ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016 ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΑΝ LESZAZOUS

19-12-2016 ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016 ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΑΝ LESZAZOUS

Αγαπητοί φίλοι,

Με τεράστια επιτυχία και προσέλευση αναγνωρισμένων συμπολιτών μας από όλους τους χώρους , πολιτικής , οικονομίας , εμπορίου , δικηγορικού , ιατρικού κόσμου Μηχανικών οικονομολόγων αλλά και επιχειρηματιών κυρίως και επαγγελματιών της πόλης μας, έγινε η ιδρυτική διακήρυξη του Συνδέσμου ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την ονομασία ''ΚΙΟΝΕΣ'' ως ένδειξη σεβασμού και πολιτισμού στην ιστορία μας και την επιβλητικότητα και ανεπτυγμένη τελειότητα μηχανικής αισθητικής και ανάπτυξης της αρχαίας εποχής με τους κίονες μας , που είναι κ ένα διεθνές σύμβολο σε όλο τον κόσμο από τον Λευκό Οίκο μέχρι την Ασία και υπάρχουν όπου χρειάζεται να αναδειχθεί η σοβαρότητα η ανάπτυξη και η υψηλή αισθητική και είναι ο λόγος που επιλέχθηκε το όνομα μας αυτό.

Την εκδήλωση μαςπου έγινε στο Μπαρ ρεστοράν LESZAZOUSπλαισίωσαν παλιοί και νέοι φίλοι μας 19 Δεκεμβρίου στις 10:05 μ.μ. ·Καλαμαριά ·

Ευχαριστούμε Θερμά όλους που τίμησαν την ιδρυτική πράξη των ΚΙΟΝΩΝ και που συνέβαλαν στην υλοποίηση του ανθρώπινου δικτύου μας με επιχειρηματικές και επαγγελματικές συνέργειες δημιουργία διαδικτυακής πλατφόρμας άμεσης προβολής και επικοινωνίας μαςwww.kiones.gr που είναι ήδη υπό κατασκευή και θα ανακοινωθεί στην επόμενη συνάντηση μας , ευχαριστούμε και όσους πολλούς δεν μπόρεσαν να έρθουν ,αλλά έστειλαν τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης τους στον σύνδεσμο.

Το επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν υψηλότατο από όλους τους χώρους πολιτικής , οικονομίας , επιχειρεί ν και επαγγελματιών της πόλης αναγνωρισμένης προσφοράς και αξίας, και συμφωνήθηκε η επόμενη συνάντηση των ΚΙΟΝΩΝ μετά τις γιορτές σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας με BUSINESSMEETINGμε σύσταση του κάθε μέλους μας και γνωριμία όλων των μελών μας με ανταλλαγή businesscardsκαι συζήτηση των επόμενων βημάτων μας στην μεγάλη ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ που θα κάνουν οι ΚΙΟΝΕΣ για όλους τους ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΕΣ της πόλης μας με ταυτόχρονες δράσεις στοχευμένες πολιτισμού σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Αλέξανδρο Θάνο και με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε θερμά την ιδρυτική ομάδα των ΚΙΟΝΩΝ για την επιβλητική παρουσία της

1. τον Δικηγόρο, Τέως Νομάρχη πρώην Πρόεδρο των ROTARYΘεσσαλονίκης Κο Θεόδωρο Ασπασίδη ,

2. τον Δικηγόρο και Πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης θεσσαλονικης Δημήτρη Σταματιάδη

3. τονΚοΗΒ^ν Nikolaidesιδιοκτήτητωνφροντιστηρίων LordByronSchoolofLanguages

4. τον Μηχανολόγο Μηχανικό και Βιομήχανο ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ και Υφασμάτων SPARITEX SpirosPoulitsidis

5. τονέμποροαθλητικώνειδών STREET & SPORTS Giannis Matsoukas

6. τον αντιπεριφερειάρχη σε Θέματα Ανάπτυξης και Τουρισμού AlexandrosThanos

7.      τον εκπρόσωπο του Αποστόλου Τζιτζικωστα Δικηγόρο και Περιφερειακό σύμβουλο ΚοΑσπασίδηςΓεώργιος

8. με την σύζυγο του Φιλόλογο ΚαKonstantinaHatzi

9. τηνInterior designer καιΑρχαιολόγομεMSc Hospitality and Tourism Managemen tEfiTheodoraki B.

