NEA

17-04-2020: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙΟΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ και στις οικογένειες σας, Καλό Πάσχα με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές, ας αποδείξουμε έμπρακτα, ατομικά και συλλογικά, ότι είμαστε ικανοί να συνεισφέρουμε ,σε έναν κοινό σκοπό, προστατεύοντας όσους αγαπάμε, και συνεχίζοντας το έργο μας, ώστε να βγει ο τόπος μας όσο το δυνατόν αλώβητος και από αυτή την κρίση.
Καλή Ανάσταση με φώτιση από καρδιάς!
 
Περισσότερα

16-04-2020: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ

Περισσότερα

17-02-2020: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΙΟΝΩΝ 2020 ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Oι ΚΙΟΝΕΣ και ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ έκοψαν την πίτα τους στο καλύτερο νέο BAR -RESTAURANT της πόλης μας στο THE HUB HOUSE και ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά , παράλληλα ευχήθηκαν στον νέο Πρόεδρο Γιάννη Βασιλειάδη και Αντιπρόεδρο Μπάμπη Τζιώγα και στην Γραμματέα Βίκυ Ραπτάκη καλή επιτυχία στο έργο τους.
Πλούσια δώρα της εταιρείας ΚΥΑΝΑ της εταιρείας FASHION SHOP και της εταιρείας e-fit soma δόθηκαν στους καλεσμένους μας τυχερούς.
 
 
 
Περισσότερα

19-12-2019: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019

Ευχαριστούμε όλους τους ΚΙΟΝΕΣ και ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ για την υπέροχη βραδιά που περάσαμε,ανταλλάσσοντας ευχές για τις γιορτές που έρχονται και συζητώντας ,σε ένα πολύ φιλόξενο χώρο ,που διαμόρφωσαν ειδικά για εμάς οι ιδιοκτήτες του casablanca, και τους ευχαριστούμε και αυτούς για την άψογη εξυπηρέτηση τους.


Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν και φρόντισαν ο Πρόεδρος Μάριος Δράμαλης, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Βασιλειάδης , ο Γραμματέας Μπάμπης Τζιώγας και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Βίκυ Ραπτάκη.
Ευχαριστούμε και την Βάσια Καρακάση για την βοήθεια της στην υποδοχή.
Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους σας με υγεία, αγάπη, για τις οικογένειες σας και ευημερία και ανάπτυξη για τον τόπο μας

.
Περισσότερα

20-06-2019: Βραβεία προσφοράς και επιχειρηματικότητας των ΚΙΟΝΩΝ.

Το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ GALA της πόλης μας ,στο κοσμοπολίτικο LES ZAZOUS ,την Πέμπτη 20 Ιουνίου, μετά τις 9:30μμ., από τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Επιχειρηματιών ΚΙΟΝΕΣ , τ και την Τηλεοπτική εκπομπή Lifestyle, που θα καλύψει όλο το event τηλεοπτικά , όπου όλη η πόλη θα συναντηθεί στο Party του καλοκαιριού.
Οι ΚΙΟΝΕΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο, θα απονείμουν ,βραβεία επιχειρηματικότητας, πολιτισμού και πολιτικής δράσης, σε επιχειρηματίες και πολιτικούς ,που βοήθησαν την πόλη μας.
Επίσης η εκπομπή LIFESTYLE θα έχει το αποχαιρετιστήριο Party της,με καλεσμένους όλους τους συνεργάτες της εκπομπής, που σας κρατούσαν παρέα επί ένα χρόνο.Χορηγός επικοινωνίας MVM https://www.facebook.com/
mvmdigitalmarketing/. http://mvmdigital.gr/
Στο κοσμοπολίτικο Les Zazous με μια συναρπαστική βραδιά θα γίνει το κοσμοπολίτικο Summer Party των ΚΙΟΝΩΝ  και της τηλεοπτικής εκπομπής LIFESTYLE με την υποστήριξη των καλλυντικών προϊόντων ΚΥΑΝΑ και της ATLAS τηλεόρασης.
Ο τίτλος της βραδιάς μας είναι «Για την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα πόλη επιχειρηματικότητας & πολιτισμού » και αφιερώνεται σε όλους και σε όλες που συμμετέχουν στους ΚΙΟΝΕΣ κ και στους συνεργάτες και τηλεθεατές της εκπομ
πής LIFESTYLE.

Περισσότερα

19-05-2019: Στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό όπου οι ΚΙΟΝΕΣ με τον Μάριο Δράμαλη παρουσίασαν το θεάρεστο έργο της Κυρίας Ζωής Δανιηλίδου και του σωματείου.

Στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό όπου οι ΚΙΟΝΕΣ με τον Μάριο Δράμαλη παρουσίασαν το θεάρεστο έργο της Κυρίας Ζωής Δανιηλίδου και του σωματείου.

https://www.youtube.com/watch?v=h7IsIxNgIvg&t=41s

 

Περισσότερα

25-04-2019: Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση σε όλους σας, στις οικογένειες σας και στην Ελλάδα μας.

Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση σε όλους σας, στις οικογένειες σας και στην Ελλάδα μας.

 

Περισσότερα

22-04-2019: ''Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς Γέροντας Παϊσιος''

H συνέντευξη απο καρδιάς του Πατέρα Χρήστου Μήτσιου, για το θεάρεστο έργο που επιτελείται στην ''Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς Γέροντας Παϊσιος'' και που οι ΚΙΟΝΕΣ αύριο Παρασκεύη 19.4.2019 στις 8μ.μ. ,καλούμε όλους σας, στην Κύπρου 12 στο Βυζάντιο στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης ( τενις κλάμπ ) να μαζέψουμε τρόφιμα ρούχα για τους άστεγους και άπορους της πόλης,μας λίγες ημέρες πριν την μεγάλη εβδομάδα και το Άγιο Πάσχα.

https://www.facebook.com/marios.dramalis.1/videos/2269836706412057/

Περισσότερα

19-04-2019: ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΙΟΝΩΝ

Παρασκευή 19 Απριλίου, όταν ο Πάοκ και ο Άρης έγιναν μια αγκαλιά, στην οποία χώρεσε όλη η πόλη, όταν ο Παπαπάοκ πηρε αγκαλιά τον γιο μου και οι ΚΙΟΝΕΣ αγκάλιασαν τον Πατέρα Χρήστο, μαζεύοντας τρόφιμα ρούχα για την Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος» και γνώρισαν έναν ανθρωπο , έναν ιερωμένο που παράγει θεάρεστο έργο εδώ και χρόνια με εθελοντές με 10.000 συσσίτια σε άστεγους και άπορους κάθε μήνα στις δομές της.


Ευχαριστώ θερμά τον Βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα για την παρουσία του, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Έπιχειρηματιών Π.Ε.Θεσσαλονίκης Γιάννη Μανδρίνο , τον Διεθνολόγο Βενιάμιν Καρακωνστάνογλου , τον πρώην Νομάρχη Θεόδωρο Ασπασίδη, τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη ,τον Περιφερειακό Σύμβουλο εκπρόσωπο της Περιφέρειας, Γιώργο Ασπασίδη , τον Πρόεδρο Εφοριακών Βορείου Ελλάδος Μιχάλη Κούπκα , τον εφοπλιστή Μιχάλη Γκιγκιλίνη , τον Βιομήχανο Σάκη Κεραμάρη , τον Γυναικολόγο Τέλη Αποστολίδη, τον Καρδιολόγο Διαμαντή Γκολιδάκη , τον Αντιπρόεδρο των Κιόνων Γιάννη Βασιλειάδη της ΚΥΑΝΑ , τον Γραμματέα Μπάμπη Τζιώγα δόκτορα, τον Γιάννη Αργυρίου , τον γνωστό δικηγόρο Χάρη Μέγα μέλος ΔΣ του ΟΑΘ που έχει τιμήσει όλες τις εκδηλώσεις των ΚΙΟΝΩΝ και τον ευχαριστώ θερμά , και πάνω από όλα τον Πρόεδρο του ΟΑΘ Σταματιάδη Δημήτρη για την φιλοξενία του και να κλείσω με τον υπέροχο αυτό ανθρωπο με αύρα και ενέργεια, Πατέρα Χρήστο Μήτσιο, που γαληνέψε τις ψυχές μας με την ομιλία του και να του πούμε πως εκτός από τον ΠΑΟΚ που θα βγει πρωταθλητής Ελλαδος, ο ίδιος έχει βγεί πρωταθλητής αγάπης και προσφοράς, εδώ και τόσα χρόνια και δεσμευθήκαμε όλοι μας, να τον βοηθήσουμε στο θεάρεστο έργο του.

Ευχαριστώ από καρδιάς ολους και όλες σας που μας τιμήσατε.
Περισσότερα

15-04-2019: ΄΄ ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ’’

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 8ΜΜ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 12 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟ
ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης ‘’ΚΙΟΝΕΣ’’, και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ‘’ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ‘’σας προσκαλούν στην ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για όλους τους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας την Παρασκεύη 19 Απριλίου 2019 στις 8μ.μ. στις εγκαταστάσεις του φιλόξενου Ομίλου ΤΕΝΝΙΣ στην οδό Κύπρου 12 στο Βυζάντιο. Ομιλητές Πατέρας Χρήστος Μούτσιος, Μάριος Δράμαλης , Δημήτρης Σταματιάδης και επίσημοι χαιρετισμοί θεσμικοί από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

ΘΕΜΑ: ΄΄ ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ’’. Ενόψει του Πάσχα η πρωτοβουλία μας για τη ‘’Κοινωνία αγάπης & προφοράς Γέροντας Παϊσιος’’ που καθημερινά διανέμει 3000 συσσίτια σε άστεγους και άπορους , στην ημέρα αγάπης & προσφοράς θα θέλαμε να συλλέξουμε όλοι μας τρόφιμα και χρήματα, να στηρίξουμε το έργο τους, που είναι αποκλειστικά εθελοντικό και χωρίς επιδοτήσεις. Πάρτε λοιπόν τρόφιμα μαζί σας μακράς διάρκειας ή ρουχισμό να παραδώσουμε ή κάποιο χρηματικό ποσό ότι μπορεί ο καθένας μας, για να ενισχύσουμε το έργο τους. Φυσικά ο Πατέρας Χρήστος θα μας πει αναλυτικά ποιο είναι το έργο τους και πως μπορούμε να στηρίξουμε το έργο τους που πραγματικά είναι θεάρεστο.

