ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 8

06-04-2017 ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 8

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΒΙΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ με ιδιαίτερη χαρά σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο DomotelLesLazaristesφιλοξένησαν την "τριανδρία" οπως ονομάστηκε ο Πάρις Μπίλλιας, πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ο Πάρης Τσογκαρλίδης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, σύμβουλος επενδύσεων και δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας- Χορτιάτη και, ο Τάκης Δούμας, αρχιτέκτων μηχανικός- πολεοδόμος, μέλος του ΣΑΔΑΣ και πρόεδρος της Μ.Ε. Αρχιτεκτονικών Θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ που ενημέρωσαν τους ΚΙΟΝΕΣ και ενεργούς πολίτες τις πόλης μας , οτι επιδιώκουν να κινητοποιήσουν ενεργούς πολίτες και φορείς, με σκοπό να αξιοποιηθεί το ανεκμετάλλευτο περιουσιακό στοιχείο της πόλης που λέγεται θαλάσσιο μέτωπο, σε όλο του το μήκος, από το Καλοχώρι και τον Δενδροπόταμο δυτικά, ως το Αγγελοχώρι ανατολικά.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση των ΚΙΟΝΩΝ ήταν ο Κος Πάρης Τσογκαρλίδης ο οποίος έδωσε το τεκμηριωμένο όραμα και την τεχνική λύση μελετών που ήδη είναι σχεδιασμένη και έτοιμη προς υλοποίηση σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς Δήμους και Περιφέρεια.

Στην συζήτηση παρενέβησαν εκ μέρους της Περιφέρειας ο περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Ασπασίδης και δήλωσε πως ήδη έχει κλειστεί ραντεβού με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για το θέμα και εκφράστηκε η επιθυμία όλων των παρισταμένων να γίνει γρήγορα η διαδικασία και να ξεκινήσουν οι αποφάσεις θεσμικά για την ωρίμανση του έργου , σημαντικές παρεμβάσεις έκαναν και οι Κο Δούμας ,Μπιλλιας.

Στην χθεσινή εκδήλωση των ΚΙΟΝΩΝ την πολυπληθέστερη μέχρι σήμερα και οφείλουμε να το αναφέρουμε αυτό ,τίμησαν με την παρουσίας τους οι Κοι Ποδιώτης Ιωάννης: Οικονομολόγος, Οικονομικός Επιθεωρητής, πρ. Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου ΥΜΑΘ , Πάρις Μπίλλιας, πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ο Πάρης Τσογκαρλίδης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, σύμβουλος επενδύσεων και δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας- Χορτιάτη και, ο Τάκης Δούμας, αρχιτέκτων μηχανικός- πολεοδόμος, μέλος του ΣΑΔΑΣ και πρόεδρος της Μ.Ε. Αρχιτεκτονικών Θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ , Ασπασίδης Γεώργιος Δικηγόρος Περιφερειακός Σύμβουλος και συσσωμο το Προεδρείο του Συνδέσμου με Πρόεδρο των ΚΙΟΝΩΝ Κο Μάριο Δράμαλη Μηχανολόγο Μηχανικό MBAΠρόεδρο του συνδέσμου Οικιακων Κτιριακών Φωτοβολταικων ΣΤΕΓΗ, τον Αντιπρόεδρο Ντίνο Κωστόπουλο Πρόεδρο Δ.Σ. στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , το μελος του ΔΣ τον Κο Καστανάκη Μανώλη Ηλεκτρολόγο Μηχανικό μελος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και η Ταμίας μας Φανή Παπαδοπούλου τραπεζικό στέλεχος Τράπεζας Πειραιώς καθώς και πλήθος μηχανικών αρχιτεκτόνων οικονομολόγων και μελών των ΚΙΟΝΩΝ σε μια κατάμεστη αίθουσα.

ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ ειναι πανω απο όλα ενα ζεστό ανθρώπινο δίκτυο αξιόλογων ατόμων που γνωρίζονται και στα πλαίσια της χθεσινής μας ομιλίας στην συνέχεια πήγαμε στο cafebarARTLAZARISTESγια να απολάυσουμε την παρέα και να χαλαρώσουμε ευχάριστα στον χώρο του μέλους μας ιδιοκτήτη Κου Μιχάλη Μακρόγλου

Η επόμενη συνάντηση μας θα ανακοινωθεί μετά το Πάσχα ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