10. Τον πρώην Γενικό γραμματέα υπουργείου οικονομικών οικονομολόγο PanagiotisKokkoris

11. τον πρώην Δήμαρχο Χαλκηδόνας ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ και σύμβουλο επιχειρήσεων Δαϊκούδης Παναγιώτης

12.  την τέως υπέυθυνη πολιτισμού της ΝΔ τ. Στέλεχος Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πολιτεύτρια NadiaStavropoulou

13. τον Δικηγόρο με διδακτορικό στο εμπορικό Δίκαιο Γ ιάννης Αθανασιάδης

14.  την Καθηγήτρια Αγγλικής ΓλώσσαςΠρώην Καθηγήτρια Αγγλικής Πρώην ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ στο ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ , Σπούδασε MAinPublicAdministrationστο NeapolisUniversityPafos,Σοφία Χρηστίδου

15. τον Μηχανολόγο Μηχανικό Kp George Vakos

16. τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο DrΓεώργιο Δραμαλη

17. την Καθηγήτρια εκπαιδευτικό ΑγγλικωνΓαλικών Κα ValinaXouri

18. τον Οικονομολόγο - Επιχειρηματια George Benisis

19. την Κλινική Ψυχολόγο Elsa Barda

20. την Κα Μαρία Παπαδοπούλου ιδιοκτήτρια κλινικής φροντίδας γυναικών MaysSpa

21. τον επιχειρηματία στην εταιρεία CAMARO, M-OneMissOne, εταιρεία BROKERSJEANS) TzortzisN ikolis

22. τον Πρόεδρο του ΕλληνοΠολωνικού επιμελητηρίου KirosLazaridis

23.  τον ParisTsogkarlidis Πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας στην εταιρεία Δήμος Π υλαίας-Χορτιάτη

24. Τον Πολιτικό Μηχανικό StavrosGadonas

25. την Κα Αποστολιδουαπο το Πανεπιστήμιο ΑΠΘ κάτοχο 2 μεταπτυχιακών

26. τον ειδικοσυμβουλο του ΟΗΕ Andreas GrivasKoutropoulos

27. με την σύζυγο του TzinaKampaki ,

28. το μέλος ΔΣ της GLOBILEDΒορείου ΕλλάδοςManolis Toufas

29. τον επιχειρηματία και εργοστασιάρχηΆγγελος Καλάρογλου

30. την επιχειρηματία και συνιδιοκτήτρια τουwww.fashionshop.grMaria Dramali

31. τον Πρόεδρο Δ.Σ. στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

32. τον Ιδιοκτήτη τεχνικής εταιρείας Μηχανικό GiorgiosMantziaris

33.  τονΑρχιτέκτονακαιιδιοκτήτητεχνικήςεταιρείαςMantziaris Energy & Construction Project Management Christos Mantziaris

34.  τονΔημοσιογράφοCBO Coordinator στηνεταιρείαIntersos , Political Analyst στηνεταιρείαΕγνατιαΤηλεορασηGiorgosGiouvanoudis ,

35. το στέλεχος της ΝΔ to Kostas Nalmpantoglou ,

36. τον ιδιοκτήτη εταιρείας πληροφορικής KoAsterisKarampolas

37. την Διαιτολόγο Maria Karampola ,

38. την Καλή Ζαχαριάδου ιδιοκτητρια του γραφείου realearth

39.  τον Μηχανολόγο Μηχανικό ιδιοκτήτη της SunwindEnergy, GlobiledΒ.Ε., Πρόεδρο του πανελλήνιου συνδέσμου ΣΤΕΓΗ MariosDramalis