ΟΛΗ Η ΕΚΔHΛΩΣΗ ΘΑ ΚΑΛΥΘΕΙ ΤΗΛΕΠΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ATLAS TV μέσω παραγωγής MVM DIGITAL στην εκπομπή ‘’LIFESTYLE’’

Περισσότερα

28-01-2019: ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2019 ΤΩΝ ΚΙΟΝΩΝ ΣΤΟ ENSAYAR

Μια πολύ όμορφη βραδιά με την παρουσία των Κιόνων Καρυάτιδων και φίλων μας , περάσαμε στο πανέμορφο Ensayar την προηγούμενη Πέμπτη στην κοπή της πίτας μας όπου μας τίμησε με την παρουσία του και ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.
Καλή χρονιά με υγεία και νέα σελίδα για την χώρα μας ,ευχήθηκε ο Πρόεδρος μας Μάριος Δράμαλης κόβωντας την πίτα , όπου και στην συνέχεια μοιράστηκαν τα 22 δώρα των χορηγών μας που τους ευχαριστούμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Περισσότερα

21-01-2019: Χριστουγεννιάτικη βραδιά, οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης “ΚΙΟΝΕΣ”

 

Μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη βραδιά ,οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης ‘’ΚΙΟΝΕΣ’’, σε συνεργασία με τον Μητροπολιτικό Ροταριανό ‘Όμιλο Θεσσαλονίκης και την τηλεοπτική εκπομπή της πόλης ‘’LIFESTYLE’’ ,που προβάλλεται στο ATLAS TV κάθε Σάββατο 6-7μ.μ.μ και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα ,μέσω της ΔΙΚΤΥΟ TV , ITV , TRT, WEST CHANNEL και πανελλαδικά μέσω COSMOTE TV.
Την όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα , απογείωσε καλλιτεχνικά με την παρουσία και τραγούδια του ο γνωστός Καθηγητής Γναθοχειρουργικής του ΑΠΘ Στέλιος Δαλαμπίρας , ο οποίος είναι τραγουδιστής ολκής και επιπέδου και μας τραγούδησε ξένες και ελληνικές κλασικές επιτυχίες με τον Δημήτρη Γιαννακάκη στα πλήκτρα και στο όμορφο κλίμα της βραδιάς, προστέθηκε και ο πρώην Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης , που επίσης πήρε το μικρόφωνο και μας τραγούδησε ελληνικές λαϊκές επιτυχίες.
Τους πολλούς καλεσμένους μας ,σε ένα κατάμεστο από κόσμο χώρο όμορφο του MΑNDON καλωσόρισε ο Πρόεδρος των ΚΙΟΝΩΝ Μάριος Δράμαλης ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία αγάπη ευτυχία και καλές γιορτές, με τον Αντιπρόεδρο του συνδέσμου Γιάννη Βασιλειάδη της γνωστής εταιρείας ΚΥΑΝΑ και απευθύναν χαιρετισμό και τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα, εκ μέρους του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης , ο ιδρυτικός Πρόεδρος Ντίνος Κωστόπουλος , ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Ρόταρυ Δικηγόρος, πρώην Νομάρχης Φλώρινας, Καβαλάς, Θεόδωρος Ασπασίδης και ο υποδεδειγμένος εισερχόμενος Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Ρόταρυ ,Ιατρός Γυναικολόγος Τέλης Αποστολίδης.
Επίσης χαιρετισμό και ευχές απευθύναν ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης , ο πρώην γενικός γραμματέας Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρης και ο Αντιπρόεδρος του συνδέσμου ΚΙΟΝΕΣ Γιάννη Βασιλειάδης.
Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας προσήλθαν οι Στέφανος Ηλιάδης Μαθηματικός μετα της συζύγου του και γιού του ,ο Δημήτρης Νικηφόρος εκπαιδευτικός μετά της συζύγου του , ο Παντελής Τόλης Στρατιωτικός του ΝΑΤΟ , ο Αλμπέρτο Σεβή ηθοποιός , η Βούλα Σιδερίδου Σκηνοθέτης , η Σοφία Γεωργαλή τηλεοπτικές παραγωγές, η Νάνσυ Ανοιξά τουριστικές επιχειρήσεις , η Καλή Ζαχαριάδου επιχειρηματίας , η Μαρία Παπατκούδη της MVM, Μιμή Γερογιάννη της MVM, Βίκυ Ραπτάκη της MVM εταιρείας παραγωγής ψηφιακού marketing και της εκπομπής LIFESTYLE , η Βάσω Ανδρέου δημοσιογράφος , ο Απόστολος Μαγιάννης ιδιωτικός ερευνητής , ο Γιάννης Βεργίνης Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος Εμπορικού Βιομηχανικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης , ο Άκης Δαγκαζιάν Πρόεδρος του Ελληνοαρμενικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης , ο Κώστας Παπαδόπουλος Μηχανικός επιχειρηματίας ΑΠΕ , η Ιωάννα Ασπασίδου σύζυγος του Θεόδωρου Ασπασίδη , ο Χαράλαμπος Τζιώγας Γραμματέας των ΚΙΟΝΩΝ και υποψήφιος διδάκτορας Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ , ο Γιώργος Μπενίσης επιχειρηματίας αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, η Χριστίνα Αλεξάνδρου της επιχείρησης CHRISTINE κομμωτηρίου, ο Χρήστος Συκιώτης μετά της συζύγου του επιχειρηματίας Σύμβουλος επιχειρήσεων , ο Σάκης και η Φωτεινή Κεραμάρη της Βιομηχανίας ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΝΑ , ο Γιάννης Χριστοδούλου ιδιωτικός ερευνητής μετα της συζύγου του Έμυς Φουντά ιδιοκτήτριας του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης , η Δήμητρα Τοιχομίδου εκδότρια του BUSINESS WOMAN , o Δημήτρης Οικονόμου Πλαστικός Χειρούργος , η Χριστίνα Γραμματικοπούλου συγγραφέας καθηγήτρια , ο Αστέριος Καράμπολας επιχειρηματίας εταιρείας πληροφορικής , η Βάγια Γεωργούλα διευθυντικό στέλεχος εταιρείας ιατρικών προϊόντων , ο Γιώργος Καραβασίλης με την σύζυγο του Αφροδίτη Μπαλτά του γνωστού εστιατορίου Καραβόμυλος , η Βίκυ Χατζηνίκου της εταιρείας δημοσίων σχέσεων the 2 faces of PR , και δεκάδες άλλοι φίλες και φίλοι που μας τίμησαν.

Περισσότερα

21-01-2019: ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΙΟΝΩΝ ΣΤΟ ENSAYAR 24.1.2019

Oι ΚΙΟΝΕΣ www.kiones.gr σας προσκαλούν και επιλέγουν για εσάς μια prive βραδιά για ΚΙΟΝΕΣ και ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2018 στις 9μ.μ.στο καλύτερο νέο BAR -RESTAURANT της πόλης μας στο ENSAYAR στην Λεωφόρος Νίκης 63 ( στο παλιό ΑΡΩΜΑ ) με κράτηση στο όνομα μας ΚΙΟΝΕΣ, σε PRIVE χώρο για τους ΚΙΟΝΕΣ στo βάθος του καταστήματος στο καλύτερο σημείο.
Θα περάσουμε μια υπέροχη βραδιά αποκλειστικά οι ΚΙΟΝΕΣ όπου θα κόψουμε και την βασιλόπιττα μας και μετά θα γίνει κλήρωση δώρων που ήδη ανακοινώνουμε τα πρώτα και θα ανακοινωθούν σύντομα μέχρι Τετάρτη και πολλλά άλλα.
Πρόσκληση 15€ με ποτό και φαγητό finger food και θα λάβετε μέρος με τους λαχνούς στην κλήρωση των δώρων μας.
Η βραδιά και το party μας θα καλυφθούν φωτογραφικά και τηλεοπτικά από το ATLAS TV και από την εκπομπή LIFESTYLE www.lifestyletvshow.gr παραγωγής MVM DIGITAL www.mvmdigital.gr .

ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΑΝΑ : www.kyana.gr
• 1 επαγγελματικό πιστολάκι ΚYANA Barber για τον τυχερό της βραδιάς
• 5 σακούλες με προϊόντα για τους εκλεκτούς καλεσμένους των ΚΙΟΝΩΝ

ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FASHION SHOP www.fashionshop.gr
΄Ενα ιταλικό μπλουζάκι και ένα κολάν

ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ JOHNSON www.jht.gr
ένα i-puffy για την γιορτή των Κιόνων.

Περισσότερα

31-12-2018: ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ PARTY ΚΙΟΝΩΝ

Oi ΚΙΟΝΕΣ γιορτάσαμε το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ μας στο BUTLER παρέα με τους φίλους μας.

Περισσότερα

14-11-2018: ΄ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ’’ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 8ΜΜ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 12 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ( ΒΥΖΑΝΤΙΟ ) 2310 411569

Αγαπητοί Κίονες και Καρυάτιδες,

Πρίν κλείσει το 2018 οι ΚΙΟΝΕΣ με τις επιλεγμένες πάντα εκδηλώσεις τους σας προσκαλούν στην βράβευση άλλη μιας χρυσής κυρίας του ελληνικού αθλητισμού που μας χάρισε τόσο περήφανες και συγκινητικές στιγμές στην Βαρκελώνη το 1992 στους Ομλυμπιακούς αγώνες με το μετάλλιο που μας χάρισε και με την ιστορική πλέον φράση της '' Για την Ελλάδα ρε γαμώτο...''

Σας προσκαλούμε λοιπον την ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 8ΜΜ να παραστείτε ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 12 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ( ΒΥΖΑΝΤΙΟ ) 2310 411569

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης ‘’ΚΙΟΝΕΣ’’ και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης ,σας προσκαλούν στην βράβευση για τα αθλητικά επιτεύγματα της Βούλας Πατουλίδου, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 ,στις 8μ.μ. ,στις εγκαταστάσεις του φιλόξενου Ομίλου ,στην οδό Κύπρου 12 στο Βυζάντιο, η είσοδος είναι ελεύθερη για τα μέλη και το κοινό.

Ομιλητές Βούλα Πατουλίδου, Μάριος Δράμαλης , Δημητρης Σταματιάδης χαιρετισμό θα απευθύνουν οι αρχές και οι επίσημοι.

Θα παραστούν οι αρχές της πόλης, βουλευτές και πλήθος επισήμων.

ΟΛΗ Η ΕΚΔHΛΩΣΗ ΘΑ ΚΑΛΥΘΕΙ ΤΗΛΕΠΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ATLAS TV μέσω παραγωγής MVM DIGITAL ‘’LIFESTYLE’’
ΘΕΜΑ: ΄΄ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ’’

Περισσότερα

18-10-2018: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΙΟΝΩΝ ΣΕ GREEK FASHION SHOW ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙ 8ΜΜ ΣΤΟ VERGINA THEATRO ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ

Αγαπητοί Κίονες και Καρυάτιδες


Ξεκινούμε τις εκδηλώσεις μας στο Φθινόπωρο 2018 με την πρόσκληση με ΔΩΡΕΑΝ ποτό και τραπέζι με γλυκά στο VERGINA THEATRO του REGENCY CASINO THESSALONIKI ΣΕ GREEK FASHION SHOW ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8ΜΜ ΣΤΟ VERGINA THEATRO ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ

To μέλος μας Κυρία Μαρία Παπατκούδη θα παρουσιάσει ως Fashion Blogger ρούχα επιλογής της και επίσης θα παρουσιάσει και τηλεοπτικά την εκδήλωση μέσω του ATLAS TV και 4 περιφερειακών καναλιών, όπου θα γίνει αισθητή η παρουσία των ΚΙΟΝΩΝ μέσω της εκπομπής με πλάνα και χαιρετισμό από το Προεδρείο μας:


ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΕΜΙΕΡΑ https://www.facebook.com/2183675678543145/videos/1796144247149739/

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΟΜΟΙ

ΚΑΝΑΛΙ ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

6-7ΜΜ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ATLAS TV στην Θεσσαλονίκη με εικόνα από την digea και στους νομούς Θεσσαλονίκης , Χαλκιδικής , Κιλκίς , Πέλλας , Ημαθίας και Πιερίας κάθε Σάββατο 6-7μ.μ.

5-6ΜΜ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ TV στις Σέρρες και στους νομούς Σερρών , Έβρου, Ροδόπης , Ξάνθης , Δράμας , Καβάλας, κάθε Σάββατο 5-6μ.μ. και πανελλαδικά μέσω COSMOTE TV

7:30-8:30 ΜΜ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ITV στα Ιωάννινα και στους νομούς Ιωαννίνων Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρέβεζας, Κέρκυρας , κάθε Σάββατο 7:30-8:30μ.μ.

6-7ΜΜ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ WEST CHANNEL στην Κοζάνη και στους νομούς Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας Γρεβενών, κάθε Σάββατο 6-7μ.μ.

8-9ΜΜ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ TRT στον Βόλο και στους νομούς Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, κάθε Κυριακή 8-9μ.μ.

5-6ΜΜ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ Πανελλαδικά μέσω COSMOTE TV από την ΔΙΚΤΥΟ TV

Η Τηλεοπτική ομάδα του LIFESTYLE μιας παραγωγής της MVM DIGITAL έχει στρατηγικά επιλέξει 5 κανάλια προβολής της εκπομπής σε όλη την Βόρεια Ελλάδα σε περιφερειακά τοπικά κανάλια με στόχο την τοπική προβολή σε νομούς της Βόρειας Ελλάδας όπου είναι τα κορυφαία στους νομούς τους.
Με αυτή την διασπορά το brand name και η εταιρεία σας είναι απολύτως βέβαιο πως θα τα δουν σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και στα κανάλια της πόλης τους.

