ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

31-10-2017: ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 14

ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 14   ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια υπεροχή ακόμη βραδιά στον φιλόξενο Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης που γιορτάζει τα 90 χρόνια ίδρυσης με τον Γραμματέα Σταυρό Κοσελόγλου, του Metropolitan Rotary Club με τον Πρόεδρο του Ντίνο Κωστόπουλο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Επιχειρηματιών "ΚΙΟΝΕΣ", με τον Πρόεδρο του Μάριο Δράμαλη στην όμορφη αίθουσα του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Θεσσαλονίκης, με κεντρικό ομιλητή τον Δημοσιογράφο και πρώην Πρόεδρο της εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Νικόλαο Μέρτζο μαχητικό κ δυναμικό να μας ταξιδεύει στην ιστορία της πόλης μας και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

 

Το παρόν στην εκδήλωση τιμής προς την πόλη μας και τον σπουδαίο Νικόλαο Μέρτζο έδωσαν:
 

οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης

ο Πρόξενος Άγις Κυνηγόπουλος

ο πρώην Αντιδήμαρχος Χορτιάτη - Πυλαίας Πάρις Τσογκαρλίδης ,

ο εψηφισμένος Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Θεόδωρος Ασπασίδης ,

ο προ διοικητής Γεώργιος Βασιλικιώτης

ο πρώην Γενικός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γεώργιος Καρατάσιος,

η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Βίκυ Νάκου,

η πρώην Αντιδήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ανατολή Κωνσταντινίδου,

ο πολιτευτής Χαλκιδικής Γεώργιος - Αλέξανδρος Τσιουπλάκης,

ο υπεύθυνος των Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας και Β' Αντιπρόεδρο της ΕΕΔΕ Μακεδονίας Γιάννης Ρουκάς

 

και φυσικά πλήθος άλλων επιχειρηματιών από τους ΚΙΟΝΕΣ Ροταριανών και μελών του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Μετά  το πέρας των ομιλιών έγινε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ φαγητού και με κρασιά.

Περισσότερα

19-10-2017: ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 13

ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 13

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

 

Μια υπεροχή βραδιά του Metropolitan Rotary Club σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Επιχειρηματιών "ΚΙΟΝΕΣ", στην όμορφη αίθουσα του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Θεσσαλονίκηςπου γιορτάζει τα 90 χρόνια από την ίδρυση του , με κεντρικό ομιλητή για τον Μακεδονικό Αγώνα τον βουλευτή , Πρώην Υπουργό Κώστα Γκιουλέκα που μας αποκάλυψε πολλές κρυφές πτυχές του αγώνα και της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης.
 

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειαρχης Τουρισμού Πολιτισμού Θάνος Αλέξανδρος ,

ο Πρώην Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρης ,

ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Πάνος Καρδάρας ,

η Πολιτευτρια στην Α Θεσσαλονίκης Πηνελόπη Σερδάρη ,

ο Εψηφισμενος εισερχόμενος Διοικητής της 2484 περιφέρειας Ρόταρυ Θεόδωρος Ασπασίδης ,

ο Πρόεδρος Ρόταρυ Πανοράματος Αργύρης Καμπίσιος ,

ο Πρόεδρος του Ελληνό-πολωνικού Επιμελητήριου Κύρος Λαζαρίδης ,

ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης Δημητρης Σταματιάδης,

 

πλήθος άλλων επιχειρηματιών από τους ΚΙΟΝΕΣ Ροταριανών και μελών του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης.

 

Μετα το πέρας των ομιλιών έγινε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ φαγητού και με κρασιά χορηγία της εταιρείας Γεροβασιλείου.

 

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

 

Πρώην Υπουργός Κώστας Γκιουλέκας στο βήμα στην κεντρική ομιλία του

Περισσότερα

30-09-2017: ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 12

ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 12

ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 12

 

 

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ "ΚΙΟΝΕΣ" ξεκίνησε την Τετάρτη 27.9.2017 στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace ,   BUSINESSDAYLIVE 1 την παρουσίαση της ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ των μελών του στο διαδίκτυο με την πλατφόρμα επικοινωνίας των μελών μας την ιστοσελίδα www.kiones.gr με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από όλα τα μέλη μας για την ευκολία πρόσβασης σε πληροφορίες των μελών μας για συνέργειες αλλά και ενημέρωσης μελών μας για τις εκδηλώσεις μας και νέα μας.