 

«ΚΙΟΝΕΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Τι είναι και τι αντιπροσωπεύει ο Σύνδεσμος ΚΙΟΝΕΣ

Βασικοί σκοποί του Συνδέσμου ΚΙΟΝΕΣ

1.Σκοπός του ΣυνδέσμουΚΙΟΝΕΣ είναι ηπολιτιστική και πολιτισμική ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών γύρω από τα δρώμενα του χώρου του πολιτισμού και η προάσπιση της πολιτιστικής κληρονομιάς και πολιτισμού της πόλης μας με συμμετοχή σε εκδηλώσεις και κινήσεις εθελοντισμού που θα προάγουν τον πολιτισμό την προσφορά και τον εθελοντισμό με προγραμματισμό από την ομάδα πολιτιστικών δράσεων και δημοσίων σχέσεων του συνδέσμου.

ΠΡΩΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

2.                  Σκοπός του ΣυνδέσμουΚΙΟΝΕΣ πέραν των πολιτιστικών δράσεων είναι ηυποστήριξη της μελών μας για αλληλεπίδραση επιχειρηματικών δράσεων και συνέργειες με αλληλοβοήθεια και σύσταση των μελών μας με

συνέργειες του επιχειρηματικού και επαγγελματικού κόσμουτης Θεσσαλονίκης και η συνεργασία με επιστημονικό προσωπικό για την βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης των επιχειρήσεων και επαγγελματιών με την υλοποίηση μιας διαδικτυακής πλατφόρμας ενημέρωσης των μελών και του διαδικτύου με μορφές δικτύωσης των μελών μεταξύ τους στην ιστοσελίδα του συνδέσμου αλλά και με στοχευμένες δράσεις .

ΠΡΩΤΗ ΔΡΑΣΗ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΒΛΝΝΕΚΙ^5Ι_ΕΤΤΕΚΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ

Ποιος ο σκοπός ίδρυσης σε ποιους απευθύνεται και τι θέλει να πετύχει και με ποιόν τρόπο συγκεκριμένα

Σκοπός ίδρυσης του συνδέσμου το να είναι ο σύνδεσμος μας αποτελεσματικός σε δράσεις στοχευμένες πολιτισμού και καινοτόμες αλλά και πραγματικής και μετρήσιμης αλληλοβοήθειας στα μέλη τους με αποτέλεσμα να μην κουράζονται τα μέλη μας και να μην αδρανεί ο σύνδεσμος μας.

Απευθυνόμαστε στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης και σε στελέχη της αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες από τον ιδιωτικό τομέα που μιλάμε την ίδια ''γλώσσα'' της αγοράς και σε όσους σε δύσκολους καιρούς θέλουν μέσω ενός δυναμικού και κλειστού οΙσύνα ενδυναμώσουν την επιχειρηματική και επαγγελματική τους θέση μέσω μιας κοινής προσπάθειας του συνδέσμου .

Μέλημα μας θα είναι η σύσφιγξη των σχέσεων, φιλικών και κοινωνικών, των μελών του Συλλόγου και η ανάπτυξη της αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ τους με σκοπό την επίλυση των κοινών προβλημάτων και ανάπτυξης πελατολογίου τους και προβολής τους μέσω websocialmediaμέσων ενημέρωσης τηλεόρασηκαι εκδηλώσεων ημερίδων πληροφόρησης τους και ανάδειξης τους σε εκδηλώσεις και galaσε κεντρικά ξενοδοχεία και χώρους εστίασης και διασκέδασης.

