ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 4

02-02-2017 ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 4

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής προσωρινού ΔΣ στους ΚΙΟΝΕΣ την Τετάρτη 1.2.2017 με την παρουσία πολλών μελών μας τα αποτελέσματα της διαδικασίας μας ήταν:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ :Δράμαλης Μάριος Επιχειρηματίας, Μηχανολόγος Μηχανικός ,Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Οικιακών Κτιριακών Φωτοβολταϊκών

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωστόπουλος Ντίνος Πρόεδρος Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :Αθανασιάδης Γιάννης Δικηγόρος Παρ'Αρείω Πάγω

ΤΑΜΙΑΣ :Παπαδοπούλου Φανή, Τραπεζικό στέλεχος ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΜΕΛΟΣ :Σταματιάδης Δημήτρης Δικηγόρος, Πρόεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης Ο.Α.Θ. ΜΕΛΟΣ :Καστανάκης Μανώλης Προέδρος εταιρειών ηλιακών συστημάτων Μέλος Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

ΜΕΛΟΣ :Έλσα Μπάρδα Κλινική Ψυχολόγος

μελών την συγγραφή συνοπτικής παρουσίασης του συνδέσμου αλλά και την οπτικοποιημένη παρουσίαση μας με βίντεο κλιπ.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας παλιά και νέα για την παρουσία τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου σε κοσμική ταβέρνα να τσικνήσουμε όλοι οι ΚΙΟΝΕΣ παρέα σε χαλαρή διάθεση.

Συνεχίσαμε όσοι μείναμε στο τέλος στο κέντρο ΣΤΑΦΥΛΙ στα Λαδάδικα του μέλους μας Άγγελου Κόνσουλα με πολύ κέφι και κρασάκι ''βρέξαμε'' την νέα Διοίκηση να ευχηθούμε σε όλους να είναι πετυχημένη η πορεία μας.

Να πούμε σε όλα τα μέλη μας πως τους συνδέσμους τους φτιάχνουμε εμείς τα μέλη και πως στην επόμενη επίσημη συνάντηση θα περιμένουμε από όλους σας της ιδρυτικής μας ομάδας να προσκαλέσετε αξιόλογα άτομα επιχειρηματίες επαγγελματίες της πόλης να δικτυωθούμε στο μεγάλο μας ανθρώπινο δίκτυο των ΚΙΟΝΩΝ και να πολλαπλασιαστούμε με σκοπό πάντα τις πολιτιστικές δράσεις και συνέργειες επιχειρηματικές μας.

Σκοπός των ΚΙΟΝΩΝ δεν είναι ούτε να κουράζουν τα μέλη τους , ούτε να υπάρχουν απλά για να υπάρχουν αλλά να είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο συνεργειών επιχειρηματικών (πέραν των πολιτισμικών δράσεων )και ως πρώτο δείγμα γραφής μας επιλέξαμε την ταβέρνα του νέου μέλους μας Άγγελου Κόνσουλα για να γιορτάσουμε και να δείξουμε έμπρακτα την στήριξη μας στο εστιατόριο του ΣΤΑΦΥΛΙ στα λαδάδικα.

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Ζητήθηκε από το μέλος μας Γιώργο Μπενίση ένα περιεκτικό μήνυμα τι είναι οι ΚΙΟΝΕΣ και από τον νέο μέλος μας Βάιο Κόκκινο να απαντηθεί το εύλογο ερώτημα γιατί να γίνει κάποιος ΚΙΟΝΑΣ και τι θα έχει να κερδίσει , επίσης η Κα Φανή Παπαδοπούλου έθεσε στο τέλος της διαδικασίας την παρατήρηση ποια τα κριτήρια αποδοχής νέων μελών με ποιο statusμπορεί κάποιος να γίνει αποδεκτό μέλος , επίσης ο Αντιπρόεδρος Ντίνος Κωστόπουλος έθεσε θέματα πολιτισμού και τουρισμού που μπορεί να αναδείξει ο σύνδεσμος μας και πρότεινε την δωρεάν μεταξύ των ΚΙΟΝΩΝ εκτέλεση υπηρεσιών , το νέο μέλος μας η Βίκυ Ραπτάκη πρότεινε την οπτικοποιημένη παρουσίαση των ΚΙΟΝΩΝ , ο Δράμαλης Γεώργιος πρότεινε καλύτερες τιμές απλά μεταξύ των μελών μας.