Παράλληλα ξεκίνησε το κύκλο παρουσιάσεων επιχειρηματικότητας με τη συμμετοχή μελών και φίλων του. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρώην Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρης, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Νάντια Σταυροπούλου, ο Αντιπρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κούβελας , οι επιχειρηματίες Γιάννης Βασιλειάδης της αλυσίδας καλλυντικών KYANA, η Καλή Ζαχαριάδου ιδιοκτήτρια μεσιτικού γραφείου RealEarth, ο γνωστός Χειρούργος Οφθαλμίατρος Διευθυντής Οφθαλμολογικού του Ιατρικού Κέντρου της EXPRESSSERVICEκαι ιδιοκτήτης του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Γεώργιος Δράμαλης,   oΣάκης Κεραμάρης της αλευροποιίας Κεραμάρη, η Μαρία Παπατκούδη – Δράμαλη της εταιρείαςFASHIONSHOP, oΓιώργος Μπενίσης της εταιρείας θηκών αξεσουάρ μεμβρανών κινητών  X-ONEGREECE, η Μιμή Γερογιάννη και Βίκυ Ραπτάκη της εταιρείας προβολής και διαφήμισης 3 HEADSDIGITALMEDIA, ο Κώστας Ευθυμίου της εταιρείας ενεργειακών επενδύσεων RESEL, oΜηχανολόγος Μηχανικός και Αντιπρόεδρος της Νεανικής επιχειρηματικότητας Μπάμπης Τζιώγας , η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Χριστιάνα Μανιάτη,  ο Πρόεδρος του Ελληνοπολωνικού Επιμελητηρίου Κύρος Λαζαρίδης,  ο Ιδιοκτήτης των φροντιστηρίων Αγγλικής LORDBYRON Χάρης Νικολαΐδης , ο ιδιοκτήτης της εταιρείας λογισμικού SIGMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Αστέριος Καράμπολας , η ιδιοκτήτρια τουΔιαιτολογικού γραφείου και εκπαιδευτικός Μαρία Καράμπολα , το στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς Φανή Παπαδοπούλου , η ιδιοκτήτρια ινστιτούτου αισθητικής MAYSPA Μαίρη Παπαδοπούλου , η Δημοσιογράφος της EUROτηλεόρασης Πωλίνα Πετκάκη , ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κουφωμάτων HLS Πολιτικός Μηχανικός Γιώργος Γίδαρης και ο τεχνικός διευθυντής Μηχανικός Αλέκος Κομμάτας,   ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας Ντίνος Κωστόπουλος, η εκδότρια του BUSINESS WOMAN Δήμητρα Τοιχομίδου και ο Πρόεδρος των "Κιόνων" επιχειρηματίας της τεχνικής εταιρείας μελετών κατασκευών έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Φωτοβολταϊκά , Έργα Βιομάζας SUNWINDENERGY και ιδιοκτήτης και της μεγαλύτερης εταιρείας κατασκευής φωτιστικών LED  GLOBILEDΒορείου Ελλάδος Α.Ε.  Μάριος Δράμαλης.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Περισσότερα

28-07-2017: ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 11

Ευχαριστούμε τους ΚΙΟΝΕΣ και τις ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ για την φανταστική και πολύ επιτυχημένη βραδιά SummerParty1 με τα μέλη του Μετροπολιταν Ροταρυ Θεσσαλονικης που γέμισαν το LesZazousμε την ομορφη παρουσία τους σε σημείο να μην υπάρχει σκαμπό διαθέσιμο !!!!

Θέλω να ευχαριστήσω τον NestorYannakisγια την άψογη παρουσίαση κ επιμέλεια μαλλιών των μοντέλων μας τον KyriakosKeranopoulosγια την άψογη παρουσίαση των μοντέλων που έφερε την MariaPapatkoudiDramaliγια την επιμέλεια ντυσίματος των μοντέλων και τον ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ για τη χορηγεία σε κάθε ΚΙΟΝΑ και Ροταριανο της τσάντας δώρου απο την εταιρεία FARCOMπου ευχαριστούμε θερμά και τελος την εταιρεία www.fashionshop.gr για τα ρουχα της εκδήλωσης κ για το υπέροχο δώρο στην τυχερή της βραδιάς μετα απο κλήρωση.

Ευχαριστούμε και το LESZAZOUSγια την φιλόξενια και εξυπηρέτηση του τα χρήματα της εκδήλωσης θα πανε στην καταπολέμηση της πολυομελιτιδας απο τα Ροταρυ και σε μια άπορη οικογενεια απο τους ΚΙΟΝΕΣ. Σας ευχαριστούμε ολους για τα καλά σας λόγια για την εκδηλωση και υποσχόμαστε σύντομα την οργάνωση του SUMMERPARTY2 για να ξανα βρεθούμε ολοι παρεα σε ακομη πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς!!!!