ΜΕ 5 ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ
ATLAS TV: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΠΕΛΛΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΔΙΚΤΥΟ TV : ΕΒΡΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΕΡΡΩΝ
WEST CHANNEL: ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
TRT: ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
IRT TV: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΑΡΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Η εκπομπή Lifestyle θα βρεθεί στο Vergina THEATRO του REGENCY CASINO THESSALONIKI στο GREEK FASHION SHOW την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 8μ.μ. να συνομιλήσουμε με τους έλληνες σχεδιαστές της πόλης μας. https://www.facebook.com/FashionshopMarios http://www.fashionshop.gr/

  

Ξεκινούμε τις εκδηλώσεις μας στο Φθινόπωρο 2018 με την πρόσκληση με  ΔΩΡΕΑΝ ποτό και τραπέζι με γλυκά στο VERGINA THEATROτου REGENCY CASINO THESSALONIKI ΣΕ

GREEK FASHION SHOW  ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8ΜΜ      ΣΤΟ VERGINA THEATRO ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ

 


   

Περισσότερα

17-10-2018: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών ΚΙΟΝΕΣ σας προσκαλούμε Σάββατο 3 και Κυριακή 4 στις 8μμ Νοεμβρίου στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθν. Αμύνης 1) σε μια συγκινητική ανθρώπινη ιστορία που διαδραματίσθηκε κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής, παρμένη από το ημερολόγιο μιας νεαρής κοπέλας, που πριν καλά – καλά γνωρίσει τη ζωή και τον έρωτα, οδηγήθηκε από τους ΝΑΖΙ στα στρατόπεδα θανάτου. Αντι εισητηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για συμπολίτες μας με ανάγκες σε ιδρύματα της πόλης μας.

Περισσότερα

17-09-2018: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Συμμετοχή των ΚΙΟΝΩΝ με περιπτερο στην ημερίδα που οργάνωσε η Διοικουσα επιτροπη Νέας Δημοκρατιας Θεσσαλονικης στο Δημαρχείο της πόλης μας για τους συνδέσμους και εθελοντικές οργανώσεις της πόλης μας . Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Αντώνη Γυφτοπουλο για την πρόσκληση στην οποία ανταποκριθήκαμε.

Περισσότερα

01-08-2018: BINTEO PARTY ΚΙΟΝΩΝ ΣΤΟ SHARK

O Πολιτιστικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών ''ΚΙΟΝΕΣ'' έκλεισε την καλοκαιρινή περίοδο του με ένα υπέροχο Party στο κοσμοπολίτικο SHARK με πολλά μέλη του και σε τηλεοπτική κάλυψη και παραγωγή της MVM.
Δείτε το βίντεο και τις συνεντέυξεις μας
 
 
 
Περισσότερα

25-07-2018: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

              

Οι ''ΚΙΟΝΕΣ'' σε συννενόηση με το γραφείο Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα συμμετέχουν στην αποστολή αγάπης και βοήθειας στους πληγέντες της Αθήνας και καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στην αποστολή της Περιφέρειας με ότι μπορούν και με είδη της ανακοίνωσης, επίσης έχουμε δηλώσει την έμπρακτη αρωγή μας με την δυνατότητα φιλοξενίας μιάς οικογένειας πληγέντων για όσο διάστημα χρειαστεί σε χώρο του Προέδρου μας.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναλαμβάνει πρωτοβουλία αλληλεγγύης, προκειμένου να συνδράμει στην ανακούφιση των πυροπαθών της Αττικής.
Η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 1, απέναντι από το Λευκό Πύργο), από αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 και από τις 8.30’ το πρωί μέχρι τις 21.00’
Tα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι: νερά και χυμοί, γάλα (συντήρησης εκτός ψυγείου), μπάρες δημητριακών, κράκερ, μπισκότα, κονσέρβες, αφυδατωμένα ζυμαρικά, γάζες, Betadine και Fucidin, κολλύρια, μωρομάντηλα, φυσιολογικοί οροί, κρέμες ή σπρέι για εγκαύματα, πάνες βρεφών και ενηλίκων, ζωοτροφές για οικόσιτα ζώα, καθώς και οποιοδήποτε είδος λευκού θερινού ενδύματος και σανδάλια (σαγιονάρες)

Περισσότερα

10-07-2018: PARTY ΚΙΟΝΩΝ ΣΤΟ SHARK

Αλλο ένα επιτυχημένο Party των ΚΙΟΝΩΝ στο κοσμοπολίτικο shark με κέφι πλούσια δώρα και κάλυψη επιπέδου απο την MVM DIGITAL MARKETING www.mvmdigital.gr

 

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

 

 

 

Περισσότερα

04-07-2018: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ PARTY ΤΩΝ ΚΙΟΝΩΝ ΣΤΟ SHARK ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 9ΜΜ


Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών ΚΙΟΝΕΣ σας προσκαλούν την Πέμπτη 5 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9μ.μ. στο bar Restaurant SHARK στο αποχαιρετιστήριο party του καλοκαιριού με πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες με ποτό και φαγητό finger food που θα περιλαμβάνει spring rolls με sweet chili sauce και dip λεμονιού, κινόα με ντομάτα, αγγούρι και φέτα,mozzarella caprese με τομάτα και πέστο βασιλικού.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΥΑΝA: Ένα καλλυντικό δώρο για όλους τους καλεσμένους, ένα πιστολάκι μαλλιών μετά από κλήρωση

DR CHRISTOFORIDOU: 1 Laser αποτρίχωση με το πιο σύγχρονο Laser Αλεξανδρίτη Candela

και 1 θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας.

BELLA VITA PER TUTTI: 3 Πρεσσοθεραπείες για αδυνάτισμα και 3 FOOT SPA με βαφή νυχιών.

CHRISTINE: Προϊόντα για τα μαλλιά, κουρέματα & χτενίσματα

X–ONE: 10 άθραυστες ανθεκτικές μεμβράνες για οθόνες κινητών

FASHION SHOP: Δώρο ΚΟΛΑΝ Ιταλικό, i’am fashion1 Μαγιό 1 Μπλουζάκι

ΜΑΥ SPA: 2 μεσοθεραπείες προσώπου1 φωτοθεραπεία προσώπου

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ BUSINESS WOMAN:  Μία συνέντευξη της επιχείρησης σας στο περιοδικό BUSINESS WOMAN

HERBAL LIFE:  1 Πρόγραμμα ελέγχου βάρους αποτελούμενο από 1 αλόη, 1 ρόφημα βοτάνων και 2 πρωτεϊνούχα ροφήματα με έκπτωση 50%, ΔΩΡΕΑΝ ανάλυση σώματος για όλους

BROKERS JEANS: 1 ανδρική βερμούδα, 1 t-shirt   ORATHESSΔημοσιογραφική κάλυψη


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΟ PARTY ΜΕ LIVE ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΧΟΙΝΑ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 20

https://www.businesswoman.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf-party/

Περισσότερα

22-06-2018: PARTY ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΙΟΝΕΣ ΠΕΜΠΤΗ 5.7.2018 SHARK ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών ΚΙΟΝΕΣ σας προσκαλούν την Πέμπτη 28 Iουνίου στις 9μ.μ. στο bar Restaurant SHARK στο αποχαιρετιστήριο Party του καλοκαιριού με μόδα των εταιρειών I am fashion με κλήρωση δώρο 2 υπέροχα μαγιό , της FASHION SHOP με κλήρωση ένα υπέροχο φόρεμα, με πλούσια δώρα καλλυντικά ΚΥΑΝΑ για όλους , με ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΥΑΝΑ με κλήρωση και άλλα δώρα που θα ανακοινώσουμε για τους συμμετέχοντες με ποτό και φαγητό finger food που θα περιλαμβάνει Spring Rolls, Κινόα , Mozzarella caprese. H εκδήλωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από κανάλι της πόλης μας μέσω της MVM και φωτογραφικά. Μετά την κλήρωση μόδας θα ακολουθήσει πάρτι με ζωντανή μουσική με τον Διονύση Σχοινά και την ομάδα του στο καλύτερο party του καλοκαιριού. ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΔΩΡΩΝ ΠΑΡΤΥ ΣΧΟΙΝΑ 20€
https://www.facebook.com/events/232156450705210/

Περισσότερα

16-04-2018: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ ΣΤΟ MONEY SHOW ΣΑΒΒΑΤΟ 28.4.2018 2-4ΜΜ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HYATT ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Στα πλαίσια του MONEY SHOW Θεσσαλονίκης έχω την τιμή να σας καλέσω στην πολιτική μου ομιλία το Σάββατο 28.4.2018 και ώρα 2-4μ.μ. στο ξενοδοχείο HYATT στην ΑΙΘΟΥΣΑ BOARD ROOM για να συστηθούμε πολιτικά και να σας καταθέσω την πρόταση μου και τις σκέψεις μου για την Θεσσαλονίκη την επόμενη κυβέρνηση και θέματα ενέργειας.

https://www.facebook.com/events/604225809917420/

Περισσότερα

02-04-2018: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΚΙΟΝΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

Περισσότερα

30-03-2018: ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΙΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΟΝΩΝ

 

Μετά την ανάδειξη των 7 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου των ‘’ΚΙΟΝΩΝ’’  και των 3 αναπληρωματικών μελών από τις εκλογές που έγιναν την Τετάρτη 14 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πανόραμα έγινε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο των ΚΙΟΝΩΝ την Δευτέρα 26 Μαρτίου στα γραφεία του συνδέσμου μας στην Καλαμαριά με θέμα εκλογή Προεδρείου αξιωματούχων και θέσεις ευθύνης συνδέσμου.

Ομόφωνα εκλέχτηκαν για την επόμενη τριετία στους ΚΙΟΝΕΣ με απαρτία και βάσει καταστατικού μας σε θέσεις ευθύνης και με σειρά εκλογής τους οι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΜΑΡΙΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗΣ    

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ‘’SUNWIND’’, ‘’GLOBILED’’, ‘’MVM’’, ‘’FASHIONSHOP’’, ‘’ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ’’,

‘’ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ’’

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΛΥΝΤΙΚΩΝ ‘’ΚΥΑΝΑ’’

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΖΙΩΓΑΣ
 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΘ , ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ‘’YESFOREUROPE’’

ΤΑΜΙΑΣ :

ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ‘’ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ’’

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ :

ΒΙΚΥ ΡΑΠΤΑΚΗ
 

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝG‘’MVM’’

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΤΚΟΥΔΗ ΔΡΑΜΑΛΗ
 

ΙΔΙΟΚΤΗΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΡΟΥΧΩΝ ‘’PRINCESSFASHION’’ ,

‘’FASHIONBLOGGER’’

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝG‘’MVM’’

       

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ‘’EXCELLENCE’’ , CEOΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ‘’ORATHESS’’

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ:

ΜΙΜΗ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝG‘’MVM’’

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕΛΩΝ:

ΜΟΥΤΑΦΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

 

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ‘’MECHANICUS’’

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

ΚΥΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ‘’ΕΛΛΗΝΟΠΟΛΩΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ’’

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ:

ΧΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

 

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ‘’LORDBYRON’’

 

Ευχόμαστε σε όλους σιδεροκέφαλους , να τονίσουμε την παρουσία στο Διοικητικό Συμβούλιο και σε θέσεις ευθύνης του συνδέσμου 5 Καρυάτιδων στις συνολικά 12 θέσεις ευθύνης των ΚΙΟΝΩΝ και χαιρόμαστε πολύ που ο σύνδεσμος μας δεν είναι ανδροκρατούμενος αλλά σε ισορροπία και επιθυμούμε να αναδείξουμε τους ΚΙΟΝΕΣ στο πιο ισχυρό ανθρώπινο δίκτυο της πόλης μας με εκδηλώσεις κύρους με συνέργειες των μελών μας και με eventπου θα μας κάνουν να περνάμε και όμορφα σε χώρους πάντα υψηλής αισθητικής και επιπέδου.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ‘’ΚΙΟΝΩΝ’’

ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

 

Περισσότερα

30-03-2018: ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ORATHESS

 

 

 

 

Eκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου “Κιόνων”

OraThess Post Thumb

 
 
 
 

30/03/2018

Μετά την ανάδειξη των 7 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου των ‘’ΚΙΟΝΩΝ’’ και των 3 αναπληρωματικών μελών από τις εκλογές που έγιναν την Τετάρτη 14 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πανόραμα έγινε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο των ΚΙΟΝΩΝ την Δευτέρα 26 Μαρτίου στα γραφεία του συνδέσμου μας στην Καλαμαριά με θέμα εκλογή Προεδρείου αξιωματούχων και θέσεις ευθύνης συνδέσμου.

