ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΙΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 3

01-02-2017 ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΙΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 3

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 8ΜΜ MEDITERRANEAN PALACE

ΕΚΛΟΓΗ Δ.Σ. - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΩΝ- BUSINESS COFEE DRINK

Στο MediterraneanPaiaceoinvοδό Σαλαμίνος 3 τηλ 2311 240400 στο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας θα βρεθούν οι ΚΙΟΝΕΣ την 1Η Φεβρουάριου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 8μ.μ. σε Businesscoffee-drinkγια να κάνουμε την επόμενη συνάντηση μας πάντα στοχευμένη σε businessmiνα περάσουμε και όμορφα σαφώς και να αλληλοεπιδράσουμε και επιχειρηματικά και κοινωνικά.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν είναι πρώτο και κύριο θα γνωριστούμε ξανά με ησυχία και χωρίς την έντονη μουσική που μας ενόχλησε στο LESZAZOUS, άλλωστε θα γίνει πολύ σοβαρή προετοιμασία για την εκδήλωση που θα είναι απολύτως businessκαι στοχευμένη στα μέλη μας και στην ανάδειξη ΔΣ και υπογραφής καταστατικού.

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

1.     Γνωριμία των μελών ΚΙΟΝΩΝ με προσωπική τους μίνι παρουσίαση 2λεπτη ανά μέλος ενώπιων όλων μας και παρακαλούμε όλοι μας να έχουμε μαζί μας τις BUSINESSCARDSμας για να ανταλλάξουμε.

2.     Υλοποίηση καταστατικού υπογραφών και έναρξη διαδικασίας ίδρυσης του συνδέσμου μας από κάποιον δικηγόρο του συνδέσμου.

3. Εκλογή ΔΣ και συνεδρίαση της ομάδας με 12 άτομα για οργάνωση και επιμερισμό αρμοδιοτήτων

4.     Ομάδα επιχειρηματικής υποστήριξης μελών με κατηγοριοποίηση Δικηγόροι , Γιατροί , επιχειρήσεις ένδυσης , επιχειρήσεις τεχνικές , υπηρεσιών ,τοπικής αυτοδιοίκησης , κλπ. με αλληλεπιδράσεις των μελών σε ενημερωτικά δελτία κλειστού τύπου για εκδηλώσεις προϊόντα και υποστήριξη μελών με δημιουργία προφίλ κάθε μέλους σε σελίδα στο internetαπό το websitewww.kiones.gr που ήδη είναι κατοχυρωμένο.

5.     Θα ζητήσουμε σύντομο βιογραφικό κάθε μέλους και δραστηριότητα εταιρείας του με τα Logoκαι συμβολική τιμή παρουσίασης στο internetκαι στο βιβλίο μελών που θα αποφασίσει το ΔΣ όταν έρθει σε σώμα.

6.     Θα δοθεί τιμή ενίσχυσης εξόδων υλοποίησης του συνδέσμου μας για τα ιδρυτικά μέλη αλλά και εξόδων παρουσίας μας σε εκδηλώσεις σε ξενοδοχεία και κάθε άλλη εκδήλωση που θα συμμετέχουμε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