Επίσης μέλημα μας θα είναι η καλλιέργεια σχέσεων του Συλλόγου και των μελών του με παρεμφερείς Συλλόγους και μέλη τους του εσωτερικού ή του εξωτερικού, και η συνεργασία τους και η αλληλεπιδράσεις μας

4

 

με επισκέψεις και στοχευμένες δράσεις και εκδηλώσεις.Η διαπίστωση, προβολή και προσπάθεια ανάπτυξης και υποστήριξης των μελών τόσο σε πολιτιστικό όσο και επιχειρηματικό επίπεδο και κυρίως με την επιχειρηματική δια δραστική ομάδα του συνδέσμου.

Επίσης στόχος μας η δημιουργία ομάδων τεχνικής οικονομικής νομικήςτραπεζικής ασφαλιστικής υποστήριξης των μελών μας με έγκυρους επιστήμονες και σε συνεργασία με επιστημονικούς συλλόγους.

Θα υπάρχει άμεση ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών σχετικά με τις πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις δικαιώματα και υποχρεώσεις τα οποία έχουν οι ίδιοι και ο σύνδεσμος συνολικά.

Στόχος μας επίσης η οργάνωση εκδρομών και επισκέψεων σε άλλες πόλεις και πολιτιστικά δρώμενα από την ομάδα εξωτερικών δράσεων του συνδέσμου εκτός της πόλης μας.

Ποιοι μπορούν να γίνουν μέλη του με ποιόν τρόπο αν υπάρχει συνδρομή καταστατικό ποιος ο τρόπος προσέγγισης νέων μελών και πως θα γίνει ελκυστικό όλο αυτό για κάποιον.

Απευθυνόμαστε στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης σε στελέχη και επαγγελματίες.

Μέλη του συνδέσμου μπορούν να γίνουν επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης μας με αίτηση τους και απόφαση του ΔΣ του συνδέσμου εισδοχής τους όποτε θα συνεδριάζει και με πρόταση 2 τουλάχιστον μελών εν ενεργεία.

Υπάρχει καταστατικό που θα το διαβάζει πριν κάνουμε την εισδοχή και θα υπογράφει την αίτηση εισδοχής μέλους και προς το παρόν δεν υπάρχει συνδρομή αλλά μόνο στοχευμένες δράσεις και ο τρόπος προσέγγισης νέων μελών είναι από τα υπάρχοντα μέλη και από την ομάδα επικοινωνίας του συνδέσμου.

Ελκυστικό θα γίνει διότι τα μέλη μας θα έχουν απτά αποτελέσματα και μετρήσιμα και δράσεις άμεσες και αποτελεσματικές για τις επιχειρήσεις τους.

Κάθε πότε θα βρίσκονται τα μέλη και πού και ποια η ατζέντα

Τα μέλη του συνδέσμου ενημερώνονται για τις συναντήσεις και δράσεις μας από την ιστοσελίδα από το ίόμέσω της ομάδας μηνυμάτων ή μέσω emai^ τηλεφωνημάτων η smsαπό την ομάδα επικοινωνίας του συνδέσμου και από το 2017 θα βγαίνει και ατζέντα συναντήσεων και δράσεων με πρόγραμμα μηνιαίο τουλάχιστον για τον αναγκαίο προγραμματισμό των μελών και της παρουσίας τους χωρίς κωλύματα με πρόγραμμα και ενημέρωση από την ομάδα επικοινωνίας του συνδέσμου από την ομάδα προγραμματισμού.

Τα μέλη θα έχουν τόπο συνάντησης που θα προγραμματίζεται κάθε φορά από την ομάδα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας και δικτύωσης μελών και θα είναι κεντρικά ξενοδοχεία για εκδηλώσεις , ημερίδες , η αίθουσες ομιλιών επιμελητηρίων ή μπαρ ρεστοράν για ποιο χαλαρές στιγμές σε συνδυασμό με διασκέδαση μας στα openpartyτου συνδέσμου στόχος μας να είμαστε πάντα επίκαιροι και στα καλύτερα ξενοδοχεία και σημεία της πόλης.