KIONES-GPG

Ομόφωνα εκλέχτηκαν για την επόμενη τριετία στους ΚΙΟΝΕΣ με απαρτία και βάσει καταστατικού μας σε θέσεις ευθύνης και με σειρά εκλογής τους οι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΡΙΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΖΙΩΓΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ : ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ : ΒΙΚΥ ΡΑΠΤΑΚΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΤΚΟΥΔΗ ΔΡΑΜΑΛΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ: ΜΙΜΗ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕΛΩΝ: ΜΟΥΤΑΦΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: ΚΥΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ: ΧΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

 http://www.orathess.gr/events/eklogh-neou-dioikhtikou-symvouliou-kionwn/

Περισσότερα

15-03-2018: ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ 2η BUSINESS DAYΜετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας των ΚΙΟΝΩΝ στις χθεσινές μας εκλογές εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο μας τριετούς διάρκειας με σειρά προτίμησης σταυρών οι:

ΜΑΡΙΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗΣ 18
ΒΙΚΥ ΡΑΠΤΑΚΗ 14
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΤΚΟΥΔΗ ΔΡΑΜΑΛΗ 13
ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 12
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 11
ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΖΙΩΓΑΣ 9
ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 7

 

Είμαστε ιδιέταιρα χαρούμενοι για την εκλογή τριών κυριών, 3 Καρυάτιδων όπως τις ονομάζουμε στο νέο μας ΔΣ.
Την επόμενη εβδομάδα οι εκλεγμένοι , μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα έρθουν σε σώμα για εκλογή Προεδρείου Αντιπροέδρου Κοσμήτορα Ταμία και 3 μελών του ΔΣ καθώς και 3 αναπληρωματικών μελών μας ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ , ΧΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΚΥΡΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ καθώς και της ελεγκτικής επιτροπής ΜΙΜΗ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ η οποία εκτελέι και χρέη γραμματείας Προεδρείου και ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΟΥΤΑΦΤΣΗΣ.

 

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας έγινε ο απολογισμός απο τον Πρόεδρο των ΚΙΟΝΩΝ κύριο Μάριο Δράμαλη για τα πεπραγμένα απο την ίδρυση του συνδέσμου και την πρώτη ιδρυτική βραδιά στις 19 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι και χθές με ιδιέταιρη επιτυχία σε όλες μας τις εκδηλώσεις με εξήντα τέσσερα ( 64 ) ήδη ενεργά μέλη μας απο όλο τον επιχειρηματικό επαγγελματικό χώρο και με αυξητική τάση μελών ( χθές καλοσωρίσαμε νεο μέλος μας τον Μηχανικό Κύριο Νικήτα Μουταφτσή της MECHANICUS ) είχαμε 3 εξαιρετικές παρουσιάσεις απο τον Χάρη ΝικολαΊδη των LORD BYRON τον Γιάννη Βασιελιάδη της ΚΥΑΝΑ (που τον καλοσωρίζουμε στο ΔΣ του συνδέσμου μας όπως και τις κυρίες Βίκυ Ραπτάκη και Μαρία Παπατκούδη Δράμαλη σιδεροκέφαλοι όλοι και με δύναμη για να αναπύξουμε και άλλο τους ΚΙΟΝΕΣ ) και τέλος απο τον Μπάμπη Τζιήγα αντιπορόεδρο της ομοσπονδίας YES FOR EUROPE.

 

Οι ΚΙΟΝΕΣ μεγαλώνουν και ανδρώνονται πλέον διανύουμε το 2ο έτος λειτουργίας τους η διαδικτυακή πλατφόρμα εμπλουτίζεται καθημερινα στους www.kiones.gr και επίσης ετοιμάζουμε και για το 2018 πολιτιστικές εκδηλώσεις στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ που θα συζητηθούν υψηλού επιπέδου και προσώπων που συντομα θα ανακοινωθούν.

Όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος του ισχυρού ανθρώπινου δικτύου ΚΙΟΝΕΣ Πληροφορίες http://www.kiones.gr/skopos.php τηλ 2310478992 , 6945 490599 info@kiones.gr , εγγραφή του ηλεκτρονικά http://www.kiones.gr/registration.php γραφεία συνδέσμου Ιωάννη Αναγνωστοπούλου 1 Καλαμαριά ( Άγιος Ιωάννης )
Περισσότερα

09-03-2018: ΕΚΛΟΓΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2η BUSINESS DAY

Αγαπητά μέλη του Πολιτιστικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών ΚΙΟΝΕΣ,

 

Tην Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 8μ.μ. στο Ξενοδοχείο Πανόραμα θα έχουμε γενική συνέλευση μελών μας με ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το 2018-2021 μετά την επίσημη ανάδειξη μας σε σωματείο από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, η προσωρινή Διοικούσα επιτροπή θα διενεργήσει εκλογές για την εκλογή 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας, Κοσμήτορας ,Ταμίας και 2 μέλη η θητεία των οποίων θα είναι τριετής βάσει του καταστατικού μας και παρακαλούμε όποιο μέλος μας επιθυμεί να είναι υποψήφιος να μας το δηλώσει γραπτώς στο info@kiones.gr για να τον συμπεριλάβουμε στα ψηφοδέλτια έως την Τρίτη 13.3.2018 , παρακαλούμε λοιπόν για την παρουσία σας όπου μετά την μυστική ψηφοφορία μας και την ανάδειξη του νέου ΔΣ θα ακολουθήσει και η 2Η business day.

 

 

Επίσης θα γίνει στον ίδιο χώρο και η δεύτερη BUSINESS DAY των ΚΙΟΝΩΝ με ομιλητές μας με την σειρά παρουσιάσεων του το μέλος μας Γιάννης Βασιλειάδης θα μας παρουσιάσει την εταιρεία του ΚΥΑΝΑ , ο Χάρης Νικολαΐδης τα φροντιστήρια LORD BYRON με προσφορές για όλα τα μέλη μας και τέλος ο Μπάμπης Τζιώνας την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Νέων Επιχειρηματιών YES FOR EUROPE για να ενημερωθούν τα νεότερα μέλη μας για τις δυνατότητες που υπάρχουν. Επίσης θα ανακοινωθούν οι επόμενες σημαντικές μας εκδηλώσεις στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ με πρόσωπα και σωματεία σε συνέργεια και από την Αθήνα μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου μας.

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΙΟΝΩΝ ΔΣ 2η BUSINESS DAY
https://www.facebook.com/events/195387744566760/

 

 

Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους σας να συμπληρώσετε το ειδικό έντυπο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΚΙΟΝΩΝ για να μπει στην διαδικτυακή και δια δραστική μας πλατφόρμα http://www.kiones.gr/members.php   ιντερνετική ένα έργο που είμαστε υπερήφανοι που κάναμε αλλά πρέπει να το συμπληρώσουμε με όλα τα στοιχεία όλων σας και να το αξιοποιήσουμε ως ένα εργαλείο όπου θα βοηθήσουμε και θα βοηθηθούμε από μέλη μας και παρακαλώ όλους να το αξιοποιήσουν.

 

Τέλος παρακαλώ όλους σας να καταθέσουν την συνδρομή τους για το 2018 που θα είναι στα 30€  στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  IBAN: GR61 0172 2650 0052 6508 5936 192  ή στον λογαριασμό 5265 085 936 192 για όσους έχουν λογαριασμό Πειραιώς  ένα ποσό λογικό για την περίοδο κρίσης που διανύουμε με ελεύθερη χρήση της διαδικτυακής μας πλατφόρμας και δικαίωμα εισόδου σε όλες τις εκδηλώσεις μας και ΠΡΟΣΟΧΗ παρακαλούμε μόνο καταθέσεις όχι εμβάσματα από άλλες Τράπεζες διότι μας κρατούν προμήθεια 4€ αν έρθουν χρήματα ηλεκτρονικά από άλλη Τράπεζα.

 

ΚΙΟΝΕΣ LOGO BLACK

 

 

Με εκτίμηση,

 

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΟΝΕΣ

Περισσότερα

20-02-2018: ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΙΟΝΩΝ

Οι ΚΙΟΝΕΣ σε συνεργασία με τον Μητροπολιτικό όμιλο Ροταρυ Θεσσαλονικης διασκεδάσαμε σε μια υπεροχη βραδύα την Τσικνοπέμπτη στο κοσμικό κέντρο Καραβομυλος την τιμητική τους είχαν πάλι οι Καρυάτιδες που μας κατέπληξαν με τις αμφιέσεις τους με κρασί άφθονο κέφι κ γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες καλο καρναβάλι σε ολους.

Περισσότερα

05-02-2018: Αποκριάτικο πάρτυ με τους ΚΙΟΝΕΣ στον Καραβόμυλο

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΙΟΝΩΝ


05/02/2018

Οι  ΚΙΟΝΕΣ διοργανώνουν μια πολύ όμορφη βραδιά την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου από τις 9μμ και μετά στην ταβέρνα ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 53,Χαριλάου, για όλα τα μέλη και  τους φίλους , σε συνεργασία με τον ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΡΟΤΑΡΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  παρέα σε ένα αποκριάτικο πάρτυ και γλέντι σε ένα πανέμορφο χώρο με ζωντανή μουσική και πλούσιο φαγητό.

Το  μενού  θα περιλαμβάνει  :
κυρίως πιάτο επιλογή :Μπιφτέκι ή Φιλέτο Κοτόπουλο ή Μπριζόλα Σούβλας ή Σουτζουκάκια
Ποικιλία με σαλάτες και  αλοιφές

 Ορεκτικά κασεροκροκέτες , φέτα, τηγανητές πατάτες
Απεριόριστο κρασί

Είσοδος μόνο 20€ ανά άτομο 

Ελάτε να τσικνίσουμε όλοι μας με ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ και ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ με πολύ ΚΕΦΙ!!!.

Απαραίτητη η κράτηση  έως 7.2.2018 στο τηλέφωνο  6945490599 ή 2310478992 του συνδέσμου μας.

Περισσότερα

26-01-2018: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΙΟΝΩΝ ΣΤΟ MANDON ΣΑΒΒΑΤΟ 20.1.2018

ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 17

Περάσαμε μια υπέροχη βραδιά οι ΚΙΟΝΕΣ το Σάββατο 20.1.2018 στις 10μμ στο μεγάλο Party μας στο MANDON για την κοπή της πίτας μας ,σε PRIVE χώρο , με φωτογράφο τον Πάνο Κόνιο ,με κλήρωση 40 συνολικά πλούσιων Δώρων !!! για όλους τους ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ που ήρθαν και σχεδόν όλοι πήραν δώρο και γεύτηκαν την υπεροχή βασιλόπιτα του PLAISIR.