Περισσότερα

01-06-2017: ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 10

Εκδήλωση Κιόνων την Τετάρτη 31.5.2017 στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση με ομιλητή τον Πρόεδρο του ΟΑΘ Δημήτρη Σταματιάδη τον προπονητή κ πρωταθλητή Μάριο Μιχαηλίδη τον Ολυμπιονίκη Χρήστο Γαρεφη τον πρώην Δήμαρχο Καλαμαριάς Χριστόδουλο Οικονομίδη όπου και προβλήθηκαν διαφάνειες από την ιστορική διαδρομή του ΟΑΘ από την ίδρυση του έως και σήμερα κ πολλά μέλη των Κιόνων κ του Ομίλου. Στο τέλος των ομιλιών απολαύσαμε φαγητό κ ποτό στον κήπο του Ομίλου σε μια υπέροχη πραγματικά βραδιά.

Περισσότερα

31-05-2017: ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 9

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ TO ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερα

06-04-2017: ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 8

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΒΙΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ με ιδιαίτερη χαρά σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο DomotelLesLazaristesφιλοξένησαν την "τριανδρία" οπως ονομάστηκε ο Πάρις Μπίλλιας, πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ο Πάρης Τσογκαρλίδης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, σύμβουλος επενδύσεων και δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας- Χορτιάτη και, ο Τάκης Δούμας, αρχιτέκτων μηχανικός- πολεοδόμος, μέλος του ΣΑΔΑΣ και πρόεδρος της Μ.Ε. Αρχιτεκτονικών Θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ που ενημέρωσαν τους ΚΙΟΝΕΣ και ενεργούς πολίτες τις πόλης μας , οτι επιδιώκουν να κινητοποιήσουν ενεργούς πολίτες και φορείς, με σκοπό να αξιοποιηθεί το ανεκμετάλλευτο περιουσιακό στοιχείο της πόλης που λέγεται θαλάσσιο μέτωπο, σε όλο του το μήκος, από το Καλοχώρι και τον Δενδροπόταμο δυτικά, ως το Αγγελοχώρι ανατολικά.

Περισσότερα

05-04-2017: ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 7

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΟΝΩΝ

Την Τετάρτη 5 Απριλίου ΟΜΙΛΗΤΗΣ μας στην συνάντηση μας θα είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ Κος Πάρης Τσογκαρλιδης που θα μας μιλήσει και παρουσιάσει για 30 λεπτά το όραμα του για την Ριβιέρα της Θεσσαλονίκης και οι ΚΙΟΝΕΣ στηρίζουν όχι οράματα αλλά την δημοσιοποίηση και υλοποίηση των οραμάτων που προάγουν την πόλη μας.

Περισσότερα

01-03-2017: ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 6

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΙΟΝΕΣ

 

Με μεγάλη επιτυχία πλήθος μελών μας πάρα την κακοκαιρία έγινε η εκδήλωση των ΚΙΟΝΩΝ με την ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Θάνου Αλεξάνδρου στο ξενοδοχείο Πανόραμα.

Περισσότερα

14-02-2017: ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 5

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Οι ΚΙΟΝΕΣ τίμησαν την εκδήλωση του Αντί Περιφερειάρχη και μέλους μας Αλεξάνδρου Θάνου την Τρίτη 14.2.2017 σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα όπου παρουσιάστηκε η καλή δουλειά κ τα άριστα αποτελέσματα της ομάδας τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που ηγείται ο Αλέξανδρος Θάνος άλλωστε είναι κ ο κεντρικός μας ομιλητής στην συγκέντρωση μας την Τετάρτη 1 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πανόραμα στις 8μμ , αυτό που κρατήσαμε από την εκδήλωση ήταν οι συνέργειες που έγιναν από φορείς η τεχνοκρατική αντιμετώπιση στελεχών κ η πολλή δουλειά συστατικά επιτυχίας και στους ΚΙΟΝΕΣ. Εύγε κ καλή συνέχεια στον Αντί περιφερειάρχη στο έργο του κ καλούμε όλους τους ΚΙΟΝΕΣ στην παρουσίαση του αποκλειστικά για εμάς.