Υπάρχει εγγραφή συνδρομή ; και ποιες οι υποχρεώσεις των μελών εκτός από τα δικαιώματα

Εγγραφή στο πρώτο στάδιο υλοποίησης του συνδέσμου δεν θα υπάρχει ούτε συνδρομή στο 2016 και πρώτους μήνες του 2017 αλλά στην πορεία μόλις γίνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα διασύνδεσης μελών και η σύσταση έδρας και γραφείων των ΚΙΟΝΩΝ , θα υπάρχει ετήσια συνδρομή όπου θα καθορίσει το ΔΣ το ποσό, για την υποχρεωτική διαδικτυακή παρουσία με κάρτα επαγγελματική προφίλ και προβολή με κάρτα και Banner^ κάθε επιχείρησης και για τα έξοδα συντήρησης γραφείου και εγγραφή των νέων όμως μελών πέραν των ιδρυτικών που τιμής ένεκεν δεν θα έχουν ποσό εγγραφήςάλλα μόνο ετήσιας συνδρομής.

Υποχρέωση του κάθε μέλους είναι να παρίσταται σε όλες τις εκδηλώσεις μας και σε 3 φορές αδικαιολόγητης απουσίας χωρίς έγκαιρη ενημέρωση τους θα διαγράφονται από μέλη μας και να επιμελείται η ομάδα εισδοχών και διαγραφών μελών.

 

Θα βγαίνει ένα μηνιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων και θα γίνετε επίσης πλάνο προσέλκυσης προσωπικοτήτων και ανθρώπων που θα λαμπρύνουν κάθε φορά και θα φέρουν κόσμο στις εκδηλώσεις και συναντήσεις μας όχι μόνο με βαρετές ομιλίες αλλά με σρβπύΒΓκαι πάντα ένα ομιλητή και ένα θέμα για 30 λεπτά όχι παραπάνω.

Το πιο σημαντικό και ελκυστικό για έναν επιχειρηματία και έμπορο η ανεξάρτητο επαγγελματία είναι να προάγει και διαφημίσει την δουλειά του να έχει αποτέλεσμα και να περνάει και όμορφα στις συναντήσεις όχι βαρετά.

Αρά το Α και το Ω είναι αρχικά να υπάρχει η ΔΙΚΤΥΩΣΗ και η ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ και η σύσταση όλων των μελών ταυτόχρονα με κάποιο βνβπίκαι προσκεκλη μένο που θα κρατάει το ενδιαφέρον και στο τέλος να υπάρχει και η χαλαρότητα του openbarδεξίωση και Ρ8Γΐγνα περνάει και καλά ο κόσμος και μάλιστα στα πιο ιπστέκια της πόλης η κάθε μας συνάντηση όπως σε ύ3Γ^$ΐ3ϋΓ8η1σε ξενοδοχεία σε ρσσΙύ8Γαλλά και σε χώρους πολιτισμού §8ΐ^Γγμέγαρο μουσικής κλπ.

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΜΕΣΑ

1.       Υλοποίηση καταστατικού υπογραφών και έναρξη διαδικασίας ίδρυσης του συνδέσμου μας από κάποιον δικηγόρο του συνδέσμου.

2. Εκλογή ΔΣ και συνεδρίαση της ομάδας με 12 άτομα για οργάνωση και επιμερισμό αρμοδιοτήτων

3.       Ομάδα επιχειρηματικής υποστήριξης μελών με κατηγοριοποίηση Δικηγόροι , Γιατροί , επιχειρήσεις ένδυσης , επιχειρήσεις τεχνικές , υπηρεσιών ,τοπικής αυτοδιοίκησης , κλπ. με αλληλεπιδράσεις των μελών σε ενημερωτικά δελτία κλειστού τύπου για εκδηλώσεις προϊόντα και υποστήριξη μελών με δημιουργία προφίλ κάθε μέλους σε σελίδα στο intemetαπό τοwebsitewww■kiones■grπου ήδη είναι κατοχυρωμένο.