ΟΙ ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ:

Το Ελληνοπωλονικό επιμελητήριο του Προέδρου Κύρου Λαζαρίδη προσφέρει: 1 συνδρομή αξίας 500€ για έναν επιχειρηματία μέλος μας με όλα τα προνόμια. https://www.greekpolish.org/

Η εταιρεία SPARITEX του μέλους μας Σπύρου Πουλιτσίδη προσφέρει:1. Παπλωματωθήκη διπλή της εταιρείας JOOP αξίας 200€ , 2 Ένα μπουρνούζι Ανδρικό ή γυναικείο αξίας 120€  . Επιλογή σχεδίου και χρώματος ελεύθερα στο κατάστημα SPARITEX στην από όποιους κερδίσουν τα δώρα. http://www.poulitsidis.gr/Θ. Σοφούλη 48 Θεσσαλονίκη Sparitex ΠΟΥΛΙΤΣΙΔΗΣ ΑΕ 2310 413864

O Εκδοτικός οίκος Δέσποινα Σφακιανάκη προσφέρει: 2 βιβλία του Νίκου Μέρτζου με τίτλο "Ελληνικά". 1 βιβλίο με τίτλο " Η τύχη του Ευρώ" της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη. www.sfakianaki.com.gr

Το ινστιτούτο αισθητικής MAY SPA προσφέρει: 5 χαλαρωτικά μασάζ στον υπέροχο MAY SPA! 1 μεσοθεραπεια ματιών ,
1 μεσοθεραπεια σώματος για κυτταρίτιδα ,1 μεσοθεραπεια προσώπου ,1 μασάζ προσώπου , αυχένα λαιμού από τα MAY SPA του μέλους μας Μαίρης Παπαδοπούλου. https://www.facebook.com/search/top/?q=mays+spa

Η επιχείρηση ένδυσης e-shop FASHION SHOP του Μάριου Δράμαλη προσφέρει: 2 Κολάν γυναικεία 1 μπλούζα από το FASHION SHOP του Μάριου Δράμαλη, https://www.facebook.com/FashionshopMarios, www.fashionshop.gr

O όμιλος ανδρικής ένδυσης NIKOLIS GASHION GROUP του Τζώρτζη Νικολή προσφέρει 1 Ανδρικό μπουφάν 1 τζιν Ανδρικό από την εταιρεία BROCKERS του Τζώρτζη Νικολή www.brokersjeans.com

Η εταιρεία X ONE του Γιώργου Μπενίση προσφέρει: 5 Μεμβράνες προστασίας για κινητό smartphone 1 μεμβράνη για tablet από την εταιρεία X-ONE του Γιώργου Μπενίση www.x-one.gr

Η εταιρεία KYANA του Γιάννη Βασιλειάδη προσφέρει: 4 Καλλυντικά KYANA του Γιάννη Βασιλειάδη http://www.kyana.gr/

Η εταιρεία NESTOR YANNAKIS προσφέρει: 3 Χτενίσματα του μαιτρ κομμωτικής Νέστωρα Βαρσάμη  http://www.nestoryannakis.gr/

Η εταιρεία EVA LINGERIE προσφέρει :http://www.evalingerie.gr/1 Μπούστο και 2 Negligee της εταιρείας της Μαρίας Καμπάνη

Η εταιρεία PLAISIR προσφέρει:http://www.plaisir.gr/Την Βασιλόπιτα που θα κόψουμε του Άρη Παπαοικονόμου

Toφλουρί κέρδισε η σύζυγος του μέλους μας Κύρου Λαζαρίδη Πρόεδρου του Ελληνοπολωνικού Επιμελητηρίου η Κυρία Μαρία Μαραγκού της ευχόμαστε ολόψυχα οι ΚΙΟΝΕΣ καλή και δημιουργική χρονιά να έχει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ PARTY ΤΩΝ ΚΙΟΝΩΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Περισσότερα

15-01-2018: ΣΑΒΒΑΤΟ 20 IANOYAΡΙΟΥ 2018 10 Μ.Μ. PRIVE ΒΡΑΔΙΑ ΚΙΟΝΩΝ & ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ MANDON ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΔΩΡΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ 15€ ΜΕ ΠΟΤΟ ΚΑΙ FINGER FOOD

ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΙΟΝΩΝ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ PLAISIR ΣΤΟ MΑNDON ΣΑΒΒΑΤΟ 20.1.2018 ΣΤΙΣ 10ΜΜ ΠΑΝΟΣ ΚΟΝΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΚΙΟΝΕΣ & ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ

Μετά την μεγάλη επιτυχία στο BUTLLERτου Πρωτοχρονιάτικου partyτων ΚΙΟΝΩΝ και επειδή οι ΚΙΟΝΕΣ θέλουν να ξεχωρίζουν επιλέγουν για εσάς μια privetβραδιά αποκλειστικά για ΚΙΟΝΕΣ και ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στις 10μ.μ.στο καλύτερο νέο BAR-RESTAURANTτης πόλης μας  στο MANDONγωνίας Ερμού 21 με Ελευθερίου Βενιζέλου στον 6ο όροφομε κράτηση στο όνομα μας ΚΙΟΝΕΣ, με υπηρεσία parkingστην είσοδο για όσους θέλουν να έρθουν με το αυτοκίνητο τους.

Θα περάσουμε μια υπέροχη βραδιά αποκλειστικά οι ΚΙΟΝΕΣ όπου θα κόψουμε και την βασιλόπιττα μας και μετά θα γίνει κλήρωση δώρων οι τυχεροί  θα πάρουν :

 

Το Ελληνοπωλονικό επιμελητήριο του Προέδρου Κύρου Λαζαρίδη προσφέρει:

 

1 συνδρομή αξίας 500€ για έναν επιχειρηματία μέλος μας με όλα τα προνόμια. https://www.greekpolish.org

 

Η εταιρεία SPARITEX του μέλους μας Σπύρου Πουλιτσίδη προσφέρει:

 

1. Παπλωματωθήκη διπλή της εταιρείας JOOP αξίας 200€

 

2 Ένα μπουρνούζι Ανδρικό ή γυναικείο αξίας 120€

 

Επιλογή σχεδίου και χρώματος ελεύθερα στο κατάστημα SPARITEX στην από όποιους κερδίσουν τα δώρα.

http://www.poulitsidis.gr  Θ. Σοφούλη 48

Θεσσαλονίκη Sparitex ΠΟΥΛΙΤΣΙΔΗΣ ΑΕ 2310 413864

 

O Εκδοτικός οίκος Δέσποινα Σφακιανάκη προσφέρει:

 

2 βιβλία του Νίκου Μέρτζου με τίτλο "Ελληνικά".

 

1 βιβλίο με τίτλο " Η τύχη του Ευρώ" της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη. 

www.sfakianaki.com.grΤο ινστιτούτο αισθητικής MAYSPAπροσφέρει:

 

5 χαλαρωτικά μασάζ στον υπέροχο MAY SPA!

1 μεσοθεραπεια ματιών ,

1 μεσοθεραπεια σώματος για κυτταρίτιδα ,

1 μεσοθεραπεια προσώπου ,

1 μασάζ προσώπου , αυχένα λαιμού από τα MAY SPA του μέλους μας Μαίρης Παπαδοπούλου. https://www.facebook.com/search/top/?q=mays%20spaΗ επιχείρηση ένδυσης e-shopFASHIONSHOPτου Μάριου Δράμαλη προσφέρει:

 

2 Κολάν γυναικεία

1 μπλούζα

 

από το FASHION SHOP του Μάριου Δράμαλη, https://www.facebook.com/FashionshopMarios  , www.fashionshop.grOόμιλος ανδρικής ένδυσης NIKOLISGASHIONGROUPτου Τζώρτζη Νικολή προσφέρει

 

1 Ανδρικό μπουφάν

1 τζιν Ανδρικό

 

από την εταιρεία BROCKERS του Τζώρτζη Νικολή www.brokersjeans.comΗ εταιρεία XONEτου Γιώργου Μπενίση προσφέρει:

5 Μεμβράνες προστασίας για κινητό smartphone

1 μεμβράνη για tablet

από την εταιρεία X-ONE του Γιώργου Μπενίση www.x-one.gr

 

Η εταιρεία KYANA του Γιάννη Βασιλειάδη προσφέρει:

 

4 Καλλυντικά KYANA του Γιάννη Βασιλειάδη http://www.kyana.gr 

 

Η εταιρεία NESTORYANNAKISπροσφέρει:

 

3 Χτενίσματα του μαιτρ κομμωτικής Νέστωρα Βαρσάμη  http://www.nestoryannakis.gr

 

Η εταιρεία EVA LINGERIEπροσφέρει:

 

1 Μπούστο και 2 Negligee της εταιρείας της Μαρίας Καμπάνη

 

Η εταιρεία PLAISIRπροσφέρει:

 

Την Βασιλόπιτα που θα κόψουμε του Άρη Παπαοικονόμου http://www.plaisir.gr/

 

Είσοδος 15€ με ποτό και FINGERFOOD+ Τα πλούσια δώρα μας μετά από ΚΛΗΡΩΣΗ

 

Περισσότερα

24-12-2017: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ GALA ΣΤΗ ΡΕΜΒΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ GALA ΣΤΗ ΡΕΜΒΗ με οικοδεσπότες τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Επιχειρηματιών "Κίονες" και τον Μητροπολιτικό Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης σε μια γιορτινή λαμπερή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Ήταν όλοι εδώ...για ανταλλαγή ευχών, με πολλά λαμπερά χαμόγελα, με πολύ καλή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και γνωριμιών σε επιχειρηματικό και κοινωνικό επίπεδο, όπως άλλωστε πάντα συμβαίνει σε κάθε εκδήλωσή μας οι ΚΙΟΝΕΣ με τον Μητροπολιτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης Rotary και έτσι μαζί με συνεργειες που αποδίδουν θα συνεχίσουμε μαζί και τη νέα χρονιά που έρχεται... Ο πρόεδρος του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ντίνος Κωστόπουλος και ο Γραμματέας του ομίλου και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης ¨Κίονες" Μάριος Δράμαλης, φανερά ικανοποιημένοι δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όλων των προσκεκλημένων, που κυριολεκτικά γέμισαν ασφυκτικά τη Ρέμβη...και του χρόνου με υγεία, δύναμη και αγάπη! Χρόνια πολλά σε όλους!

 

Περισσότερα

23-12-2017: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους με υγεία αγάπη ευημερία

.

Περισσότερα

22-12-2017: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη του Πολιτιστικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης ''ΚΙΟΝΕΣ'' , μέλη του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης , μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης και μέλη Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας που έγινε  την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης ακούσαμε με ευλάβεια την ομιλία της Κυρίας Κατερίνας Περιστέρη Αρχαιολόγου και Εφόρου Αρχαιοτήτων Νομού Σερρών παρουσία και της κόρης της Δανάης Οτατζή που τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , για την Αμφίπολη και τα μυστικά της με τίτλο της ομιλίας της: ‘’ Ανασκαφική έρευνα Τύμβου ΚΑΣΤΑ της Αμφίπολης 2012 -2014 ‘’.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης ''ΚΙΟΝΕΣ' Κύριος Μάριος Δράμαλης δήλωσε :

‘’Εδώ και καιρό από την ίδρυση του Πολιτιστικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης ΚΙΟΝΕΣ θέλαμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να κάνουμε μια δική μας εκδήλωση και να τιμήσουμε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο από την Μακεδονία που έχει τιμήσει και αναδείξει τον τόπο μας με διεθνή εμβέλεια και να έχει συνάφεια και με τον τίτλο μας ΚΙΟΝΕΣ που παραπέμπει στην αρχαιότητα.

Όταν συζητήσαμε στο γραφείο του Αλέξανδρου Θάνου το όνομα της Κυρίας Περιστέρη σκέφτηκα πως λόγω της εμβέλειας της ίσως θα αρνιόταν μια εκδήλωση δική μας που περιορίζεται από τα μέλη των ΚΙΟΝΩΝ των Ροταριανών του Μητροπολιτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας και του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Με δισταγμό ομολογώ κάλεσα στο κινητό της τηλέφωνο που μου το έδωσε ο Αλέξανδρος Θάνος να της πω για την πρόθεση μας να την τιμήσουμε και βραβεύσουμε μετά την ομιλία της και μόλις άρχισε ο διάλογος μας κατάλαβα γιατί η μοίρα οδήγησε την Κυρία Περιστέρη να κάνει αυτή την μεγαλειώδη ανακάλυψη γιατί πιστεύω τίποτε δεν είναι τυχαίο στην ζωή.

Γιατί οι πραγματικά μεγάλοι άντρες και γυναίκες της Ελληνικής γης και της Μακεδονίας μας είναι πραγματικά μεγάλοι λόγω της σεμνότητας τους και της ευγένειας τους.

 

Ομολογώ η Κυρία Κατερίνα Περιστέρη με εντυπωσίασε με την απλότητα και σεμνότητα της χωρίς την παραμικρή έπαρση που δυστυχώς συναντούμε σε άλλες περιπτώσεις και αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση μας για την ομιλία και βράβευση της και την ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μας έκανε.

 Είναι διπλή η χαρά μου για την σημερινή σας παρουσία διότι ως Σερραίος και Μακεδόνας και εγώ από την Επαρχία Βισαλτίας όπου είναι και η καταγωγή του παππού μου.

