ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 11

28-07-2017 ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 11

Ευχαριστούμε τους ΚΙΟΝΕΣ και τις ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ για την φανταστική και πολύ επιτυχημένη βραδιά SummerParty1 με τα μέλη του Μετροπολιταν Ροταρυ Θεσσαλονικης που γέμισαν το LesZazousμε την ομορφη παρουσία τους σε σημείο να μην υπάρχει σκαμπό διαθέσιμο !!!!

Θέλω να ευχαριστήσω τον NestorYannakisγια την άψογη παρουσίαση κ επιμέλεια μαλλιών των μοντέλων μας τον KyriakosKeranopoulosγια την άψογη παρουσίαση των μοντέλων που έφερε την MariaPapatkoudiDramaliγια την επιμέλεια ντυσίματος των μοντέλων και τον ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ για τη χορηγεία σε κάθε ΚΙΟΝΑ και Ροταριανο της τσάντας δώρου απο την εταιρεία FARCOMπου ευχαριστούμε θερμά και τελος την εταιρεία www.fashionshop.gr για τα ρουχα της εκδήλωσης κ για το υπέροχο δώρο στην τυχερή της βραδιάς μετα απο κλήρωση.

Ευχαριστούμε και το LESZAZOUSγια την φιλόξενια και εξυπηρέτηση του τα χρήματα της εκδήλωσης θα πανε στην καταπολέμηση της πολυομελιτιδας απο τα Ροταρυ και σε μια άπορη οικογενεια απο τους ΚΙΟΝΕΣ. Σας ευχαριστούμε ολους για τα καλά σας λόγια για την εκδηλωση και υποσχόμαστε σύντομα την οργάνωση του SUMMERPARTY2 για να ξανα βρεθούμε ολοι παρεα σε ακομη πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς!!!!

Ευχαριστούμε για την παρουσία του στο SUMMERPARTY1 των ΚΙΟΝΩΝ & ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΡΟΤΑΡΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ τον γνωστό επιχειρηματία της πόλης μας Γιάννη Βασιλειάδη Yannis Kyana Vasiliadis

Ευχαριστούμε για την παρουσία της στο SUMMERPARTY1 των ΚΙΟΝΩΝ & ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΡΟΤΑΡΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την Κα Βαλίνα Ξουρη καθηγήτριας ξένων γλωσσων

Ευχαριστούμε για την παρουσία του στο SUMMERPARTY1 ΚΙΟΝΩΝ & ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΡΟΤΑΡΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την ολη βοήθεια του τον Κο Νέστορα Βαρσάμη του γνωστου οικου κομμωτικής της πόλης μας Nestor Yannakis

Ευχαριστούμε για την παρουσία του στο SUMMERPARTY1 ΚΙΟΝΩΝ & ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΡΟΤΑΡΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ τον Γ εωργιο Κων, Τσιουπλάκη ξενοδόχο και πολιτευτη της Νεας Δημοκρατίας στον Νομο Χαλκιδικής.

Ευχαριστούμε για την παρουσία της στο SUMMERPARTY1 των ΚΙΟΝΩΝ & ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΡΟΤΑΡΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την Κα Πωλίνα Πετκάκη PetkakiPolinaγνωστή δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιάστρια της πόλης μας στο eurochannelμε την πανέμορφη και αξιόλογη κόρη της.

Ευχαριστούμε για την παρουσία του στο SUMMERPARTY1 των ΚΙΟΝΩΝ & ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΡΟΤΑΡΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ τον Κύρο Λαζαρίδη KirosLazaridisΠρόεδρο του Ελληνο Πολωνικού επιμελητηρίου

Ευχαριστούμε για την παρουσία της στο SUMMERPARTY1 των ΚΙΟΝΩΝ & ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΡΟΤΑΡΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την γνωστη δικηγόρο Αφροδίτη Λατινοπούλου πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδος στο τενις

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους στο SUMMERPARTY1 των ΚΙΟΝΩΝ & ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΡΟΤΑΡΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ το ζεύγος Τσογκαρλίδη Πάρη και την σύζυγο του Μιράντα Τσογκαρλίδη

Ευχαριστούμε για την παρουσία της στο SUMMERPARTY1 των ΚΙΟΝΩΝ & ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΡΟΤΑΡΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την Κα Πηνελόπη Σερδάρη Penelope Serdari Πολιτευτή Α Θεσσαλονικης, Σύμβουλο Πολιτιστικής Διαχείρισης, Καλλιτεχνική & Γεν. Διευθύντρια Διεθνούς Φεστιβάλ Ρόδου