Περισσότερα

02-02-2017: ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 4

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής προσωρινού ΔΣ στους ΚΙΟΝΕΣ την Τετάρτη 1.2.2017 με την παρουσία πολλών μελών μας τα αποτελέσματα της διαδικασίας μας ήταν:

Περισσότερα

01-02-2017: ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΙΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 3

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 8ΜΜ MEDITERRANEAN PALACE

ΕΚΛΟΓΗ Δ.Σ. - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΩΝ- BUSINESS COFEE DRINK

Περισσότερα

31-12-2016: ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ 2

 ΚΙΟΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ

Πρέπει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατί το όνομα του συνδέσμου μας δίνει στήριξη και δύναμη στα επιβλητικότερα κτίρια σε όλες τις ηπείρους και όλοι οι λαοί γνωρίζουν την αρχαιοελληνική προέλευση τους και είναι άμεσα αναγνωρίσιμοι ως στοιχεία ηγεμονίας δύναμης και επιβλιτικότητας, ας δούμε μερικά παραδείγματα.

 

  

ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Η.Π.Α.

 

 

ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΗΠΑ                                                              ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΠΑ

 

ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΠΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

 

HARBARD ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ                                                                                           COLUMBIA UNIVERSITY NEW YORK

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ                                                                                    ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

 

 

 

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.

 

 

 ΚΙΟΝΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

 

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας θα βρεθούν οι ΚΙΟΝΕΣ την επόμενη φορά σε Businesscoffee –drink   σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν τόσο με emailόσο και μέσω fbαλλά και τηλεφωνικά για όσους δεν διαθέτουν ηλεκτρονική ενημέρωση , εντός του Ιανουαρίου , στόχος μας να κάνουμε μια συνάντηση ανά μήνα χωρίς να είναι κουραστική και πάντα στοχευμένη σε businessκαι να περάσουμε και όμορφα σαφώς και να αλληλοεπιδράσουμε και επιχειρηματικά και κοινωνικά.

 

Τα θέματα που θα απασχολήσουν είναι

 

Πρώτο και κύριο θα γνωριστούμε ξανά με ησυχία και χωρίς την έντονη μουσική που μας ενόχλησε στο LESZAZOUSκαι είναι δική μου ευθύνη που δεν το σκέφτηκα , αλλά ήθελα χαλαρό περιβάλλον για την πρώτη μας εκδήλωση , άλλωστε θα γίνει πολύ σοβαρή προετοιμασία για την επόμενη μας εκδήλωση που θα είναι απολύτως businessκαι στοχευμένη στα μέλη μας και στην ανάδειξη ΔΣ και υπογραφής καταστατικού.

 

 

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

 

1.       Γνωριμία των μελών ΚΙΟΝΩΝ με προσωπική τους μίνι παρουσίαση 2λεπτη ανά μέλος ενώπιων όλων μας και παρακαλούμε όλοι μας να έχουμε μαζί μας τις BUSINESSCARDSμας για να ανταλλάξουμε.

2.       Υλοποίηση καταστατικού υπογραφών και έναρξη διαδικασίας ίδρυσης του συνδέσμου μας από κάποιον δικηγόρο του συνδέσμου.

3.       Εκλογή ΔΣ και συνεδρίαση της ομάδας με 12 άτομα για οργάνωση και επιμερισμό αρμοδιοτήτων

4.       Ομάδα επιχειρηματικής υποστήριξης μελών με κατηγοριοποίηση  Δικηγόροι , Γιατροί , επιχειρήσεις ένδυσης , επιχειρήσεις τεχνικές , υπηρεσιών ,τοπικής αυτοδιοίκησης , κλπ. με αλληλεπιδράσεις των μελών σε ενημερωτικά δελτία κλειστού τύπου για εκδηλώσεις προϊόντα και υποστήριξη μελών με δημιουργία προφίλ κάθε μέλους σε σελίδα στο internetαπό το websitewww.kiones.gr  που ήδη είναι κατοχυρωμένο.

5.       Θα ζητήσουμε σύντομο βιογραφικό κάθε μέλους και δραστηριότητα εταιρείας του με τα Logoκαι συμβολική τιμή παρουσίασης στο internetκαι στο βιβλίο μελών που θα αποφασίσει το ΔΣ όταν έρθει σε σώμα.