 

Στο τέλος της ομιλίας και της παρουσίασης και του βιογραφικού της Κυρίας Περιστέρη όρθιοι επι ώρα χειροκροτήσαμε την Κυρία Περιστέρη σε μια πολύ συγκινητική στιγμή για όλους μας.

 

 

 

Περισσότερα

15-12-2017: ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.12.2017 ΣΤΟ ΟΜΙΛΟ ΤΕΝΙΣ ΚΥΠΡΟΥ 12 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

Σημερα Παρασκευή 15.12.2017 στις 8 μ.μ. ειναι η ομιλία της Αρχαιολόγου Κατερίνας Περιστερη για τις ανασκαφές στον Τύμβο Καστα υπό την αιγίδα της Περφερειας Κεντρικης Μακεδονιας , στον Όμιλο Αντισφαιρισης Θεσσαλονικης tennis club στην οδό Κυπρου 12 στο Βυζάντιο Καλαμαριας σας περιμένουμε ολους να ακούσετε τα Μυστικά της Αμφιπολης και να τιμήσουμε την Κυρία Περιστερη για το τοσο σημαντικό έργο της με χορηγία μια τσάντα καλλυντικών της εταιρειας ΚΥΑΝΑ για ολους κ όλες , στο τελος της ομιλίας θα ακολουθήσει δεξίωση.

Περισσότερα

05-12-2017: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ GALA ΣΤΗΝ ΡΕΜΒΗ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 10Μ.Μ.

Ηρθε η ώρα μετά απο τις πολύ πετυχημένες εκδηλώσεις μας και σε αναμονή της εκδήλωσης στις 15 Δεκεμβρίου στις 8μμ στο tennis club με την ΚΑΤΕΡΊΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ για την ΑΜΦΙΠΟΛΗ , να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική και με κέφι με την ορχήστρα της Σοφίας Βίκα και με DJ σε μια μουσική βραδιά στην ΡΕΜΒΗ στο τέλος της Νεας Κρήνης στην οδο Κανάρη 2, Καλαμαριά 551 32 Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 10μ.μ.,με ΔΩΡΟ ενα ΣΕΤ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΥΑΝΑ για όλους τους προσκεκλημένους και με πλούσια δώρα που θα κληρωθούν στο τελος της βραδιάς με μπουφέ finger food για όλους. Ηρθε η ώρα να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μια ξέγνοιαστη βραδιά οι ΚΙΟΝΕΣ και οι ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ του Μητροπολιτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Θα σας περιμένουμε όλους στο ομορφότερο party GALA στο κλείσιμο της χρονιάς μας.Dress code για αντρες και με ΤΟΥΑΛΕΤΑ για τις κυρίες με φωτογραφική κάλυψη ρεπορταζ ΠΑΝΟΣ ΚΟΝΙΟΣ

Περισσότερα

29-11-2017: ‘’ Ανασκαφική έρευνα Τύμβου ΚΑΣΤΑ της Αμφίπολης 2012 -2014 ‘’

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών ''ΚΙΟΝΕΣ'' σε συνεργασία με τον Μητροπολιτικό Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης ,τον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης και το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει την Παρασκεύη 15 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης στην οδό Κύπρου 12 ( στο Βυζάντιο Καλαμαριά ) στην ομιλία της Κυρίας Κατερίνας Περιστέρη Αρχαιολόγου και Εφόρου Αρχαιοτήτων Νομού Σερρών που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , για την Αμφίπολη και τα μυστικά της με τίτλο της ομιλίας της: ‘’ Ανασκαφική έρευνα Τύμβου ΚΑΣΤΑ της Αμφίπολης 2012 -2014 ‘’ παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Κυρίου Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας Θάνου Αλέξανδρου. Στο τέλος της ομιλίας θα βραβεύσουμε και τιμήσουμε την Κυρία Περιστέρη όπως της αξίζει για το σπουδαιο έργο της.διότι μετα και από την έγκριση ένταξης των έργων «στερέωσης, συντήρησης, αποκατάστασης και ανάδειξης του μνημείου τύμβου Καστά στην Αμφίπολη Σερρών», στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με προϋπολογισμό 1,5 εκ. ευρώ , η ομιλία της και το έργο της είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Μετα την ομιλία και την βράβευση της Κυρίας Περιστέρη θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμήν της με πρόσκληση  που περιλαμβάνει πλούσιο γεύμα και κρασί. Στην εκδήλωση θα προσκαλέσουμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έντυπο τύπο , ραδιόφωνα ,τηλεόραση να τιμήσουν και αναδείξουν το έργο της Κυρίας Περιστέρη και του Περιφερειάρχη μας που τιμούν την πόλη μας και την ιστορία μας αναδυκνείοντας τους θησαυρούς της Μακεδονίας μας. ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ η εταιρεία ΚΥΑΝΑ Γιάννης Βασιλειάδης σε όλες και όλους η γνωστη εταιρεία επαγγελματικού εξοπλισμού κομμωτηρίων ΚΥΑΝΑ θα προσφέρει μια τσάντα με προϊόντα της. ΔΕΞΙΩΣΗ Στο τέλος της ομιλίας θα δοθεί δεξίωση προς τιμήν της Κυρίας Περιτέρη που θα περιλαβάνει πλούσιο γεύμα μπουφέ με κρασί και το δώρο της ΚΥΑΝΑ για κάθε συμμετέχοντα.

Περισσότερα

21-11-2017: ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ακόμη μια υπεροχή βραδιά στον ΟΑΘ έκλεισε την τρίτη και τελευταία ομιλία στην τριπλή γιορτή της πόλης της Θεσσαλονίκης του Αθανασίου Καραθανάση Προέδρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών για τους εθνικούς ευεργέτες της πόλης με βράβευση για την προσφορά της οικογένειας της στο πρόσωπο της Ιωάννας Μπιλή που μίλησε πιο λίγο από όλους μας αλλά έχει κάνει τεράστιο έργο για την πόλη μας και την ευχαριστούμε.

 

OI ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ήταν το θέμα της εξαιρετικής ομιλίας του καθηγητή και Προέδρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών κ. Αθανάσιου Καραθανάση στην οποία τιμήθηκε ο προσφάτως εκλιπών ευπατρίδης ροταριανός Αναστάσιος Μπίλλης. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στη σύζυγό του Ιουλία Μπίλλη, ο πρόεδρος του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ντίνος Κωστόπουλος πλαισιωμένος από τον πρόεδρο της Ε.Μ.Σ καθηγητή κ. Αθανάσιο Καραθανάση, τον Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Θεοδόση Μπακογλίδη τον Πρόεδρο του Συνδέσμου ΚΙΟΝΩΝ Μάριο Δράμαλη και τον πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Σταματιάδη.

 

Κυριότερες δωρεές του Αναστάσιου Μπίλλη και της συζύγου του Ιουλίας, είναι: το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (1995), το Μπίλλειο Οδηγικό Κέντρο – ΣΕΟ (1998), το Μπίλλειο Κέντρο Ορχηστικής Τέχνης του Δήμου Θεσσαλονίκης (1992), το Μπίλλειο Νηπιαγωγείο (1986) στον συνοικισμό Βότση Καλαμαριάς, το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Τριανδρίας (1989), ο "Κήπος της Στοργής" στο Νοσοκομείο Παπανικολάου (2001) και η Μπίλλειος Στέγη Νηπίων Καλαμαριάς (2011).

 

Φωτογραφία του Marios Dramalis.    Φωτογραφία του Marios Dramalis.

 

Ομιλία του Προέδρου των ΚΙΟΝΩΝ και Γραμματέα του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Μάριου Δράμαλη και του Προέδρου της εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Κυρίου Αθανάσιου Καραθανάση.

    Φωτογραφία του Marios Dramalis.

 

Την εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης στην φωτογραφία με  τον Προέδρο του ΟΑΘ Δημήτρη Σταματιάδη.

 

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Η βράβευση της Κυρίας Ιουλίας Μπιλλή για την προσφορά της οικογένειας Μπιλλή στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

 

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

 

Ομιλία της Κυρίας Ιωάννας Μπιλλή ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και μας βλέπει... Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία της η κ. Ιουλία Μπίλλη, σύζυγος του αξέχαστου μεγάλου ευπατρίδη και ευεργέτη της Θεσσαλονίκης ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΠΙΛΛΗ. Στην εξαιρετική εκδήλωση του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης, με κεντρικό ομιλητή τον διακεκριμένο καθηγητή και πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών κ. Αθανάσιο Καραθανάση με θέμα "Οι ευεργέτες της Θεσσαλονίκης" χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Θεοδόσης Μπαγκογλίδης, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Σταματιάδης ο Πρόεδρος των ΚΙΟΝΩΝ Μάριος Δράμαλης και ο πρόεδρος του R.C. Metropolitan Ντίνος Κωστόπουλος.

 

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

 

Μας κατέκτησε η Κυρία Ιουλία Μπιλλη με την απλότητα της με την σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία της και με την ουσία των λόγων της είπε συγκεκριμένα πως θα συνεχίσει να νοιάζεται κ να προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη στα παιδιά και στους ηλικιωμένους.

 

Περισσότερα

31-10-2017: Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Μια υπεροχή ακόμη βραδιά στον φιλόξενο Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης που γιορτάζει τα 90 χρόνια ίδρυσης με τον Γραμματέα Σταυρό Κοσελόγλου, του Metropolitan Rotary Club με τον Πρόεδρο του Ντίνο Κωστόπουλο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Επιχειρηματιών "ΚΙΟΝΕΣ", με τον Πρόεδρο του Μάριο Δράμαλη στην όμορφη αίθουσα του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Θεσσαλονίκης, με κεντρικό ομιλητή τον Δημοσιογράφο και πρώην Πρόεδρο της εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Νικόλαο Μέρτζο μαχητικό κ δυναμικό να μας ταξιδεύει στην ιστορία της πόλης μας και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

 

Το παρόν στην εκδήλωση τιμής προς την πόλη μας και τον σπουδαίο Νικόλαο Μέρτζο έδωσαν:
 

οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης

ο Πρόξενος Άγις Κυνηγόπουλος

ο πρώην Αντιδήμαρχος Χορτιάτη - Πυλαίας Πάρις Τσογκαρλίδης ,

ο εψηφισμένος Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Θεόδωρος Ασπασίδης ,

ο προ διοικητής Γεώργιος Βασιλικιώτης

ο πρώην Γενικός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γεώργιος Καρατάσιος,

η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Βίκυ Νάκου,

η πρώην Αντιδήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ανατολή Κωνσταντινίδου,

ο πολιτευτής Χαλκιδικής Γεώργιος - Αλέξανδρος Τσιουπλάκης,

ο υπεύθυνος των Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας και Β' Αντιπρόεδρο της ΕΕΔΕ Μακεδονίας Γιάννης Ρουκάς

 

και φυσικά πλήθος άλλων επιχειρηματιών από τους ΚΙΟΝΕΣ Ροταριανών και μελών του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Μετά  το πέρας των ομιλιών έγινε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ φαγητού και με κρασιά.

 

Φωτογραφία του Marios Dramalis.  Φωτογραφία του Marios Dramalis.

 

Η Ομιλία του Γραμματέα Metropolitan Rotary Club του  Προέδρου των ‘’ΚΙΟΝΩΝ’’ ,  Δράμαλη Μάριου

 

 

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Ο Πρόεδρος του του Metropolitan Rotary Club με τον Ντίνος Κωστόπουλος στην ομιλία του και στο πάνελ ο κεντρικός ομιλητής Νικόλαος Μέρτζος , ο Εψηφισμενος εισερχόμενος Διοικητής της 2484 περιφέρειας ΡόταρυΘεόδωρος Ασπασίδης , ο Γραμματέας του ΟΑΘ Σταυρός Κοσελόγλου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών "ΚΙΟΝΕΣ" Μάριος Δράμαλης.