4.       Θα ζητήσουμε σύντομο βιογραφικό κάθε μέλους και δραστηριότητα εταιρείας του με τα Logoκαι συμβολική τιμή παρουσίασης στο internetκαι στο βιβλίο μελών.

5. Επίσημη εισδοχή μελών με έναν κίονα συμβολικό και με σήμα για τα κουστούμια επίσημα κλειστού club.

6.       Επιτροπή εκδηλώσεων και προσκεκλημένων και ενημέρωσης και προβολής των μελών και διαπραγμάτευσης με ξενοδοχεία επιχειρήσεις ξενοδοχεία κλπ.

7.       Επιτροπή ενημέρωσης οργανώσεων εξωτερικού και αλληλεπιδράσεων με συνδέσμους ευρωπαϊκούς αμερικάνικους ασιατικούς.

8.       Προτάσεις εκδηλώσεων από μέλη προς τα μέλη , ημερίδων , galaκαι ενημερωτικών ημερίδων για τα μέλη και της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας αλλά και Linkστην ιστοσελίδα μας σε κάθε μέλος των εταιρειών και δραστηριότητας του με σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

9.       Μεγάλο galaopeningτου συνδέσμου με υλοποίηση του αρχικού καταλόγου μελών και με παρουσίαση σε πάνελ όλων των εταιρειών μελών του συνδέσμου με κάποιο μικρό αντίτιμομε συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης και εκδηλώσεων σε αίθουσα με καλεσμένους με υπόσταση και καλλιτεχνική επάρκεια σε κλειστό partyμε δυνατότητα καλεσμένων μόνο από τα μέλη.

10.   Επαφές με αντίστοιχους συνδέσμου εξωτερικού και πρόγραμμα ταξιδιών και δραστηριοτήτων μας στο εξωτερικό εκδρομές πολιτιστικές ανταλλαγές κλπ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1.       Το κλίμα και τα μέλη τα προσελκύουν αποκλειστικά η ομάδα επικοινωνίας και όλοι οι συντονιστές και τα αρχικά μέλη του συνδέσμου οφείλουν να προσεγγίσουν άτομα αναγνωρισμένης αξίας για εγγραφή τους.

2.       Υπάρχει πολύ προσεκτική αρχικά αντιμετώπιση των μελών με σεβασμό χωρίς κοινωνικές διακρίσεις και χωρίς σχόλια κρίσεις που μπορεί να προσβάλλουν ή απομακρύνουν ένα μέλος μας.

3.       Βγαίνει πρόγραμμα και η ομάδα επικοινωνίας και εισδοχής μελών αρχίζει να στέλνει τις αιτήσεις μελών και καταστατικό σε όλους που εκδηλώνουν ενδιαφέρον εισδοχής.

 

«ΚΙΟΝΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας θα βρεθούν οι ΚΙΟΝΕΣ την επόμενη φορά σε Businesscoffee-drinkσε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν τόσο με emailόσο και μέσω ^αλλά και τηλεφωνικά για όσους δεν διαθέτουν ηλεκτρονική ενημέρωση , εντός του Ιανουαρίου , στόχος μας να κάνουμε μια συνάντηση ανά μήνα χωρίς να είναι κουραστική και πάντα στοχευμένη σε businessκαι να περάσουμε και όμορφα σαφώς και να αλληλοεπιδράσουμε και επιχειρηματικά και κοινωνικά.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν είναι

Πρώτο και κύριο θα γνωριστούμε ξανά με ησυχία και χωρίς την έντονη μουσική που μας ενόχλησε στο ΙΕ5ΖΆΖΟϋ5και είναι δική μου ευθύνη που δεν το σκέφτηκα , αλλά ήθελα χαλαρό περιβάλλον για την πρώτη μας εκδήλωση , άλλωστε θα γίνει πολύ σοβαρή προετοιμασία για την επόμενη μας εκδήλωση που θα είναι απολύτως businessκαι στοχευμένη στα μέλη μας και στην ανάδειξη ΔΣ και υπογραφής καταστατικού.