6.       Θα δοθεί τιμή ενίσχυσης εξόδων υλοποίησης του συνδέσμου μας για τα ιδρυτικά μέλη αλλά και εξόδων παρουσίας μας σε εκδηλώσεις σε ξενοδοχεία και κάθε άλλη εκδήλωση που θα συμμετέχουμε.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

1.     ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SUNWIND FASHION SHOP

2.     ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

3.     ΑΣΠΑΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

4.     ΑΣΠΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

5.     ΚΥΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΛΟΠΟΛΩΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ

6.     ΘΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

7.     ΠΑΠΑΤΚΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

FASHION SHOP

8.     ΧΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

 

9.     ΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

-

10.  ΓΙΟΥΒΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

INTERSOS

11.  ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΧΑΡΥ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

LORD BYRON

12.  ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

98 SPORTS & STREET

13.  ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΡΙΑ Ν.Δ.

 

14.  ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΦΡΑΓΚΩΝ 1

15.  ΝΑΛΜΠΑΝΤΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

 

16.  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΚΕ

LIVE PRESS

17.  ΤΣΟΓΚΑΡΛΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν.Δ.

 

18.  ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

19.  ΞΟΥΡΗ ΒΑΛΙΝΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

 

20.  ΓΚΑΝΤΩΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

 

21.  ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

 

22.  ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ

 

23.  ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΕΓΝΑΤΙΑ 6

24.  ΠΟΥΛΙΤΣΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SPARITEX

25.  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΦΗ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

26.  ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ

 

27.  ΚΑΡΑΜΠΛΟΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ

28.  ΚΑΡΑΜΠΟΛΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SIGMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

29.  ΤΟΥΦΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΔΣ

GLOBILED

30.  ΚΑΛΑΡΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

 

31.  ΜΠΑΡΔΑ ΕΛΣΑ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

 

32.  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

MAYSPA

33.  ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ BROKERS CAMARO

34.  ΜΠΕΝΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

X-ONE GREECE

35.  ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

36.  ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑΣ

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

37.  ΚΑΛΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

REΑL EARTH

 

 

 Να τονίσουμε πως στην δεύτερη μας αυτή συνάντηση μετα την ιδρυτική μας διακύρηξη θα έρθουν κ πολλοί αξιόλογοι φίλοι μας που έλλειπαν από την πρώτη συνάντηση λογω εορτών η επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και παρακαλούμε όλους σας της ιδρυτικής ομάδας να καλέσετε και αξιόλους επιχειρηματίες ή επαγγελματίες της πόλης μας για να ενδυναμώσουμε και άλλο τον σύνδεσμο μας και το ανθρώπινο δίκτυο μας.

 

Περισσότερα

19-12-2016: ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016 ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΑΝ LESZAZOUS

Αγαπητοί φίλοι,

Με τεράστια επιτυχία και προσέλευση αναγνωρισμένων συμπολιτών μας από όλους τους χώρους , πολιτικής , οικονομίας , εμπορίου , δικηγορικού , ιατρικού κόσμου Μηχανικών οικονομολόγων αλλά και επιχειρηματιών κυρίως και επαγγελματιών της πόλης μας, έγινε η ιδρυτική διακήρυξη του Συνδέσμου ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την ονομασία ''ΚΙΟΝΕΣ'' ως ένδειξη σεβασμού και πολιτισμού στην ιστορία μας και την επιβλητικότητα και ανεπτυγμένη τελειότητα μηχανικής αισθητικής και ανάπτυξης της αρχαίας εποχής με τους κίονες μας , που είναι κ ένα διεθνές σύμβολο σε όλο τον κόσμο από τον Λευκό Οίκο μέχρι την Ασία και υπάρχουν όπου χρειάζεται να αναδειχθεί η σοβαρότητα η ανάπτυξη και η υψηλή αισθητική και είναι ο λόγος που επιλέχθηκε το όνομα μας αυτό.

Την εκδήλωση μαςπου έγινε στο Μπαρ ρεστοράν LESZAZOUSπλαισίωσαν παλιοί και νέοι φίλοι μας 19 Δεκεμβρίου στις 10:05 μ.μ. ·Καλαμαριά ·

Περισσότερα

12-12-2016: Συνάντηση ανθρώπινου δικτύου ΚΙΟΝΕΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην προ-χριστουγεννιάτικη συνάντηση του ανθρώπινου δικτύου ΚΙΟΝΕΣ στο café bar LES ZAZOUS στην Νέα Κρήνη την Δευτέρα 19.12.2016 και ώρα 8μμ για να πιούμε τον καφέ και το ποτό μας σε στρογγυλή τράπεζα όπου θα συζητήσουμε διεξοδικά την επόμενη ημέρα των ΚΙΟΝΩΝ, τα νέα άτομα που θα πλαισιώσουν τους ΚΙΟΝΕΣ.

Περισσότερα