 

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

Ο Νικόλαος Μέρτζος στο βήμα στην κεντρική ομιλία του

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

ΟΓραμματέας του Metropolitan Rotary Club και  Προέδρος των ‘’ΚΙΟΝΩΝ’’ ,η Κα Δήμητρα Τοιχομίδου εκδότρια του BUSINESSWOMAN , ο δημοσιογράφος - συγγραφέαςΝικόλαος Μέρτζος, ο Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας ,το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Γενικός Επιθεωρητής Ιδιωτικών Ερευνητών του CBI Ελλάδος και Αμερικής Γιάννης Χριστοδούλου και η Διευθύντρια του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης Έμυ Φουντά.

 

Φωτογραφία του χρήστη Rotary Club Metropolitan Thessaloniki.

Ο προ διοικητής Γεώργιος Βασιλικιώτης, ο εψηφισμένος Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Θεόδωρος Ασπασίδης , Ο Πρόεδρος του του Metropolitan Rotary Club με τον Ντίνος Κωστόπουλος βραβεύουν με δάφνινο στεφάνι τον ομιλητή μας Νικόλαο Μέρτζο.

 

 

Φωτογραφία του Marios Dramalis.

ΟΓραμματέας του Metropolitan Rotary Club και  Προέδρος των ‘’ΚΙΟΝΩΝ’’ ,η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Βίκυ Νάκου, ο Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης , Ο Πρόεδρος του του Metropolitan Rotary Club και Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας Ντίνος Κωστόπουλος.

Περισσότερα

19-10-2017: ΚΙΟΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΡΙΟ ΔΡΑΜΑΛΗ

Ευχαριστώ θερμά την Κα Δήμητρα Τοιχομίδου εκδότρια του περιοδικού bysiness woman αλλα και της ιστοσελίδας businesswoman.gr για την δημοσίευση της.


https://www.businesswoman.gr/index.php/epixeirimatikothta/epixeirein/item/5717-kiones-parousiash-ths-diadrastikhs-platformas-epikoinwnias-me-ton-proedro-mario-damalh

Περισσότερα

19-10-2017: ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

 

Μια υπεροχη βραδια του Metropolitan Rotary Club σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Συνδεσμο Επιχειρημάτιων "ΚΙΟΝΕΣ", στην ομορφη αίθουσα του Ομιλου Αντισφαιρισεως Θεσσαλονικης που γιορτάζει τα 90 χρόνια απο την ίδρυση του , με κεντρικό ομιλητή για τον Μακεδονικό Αγώνα τον βουλευτή , Πρωην Υπουργο Κωστα Γκιουλεκα που μας αποκάλυψε πολλές κρυφές πτυχές του αγώνα και της απελευθέρωσης της Θεσσαλονικης.
Παρόντες ηταν ο Αντιπεριφερειαρχης Τουρισμού Πολιτισμού Θάνος Αλεξανδρος , ο Πρώην Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιωτης Κοκκορης , ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμενως Θεσσαλονικης Πάνος Καρδάρας , η Πολιτευτρια στην Α Θεσσαλονικης Πηνέλοπη Σερδαρη , ο Εψηφισμενος εισερχόμενος Διοικητης της 2484 περιφέρειας Ροταρυ Θεόδωρος Ασπασιδης , ο Πρόεδρος Ροταρυ Πανοράματος Αργύρης Καμπισιος , ο Πρόεδρος του Ελληνοπολωνικου Επιμελητηριου Κύρος Λαζαριδης , ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονικης Δημητρης Σταματιάδης, πληθος άλλων επιχειρηματιών απο τους ΚΙΟΝΕΣ Ροταριανων και μελών του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονικης. Μετα το πέρας των ομιλιών έγινε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ φαγητού και με κρασιά χορηγία της εταιρειας Γεροβασιλείου.

   

 

Περισσότερα

03-10-2017: ΚΙΟΝΕΣ: Παρουσίαση της Διαδραστικής Πλατφόρμας Επικοινωνίας με τον πρόεδρο Μάριο Δράμαλη

Ευχαριστώ θερμά την Κα Δήμητρα Τοιχομίδου εκδότρια του περιοδικού bysiness woman αλλα και της ιστοσελίδας businesswoman.gr για την δημοσίευση της.


Τρίτη, 03 Οκτώβριος 2017 10:33

ΚΙΟΝΕΣ: Παρουσίαση της Διαδραστικής Πλατφόρμας Επικοινωνίας με τον πρόεδρο Μάριο Δράμαλη

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ "ΚΙΟΝΕΣ" ξεκίνησε την παρουσίαση της ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ των μελών του στο διαδίκτυο με την πλατφόρμα επικοινωνίας των μελών μας την ιστοσελίδα www.kiones.gr με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από όλα τα μέλη μας για την ευκολία πρόσβασης σε πληροφορίες των μελών μας για συνέργειες αλλά και ενημέρωσης μελών μας για τις εκδηλώσεις μας και νέα μας.

 Παράλληλα ξεκίνησε το κύκλο παρουσιάσεων επιχειρηματικότητας με τη συμμετοχή μελών και φίλων του.

Παράλληλα ξεκίνησε το κύκλο παρουσιάσεων επιχειρηματικότητας με τη συμμετοχή μελών και φίλων του. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρώην Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρηςη πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Νάντια Σταυροπούλου, ο Αντιπρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κούβελας , οι επιχειρηματίες Γιάννης Βασιλειάδης της αλυσίδας καλλυντικών KYANA, η Καλή Ζαχαριάδου ιδιοκτήτρια μεσιτικού γραφείου Real Earth, ο γνωστός Χειρούργος Οφθαλμίατρος Διευθυντής Οφθαλμολογικού του Ιατρικού Κέντρου της EXPRESS SERVICE και ιδιοκτήτης του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣΓεώργιος Δράμαλης,   o Σάκης Κεραμάρης της αλευροποιίας Κεραμάρη, η Μαρία Παπατκούδη – Δράμαλη της εταιρείας FASHION SHOP, o Γιώργος Μπενίσης της εταιρείας θηκών αξεσουάρ μεμβρανών κινητών  X-ONE GREECE , η Μιμή Γερογιάννη και Βίκυ Ραπτάκη της εταιρείας προβολής και διαφήμισης HEADS DIGITAL MEDIA , ο Κώστας Ευθυμίου της εταιρείας ενεργειακών επενδύσεων RESEL , o Μηχανολόγος Μηχανικός και Αντιπρόεδρος της Νεανικής επιχειρηματικότητας Μπάμπης Τζιώγας , η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Χριστιάνα Μανιάτη,  ο Πρόεδρος του Ελληνοπολωνικού Επιμελητηρίου Κύρος Λαζαρίδης,  ο Ιδιοκτήτης των φροντιστηρίων Αγγλικής LORD BYRON Χάρης Νικολαΐδης , ο ιδιοκτήτης της εταιρείας λογισμικού SIGMAΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Αστέριος Καράμπολας , η ιδιοκτήτρια του Διαιτολογικού γραφείου και εκπαιδευτικός Μαρία Καράμπολα , το στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς Φανή Παπαδοπούλου , η ιδιοκτήτρια ινστιτούτου αισθητικής MAY SPA Μαίρη Παπαδοπούλου , η Δημοσιογράφος της EURO τηλεόρασης Πωλίνα Πετκάκη , ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κουφωμάτων HLS  Πολιτικός Μηχανικός Γιώργος Γίδαρης και ο τεχνικός διευθυντής Μηχανικός Αλέκος Κομμάτας,   ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας Ντίνος Κωστόπουλος, η εκδότρια του BUSINESS WOMAN Δήμητρα Τοιχομίδου και ο Πρόεδρος των "Κιόνων" επιχειρηματίας της τεχνικής εταιρείας μελετών κατασκευών έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Φωτοβολταϊκά , Έργα Βιομάζας SUNWIND ENERGY και ιδιοκτήτης και της μεγαλύτερης εταιρείας κατασκευής φωτιστικών LED  GLOBILED Βορείου Ελλάδος Α.Ε.  Μάριος Δράμαλης.

Στην εκδήλωση παρουσίασαν τον εαυτό τους και τις εταιρείες τους η Νάντια Σταυροπούλου την πολιτική και εκπαιδευτική της δράση, ο Μάριος Δράμαλης τις εταιρείες του SUNWIND ENERGY και GLOBILED , ο Αστέριος Καράμπολας την εταιρεία του SIGMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ  και ο Γιώργος Μπενίσης την εταιρεία του X-ONE GREECE.    

Ήταν το πρώτο business meeting των ΚΙΟΝΩΝ με παρουσιάσεις μελών μας από τα πολλά που θα ακολουθήσουν  στο καθαρά business κομμάτι του συνδέσμου μας, εκτός από πολιτιστικές δράσεις με εκδηλώσεις και παρουσιάσεις του έργου της περιφέρειας στο κομμάτι του τουρισμού πολιτισμού με τον Αντιπεριφερειάρχη Θάνο Αλέξανδρο, αλλά και την παρουσίαση της Ριβιέρας Θεσσαλονίκης με τον πρώην αντιδήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Πάρη Τσογκαρλίδη και Πρόεδρο του ΤΕΕ Πάρι Μπίλια και Αρχιτέκτονα Τάκη Δούμα παρουσιάσεις που τονίζουν και θίγουν καίρια ζητήματα πολιτισμού και τουρισμού αλλά και ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου της πόλης μας.


1

Πρόεδρος των "Κιόνων"επιχειρηματίας της τεχνικής εταιρείας μελετών κατασκευών έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Φωτοβολταϊκά , Έργα Βιομάζας SUNWIND ENERGY και ιδιοκτήτης και της μεγαλύτερης εταιρείας κατασκευής φωτιστικών LED  GLOBILED Βορείου Ελλάδος Α.Ε.  Μάριος Δράμαλης.

2

Aπό αριστερά: Αστέριος Καράμπολας, Κύρος Λαζαρίδης ,  Γιώργος Μπενίσης,  Γιώργος Δράμαλης του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και Διευθυντής Οφθαλμολογικού Ιατρικού Κέντρου EXPRESS SERVICE ,  Χάρης Νικολαΐδης

Περισσότερα

30-09-2017: 1η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΙΟΝΩΝ MEDITERRANEAN PALACE 27.9.2017

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ "ΚΙΟΝΕΣ" ξεκίνησε την Τετάρτη 27.9.2017 στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace ,   BUSINESSDAYLIVE 1 την παρουσίαση της ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ των μελών του στο διαδίκτυο με την πλατφόρμα επικοινωνίας των μελών μας την ιστοσελίδα www.kiones.gr με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από όλα τα μέλη μας για την ευκολία πρόσβασης σε πληροφορίες των μελών μας για συνέργειες αλλά και ενημέρωσης μελών μας για τις εκδηλώσεις μας και νέα μας.

Παράλληλα ξεκίνησε το κύκλο παρουσιάσεων επιχειρηματικότητας με τη συμμετοχή μελών και φίλων του. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρώην Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρης, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Νάντια Σταυροπούλου, ο Αντιπρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κούβελας , οι επιχειρηματίες Γιάννης Βασιλειάδης της αλυσίδας καλλυντικών KYANA, η Καλή Ζαχαριάδου ιδιοκτήτρια μεσιτικού γραφείου RealEarth, ο γνωστός Χειρούργος Οφθαλμίατρος Διευθυντής Οφθαλμολογικού του Ιατρικού Κέντρου της EXPRESSSERVICEκαι ιδιοκτήτης του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Γεώργιος Δράμαλης,   oΣάκης Κεραμάρης της αλευροποιίας Κεραμάρη, η Μαρία Παπατκούδη – Δράμαλη της εταιρείαςFASHIONSHOP, oΓιώργος Μπενίσης της εταιρείας θηκών αξεσουάρ μεμβρανών κινητών  X-ONEGREECE, η Μιμή Γερογιάννη και Βίκυ Ραπτάκη της εταιρείας προβολής και διαφήμισης 3 HEADSDIGITALMEDIA, ο Κώστας Ευθυμίου της εταιρείας ενεργειακών επενδύσεων RESEL, oΜηχανολόγος Μηχανικός και Αντιπρόεδρος της Νεανικής επιχειρηματικότητας Μπάμπης Τζιώγας , η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Χριστιάνα Μανιάτη,  ο Πρόεδρος του Ελληνοπολωνικού Επιμελητηρίου Κύρος Λαζαρίδης,  ο Ιδιοκτήτης των φροντιστηρίων Αγγλικής LORDBYRON Χάρης Νικολαΐδης , ο ιδιοκτήτης της εταιρείας λογισμικού SIGMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Αστέριος Καράμπολας , η ιδιοκτήτρια τουΔιαιτολογικού γραφείου και εκπαιδευτικός Μαρία Καράμπολα , το στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς Φανή Παπαδοπούλου , η ιδιοκτήτρια ινστιτούτου αισθητικής MAYSPA Μαίρη Παπαδοπούλου , η Δημοσιογράφος της EUROτηλεόρασης Πωλίνα Πετκάκη , ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κουφωμάτων HLS Πολιτικός Μηχανικός Γιώργος Γίδαρης και ο τεχνικός διευθυντής Μηχανικός Αλέκος Κομμάτας,   ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας Ντίνος Κωστόπουλος, η εκδότρια του BUSINESS WOMAN Δήμητρα Τοιχομίδου και ο Πρόεδρος των "Κιόνων" επιχειρηματίας της τεχνικής εταιρείας μελετών κατασκευών έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Φωτοβολταϊκά , Έργα Βιομάζας SUNWINDENERGY και ιδιοκτήτης και της μεγαλύτερης εταιρείας κατασκευής φωτιστικών LED  GLOBILEDΒορείου Ελλάδος Α.Ε.  Μάριος Δράμαλης.