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

1.       Γνωριμία των μελών ΚΙΟΝΩΝ με προσωπική τους μίνι παρουσίαση 2λεπτη ανά μέλος ενώπιων όλων μας και παρακαλούμε όλοι μας να έχουμε μαζί μας τις Βϋ5ίΝΕ550ΆΒϋ5μας για να ανταλλάξουμε.

2.       Υλοποίηση καταστατικού υπογραφών και έναρξη διαδικασίας ίδρυσης του συνδέσμου μας από κάποιον δικηγόρο του συνδέσμου.

3.             Εκλογή ΔΣ και συνεδρίαση της ομάδας με 12 άτομα για οργάνωση και επιμερισμό αρμοδιοτήτων

4.       Ομάδα επιχειρηματικής υποστήριξης μελών με κατηγοριοποίηση Δικηγόροι , Γιατροί , επιχειρήσεις ένδυσης , επιχειρήσεις τεχνικές , υπηρεσιών ,τοπικής αυτοδιοίκησης , κλπ. με αλληλεπιδράσεις των μελών σε ενημερωτικά δελτία κλειστού τύπου για εκδηλώσεις προϊόντα και υποστήριξη μελών με δημιουργία προφίλ κάθε μέλους σε σελίδα στο internetαπό το websitewww.kiones.grπου ήδη είναι κατοχυρωμένο.

5.       Θα ζητήσουμε σύντομο βιογραφικό κάθε μέλους και δραστηριότητα εταιρείας του με τα Logoκαι συμβολική τιμή παρουσίασης στο internetκαι στο βιβλίο μελών που θα αποφασίσει το ΔΣ όταν έρθει σε σώμα.

6.       Θα δοθεί τιμή ενίσχυσης εξόδων υλοποίησης του συνδέσμου μας για τα ιδρυτικά μέλη αλλά και εξόδων παρουσίας μας σε εκδηλώσεις σε ξενοδοχεία και κάθε άλλη εκδήλωση που θα συμμετέχουμε.

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

1. ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SUNWIND FASHION SHOP

2. ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

3. ΑΣΠΑΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

4. ΑΣΠΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

5. ΘΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

6. ΠΑΠΑΤΚΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

FASHION SHOP

7. ΧΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

 

8. ΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

-

9. ΓΙΟΥΒΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

INTERSOS

10. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΧΑΡΥ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

LORD BYRON

11. ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

98 SPORTS & STREET

12. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΡΙΑ Ν.Δ.

 

13. ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΦΡΑΓΚΩΝ 1

14. ΝΑΛΜΠΑΝΤΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

 

15. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΚΕ

LIVE PRESS

16. ΤΣΟΓΚΑΡΛΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν.Δ.

 

17. ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

18. ΞΟΥΡΗ ΒΑΛΙΝΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

 

19. ΓΚΑΝΤΩΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

 

20. ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

 

21. ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ

 

22. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΕΓΝΑΤΙΑ 6

23. ΠΟΥΛΙΤΣΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SPARITEX

24. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΦΗ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

25. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ

 

26. ΚΑΡΑΜΠΛΟΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ

27. ΚΑΡΑΜΠΟΛΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SIGMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

28. ΤΟΥΦΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΔΣ

GLOBILED

29. ΚΑΛΑΡΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

 

30. ΜΠΑΡΔΑ ΕΛΣΑ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

 

31. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

MAYSPA

32. ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ BROKERS CAMARO

33. ΜΠΕΝΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

X-ONE GREECE

34. ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

35. ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑΣ

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

36. ΚΑΛΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

REΑLEARTH

ΚΟΝΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ "ΚΙΟΝΕΣ" ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑ ΚΑΛΕΣ

ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