Ο Κοκκόρης Παναγιώτης πρότεινε την άμεση υλοποίηση του συνδέσμου και ο Καστανάκης Μανώλης ζήτησε να μάθει την ονομασία των ΚΙΟΝΩΝ πως προήλθε και ο Τζώρτζης Νικολής ζήτησε να κάνουμε ένα προσωρινό ταμείο για τα άμεσα έξοδα του συνδέσμου μας και επίσης ο Γιώργος Ασπασίδης ζήτησε δημοσιοποίηση μεταξύ των μελών μας των τηλεφώνων και emailπου έγινε αποδεκτό από το σώμα .

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ

Οι ΚΙΟΝΕΣ είναι ένα δια δραστικό ανθρώπινο δίκτυο καταξιωμένων επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλους τους κλάδους και χώρους με στόχο τους την αλληλεπίδραση μεταξύ τους επιχειρηματικών δράσεων και συνέργειες με αλληλοβοήθεια και σύσταση των μελών μας μεταξύ τους αλλά και στον κοινωνικό τους περίγυρο με συνέργειες για την βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης των επιχειρήσεων τους και πελατολογίου τους και ανάδειξης των επαγγελματιών του συνδέσμου με την υλοποίηση ημερίδων και διαδικτυακής πλατφόρμας ενημέρωσης των μελών με μορφές δικτύωσης των μελών μεταξύ τους με προφίλ επαγγελματικό τους στην ιστοσελίδα του συνδέσμου αλλά και με στοχευμένες δράσεις παρουσίασης των επιχειρήσεων και επαγγελματιών μέσω του συνδέσμου.

Επίσης στόχος είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις και συμμετοχή των ΚΙΟΝΩΝ σε στοχευμένες δράσεις πολιτισμού και τουρισμού με αξιοποίηση γνώσης μελών μας από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ τον ΔΗΜΟ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ προς κοινωνική συναναστροφή ανάδειξη των μελών μας αλλά και.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΟΝΑΣ

Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς η συμμετοχή κάποιου σε ένα ανθρώπινο δίκτυο καταξιωμένων επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλους τους κλάδους και χώρους με στόχο την αλληλεπίδραση μεταξύ τους επιχειρηματικών δράσεων και συνέργειες με αλληλοβοήθεια και σύσταση των μελών μας μπορεί να τον βοηθήσει να προάγει την δουλειά του το επάγγελμα του την επιχείρηση του και την κοινωνικότητα του με την αξία ενός ανθρώπινου δικτύου που θα μπορέσει να τον βοηθήσει , να του ανοίξει πόρτες επαγγελματικά και κοινωνικά τόσο μέσω των συναντήσεων των ΚΙΟΝΩΝ σε επιλεγμένους χώρους και εκδηλώσεις όσο και με την παρουσία του στην διαδικτυακή πλατφόρμα που θα υλοποιηθείwww.kiones.grαλλά και στο fbστην σελίδα και ομάδα του συνδέσμου όπου μπορεί να δημοσιεύσει εκδηλώσεις του προϊόντα του και επιχειρηματικές του κινήσεις.

ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ

Η συμμετοχή κάποιου σε ένα ανθρώπινο δίκτυο καταξιωμένων επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλους τους κλάδους και χώρους προϋποθέτει την σύσταση από 2 μέλη μας και την αποδοχή από το ΔΣ και η επιτυχημένη σοβαρή πορεία του στο επάγγελμα του η επιχείρηση του κατά γενική ομολογία. Μέλη μας μπορούν να γίνουν επιχειρηματίες ή επαγγελματίες λοιπόν ανεξαρτήτου χώρου ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΟΜΜΩΤΕΣ πχ από όλους τους χώρους αλλά με μια προϋπόθεση καλής τους πορείας επαγγελματικής και επιχειρηματικής στον χώρο τους , διότι οι ΚΙΟΝΕΣ θέλουν άτομα από όλους τους χώρους αλλά επιθυμούν να κρατήσουν ένα υψηλό επίπεδο καταξίωσης στον επαγγελματικό η επιχειρηματικό χώρο του καθενός.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΙΟΝΕΣ

Τα μέλη μας λοιπόν με την συμμετοχή τους σε ένα ανθρώπινο δίκτυο καταξιωμένων επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλους τους κλάδους και χώρους τους δίνεται μια δεξαμενή γνωριμιών άλλων επιτυχημένων στον χώρο τους ανθρώπων και γνωστών τους όπου μπορούν να δώσουν και να πάρουν υπηρεσίες και προϊόντα προς και από τα μέλη και τις γνωριμίες τους και να διαφημίσουν και προάγουν το επάγγελμα τους ή την επιχείρηση τους με το ανάλογο αντίτιμο που θα καθορίσουν οι ίδιοι μια διαδικασία που βγαίνει και από τους όρους της αγοράς με την προτίμηση πάντα της συμφερότερης προσφοράς αλλά με προτεραιότητα στην επιλογή από επαγγελματία ή επιχείρηση μέλους μας για να γίνουν στην πράξη συνέργειες.

ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Το Νέο προσωρινό ΔΣ δέχθηκε την πρόταση της Κας Βίκυς Ραπτάκη και θα διερευνηθεί το κόστος του η αν υπάρχει δωρεάν συμβολή κάποιου μέλους μας για να υλοποιήσουμε ένα βίντεο παρουσίασης των ΚΙΟΝΩΝ.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΛΩΝ ΚΙΟΝΩΝ

Είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε μέλους προαιρετικά χωρίς να είναι καθόλου υποχρεωτικό.

ΑΜΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Το ΝΕΟ ΔΣ θα συνεδριάσει άμεσα την επόμενη εβδομάδα για να προχωρήσει σε άμεση υλοποίηση του συνδέσμου νομικά και να βγάλει το κόστος της υλοποίησης για να το μοιραστούν τα εγγεγραμμένα μέλη.

ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Μέχρι σήμερα δεν είχαμε καμία συνδρομή ούτε οικονομική επιβάρυνση μέλους μας , τα έξοδα νομικής σύστασης μας θα ανακοινωθούν και θα μαζέψει η Ταμίας τα χρήματα από τα μέλη μας με απλές αποδείξεις αρχικά για την σύσταση μας και επίσης θα μαζευτούν σε δεύτερο χρόνο και χρήματα για την υλοποίηση της ιστοσελίδας της δια δραστικής πλατφόρμας με το προφίλ κάθε μέλους και την ιστοσελίδα του προσωπική ή της επιχείρησης του και με προβολή των εκδηλώσεων του, και σε επόμενο χρόνο όταν βγει το επίσημο ΔΣ θα αποφασίσει για την συνδρομή των μελών νέων και παλιών για την συμμετοχή τους στους ΚΙΟΝΕΣ.

Να τονίσουμε πως αυστηρά απαγορεύεται η χρήση των προσωπικών δεδομένων των μελών μας πέραν της δια δραστικής εφαρμογής όπως την εξηγήσαμε παραπάνω για επαγγελματικούς αυστηρά λόγους.

Αναμένουμε από όλους σας προτάσεις αλλά και στην τρίτη μας συνάντηση μετα την ιδρυτική μας διακύρηξη και την ανακύρηξη προσωρινής Διοίκησης να έρθουν κ πολλοί αξιόλογοι φίλοι σας υποψήφια νέα μέλη και παρακαλούμε όλους σας της ιδρυτικής ομάδας να καλέσετε και αξιόλους επιχειρηματίες ή επαγγελματίες της πόλης μας για να ενδυναμώσουμε και άλλο τον σύνδεσμο μας και το ανθρώπινο δίκτυο μας.