Στην εκδήλωση παρουσίασαν τον εαυτό τους και τις εταιρείες τους η Νάντια Σταυροπούλου την πολιτική και εκπαιδευτική της δράση, ο Μάριος Δράμαλης τις εταιρείες του SUNWINDENERGYκαι GLOBILED , ο Αστέριος Καράμπολας την εταιρεία του SIGMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ  και ο Γιώργος Μπενίσης την εταιρεία του X-ONEGREECE.    

Ήταν το πρώτο businessmeetingτων ΚΙΟΝΩΝ με παρουσιάσεις μελών μας από τα πολλά που θα ακολουθήσουν  στο καθαρά businessκομμάτι του συνδέσμου μας, εκτός από πολιτιστικές δράσεις με εκδηλώσεις και παρουσιάσεις του έργου της περιφέρειας στο κομμάτι του τουρισμού πολιτισμού με τον Αντιπεριφερειάρχη Θάνο Αλέξανδρο, αλλά και την παρουσίαση της Ριβιέρας Θεσσαλονίκης με τον πρώην αντιδήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Πάρη Τσογκαρλίδη και Πρόεδρο του ΤΕΕ Πάρι Μπίλια και Αρχιτέκτονα Τάκη Δούμα παρουσιάσεις που τονίζουν και θίγουν καίρια ζητήματα πολιτισμού και τουρισμού αλλά και ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου της πόλης μας.

 

ΜΕΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΙΟΝΩΝ  

Περισσότερα

26-09-2017: ΚΙΟΝΕΣ 1st BUSINESS DAY 27.9.2017 MEDITERRANEAN PALACE 8 M.M.

Tην Τετάρτη 27.9.2017 και ώρα 8μ.μ. σας προσκαλούμε στο Mediterranean Palace με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ στην πρώτη εκδήλωση 1st BUSINESS DAY LIVE , για να σας παρουσιάσουμε την νεα διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας μας www.kiones.gr και 10 μέλη μας θα σας παρουσιάσουν τον εαυτό τους και την δουλειά τους σε αυστηρά σύντομα 5λεπτα με εικόνα και ήχο και στο τέλος της εκδήλωσης θα έχουμε ανταλλαγή business cards ολων των μελών και επισκεπτών μας οποτε είναι απαράιτητο να είστε εφοδιασμένοι με επισκεπτήριες κάρτες σας φυλλάδιο της εταιρείας σας και όποιο άλλο υλικό κρίνετε αναγκαίο.

Περισσότερα

05-08-2017: ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΙΟΝΕΣ

Αγαπητοί ΚΙΟΝΕΣ η ιστοσελίδα του συνδέσμου μας είναι γεγονός www.kiones.gr και ενημερώνεται καθημερινα με όλα μας τα νέα ουτως ώστε να είναι πλήρως λειτουργική τον Σεπτέμβριο, αναμένουμε απο όλα τα μέλη μας τα επαγγελματικά προφίλ τους για να ανέβουν στην μπάρα της ιστοσελίδας με την κατηγορία ΜΕΛΗ στην διαδραστική πλατφόρμα επικοινωνία των μελών μας και θα παρουσίάσουμε την λειτουργία της στην επόμενη συναντηση μας τον Σεπτέμβριο σε όλους σας.

Περισσότερα

04-08-2017: SUMMER-TIME PARTY 1 ΚΙΟΝΕΣ

Ευχαριστούμε τους ΚΙΟΝΕΣ και τις ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ για την φανταστική και πολυ επιτυχημένη βραδύα Summer Party 1 με τα μέλη του Μετροπολιταν Ροταρυ Θεσσαλονικης που γέμισαν το Les Zazous με την ομορφη παρουσία τους σε σημείο να μην υπάρχει σκαμπό διαθέσιμο !!!! Θέλω να ευχαριστήσω τον Nestor Yannakis για την άψογη παρουσίαση κ επιμέλεια μαλλιών των μοντέλων μας τον Kyriakos Keranopoulos για την άψογη παρουσίαση των μοντέλων που έφερε την Maria Papatkoudi Dramali για την επιμέλεια ντυσίματος των μοντέλων και τον ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ για τη χορηγεία σε κάθε ΚΙΟΝΑ και Ροταριανο της τσάντας δώρου απο την εταιρεία FARCOM που ευχαριστούμε θερμά και τελος την εταιρεία www.fashionshop.gr για τα ρουχα της εκδήλωσης κ για το υπέροχο δώρο στην τυχερή της βραδιάς μετα απο κλήρωση. Ευχαριστούμε και το LES ZAZOUS για την φιλόξενια και εξυπηρέτηση του τα χρήματα της εκδήλωσης θα πανε στην καταπολέμηση της πολυομελιτιδας απο τα Ροταρυ και σε μια άπορη οικογενεια απο τους ΚΙΟΝΕΣ. Σας ευχαριστούμε ολους για τα καλά σας λόγια για την εκδηλωση και υποσχόμαστε σύντομα την οργάνωση του SUMMER PARTY 2 για να ξανα βρεθούμε ολοι παρεα σε ακομη πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς!!!!

 

Περισσότερα

03-08-2017: ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΙΟΝΕΣ ΤΟ ΤΕΝΙΣ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Οι ΚΙΟΝΕΣ καλοσωρίζουμε το καλοκαίρι αθλητικά στον πανέμορφο και ιστορικό Όμιλο Αντισφάιρισης Θεσσαλονίκης γνωστό ως Tennis Club την Τετάρτη 31 Μαϊου στις 8μμ Κύπρου 12 με ομιλητή μας το μέλος του ΔΣ των ΚΙΟΝΩΝ Δικηγόρο Δημήτρη Σταματιάδη που θα μας υποδεχθεί στις φιλόξενες και όμορφες εγκαταστάσεις του tennis club θα μας μιλήσει για το τεννις στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο αφού εκτός απο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης είναι και Γενικός Γραμματέας της ΕΦΟΑ Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης , όπως επίσης θα μας μιλήσει και ο πρώτος Προπονητής του Ομίλου και παλιός Πρωταθλητής του τένις Μάριος Μηχαηλίδης για την δουλειά που γίνεται με τα μικρά παιδιά και τις ακαδημίες τενις που υπάρχουν. Την εκδήλωση μας θα τιμήσει με την παρουσία του κ ο Χρηστος Γαρεφης. Είναι από τους κορυφαίους τενίστες σε επίπεδο βετεράνων, έχει κατακτήσει 68 τουρνουά από το 1983 – 2011.Στο τέλος των ομιλιών θα υπάρξει τραπέζι των ΚΙΟΝΩΝ στον κήπο του ομίλου για φαγητό κρασί η ποτό στον υπέροχο κήπο του Ομίλου μπροστά στα γήπεδα τενις ,το προσωπικό του Βυζάντιο μπαρ ρεστοραν του Ομίλου θα μας εξυπηρετήσει με το άψογο σερβις του για φαγητό ποτό και ότι άλλο θελήσουμε

Εκδήλωση Κιόνων στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονικης μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση με ομιλητή τον Πρόεδρο του ΟΑΘ Δημήτρη Σταματιάδη τον προπονητή κ πρωταθλητή Μάριο Μιχαηλίδη τον Ολυμπιονικη Χρηστο Γαρεφη τον πρώην Δηναρχο Καλαμαριας Χριστόδουλο Οικονομιδη κ πολλα μελή των Κιόνων κ του Ομίλου. Στο τελος των ομίλιων απολαύσαμε φαγητό κ ποτό στον κήπο του Ομίλου σε μια υπεροχη πραγματικά βραδιά.

 

Περισσότερα

02-08-2017: ο Πρόεδρος μας Μάριος Δράμαλης στην TV100 για τον Σύνδεσμο ΚΙΟΝΕΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ , ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΟΝΑΣ , ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Ευχαριστώ θερμά την Xristina Kanataki με την εκπομπή της ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ και την TV 100 για το βήμα που μου έδωσαν για να ενημερώσουμε τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης και όποιος θέλει να γραφτεί στο σύνδεσμο μας μπορεί να επικοινωνήσει dramalismarios@gmail.com η στα τηλέφωνα 2310478992 6945490599

https://www.youtube.com/watch?v=8FFPhSSDC64&feature=youtu.be

Περισσότερα

01-08-2017: ΕΝΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΒΙΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ με ιδιαίτερη χαρά σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Domotel Les Lazaristes φιλοξένησαν την ''τριανδρία'' οπως ονομάστηκε ο Πάρις Μπίλλιας, πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ο Πάρης Τσογκαρλίδης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, σύμβουλος επενδύσεων και δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας- Χορτιάτη και, ο Τάκης Δούμας, αρχιτέκτων μηχανικός- πολεοδόμος, μέλος του ΣΑΔΑΣ και πρόεδρος της Μ.Ε. Αρχιτεκτονικών Θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ που ενημέρωσαν τους ΚΙΟΝΕΣ και ενεργούς πολίτες τις πόλης μας , οτι επιδιώκουν να κινητοποιήσουν ενεργούς πολίτες και φορείς, με σκοπό να αξιοποιηθεί το ανεκμετάλλευτο περιουσιακό στοιχείο της πόλης που λέγεται θαλάσσιο μέτωπο, σε όλο του το μήκος, από το Καλοχώρι και τον Δενδροπόταμο δυτικά, ως το Αγγελοχώρι ανατολικά.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση των ΚΙΟΝΩΝ ήταν ο Κος Πάρης Τσογκαρλίδης ο οποίος έδωσε το τεκμηριωμένο όραμα και την τεχνική λύση μελετών που ήδη είναι σχεδιασμένη και έτοιμη προς υλοποίηση σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς Δήμους και Περιφέρεια.

Στην συζήτηση παρενέβησαν εκ μέρους της Περιφέρειας ο περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Ασπασίδης και δήλωσε πως ήδη έχει κλειστεί ραντεβού με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για το θέμα και εκφράστηκε η επιθυμία όλων των παρισταμένων να γίνει γρήγορα η διαδικασία και να ξεκινήσουν οι αποφάσεις θεσμικά για την ωρίμανση του έργου.

Στην χθεσινη εκδήλωση των ΚΙΟΝΩΝ τίμησαν με την παρουσίας τους οι Κοι Ποδιώτης Ιωάννης: Οικονομολόγος, Οικονομικός Επιθεωρητής, πρ. Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου ΥΜΑΘ , Πάρις Μπίλλιας, πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ο Πάρης Τσογκαρλίδης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, σύμβουλος επενδύσεων και δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας- Χορτιάτη και, ο Τάκης Δούμας, αρχιτέκτων μηχανικός- πολεοδόμος, μέλος του ΣΑΔΑΣ και πρόεδρος της Μ.Ε. Αρχιτεκτονικών Θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ , Ασπασίδης Γεώργιος Δικηγόρος Περιφερειακός Σύμβουλος και συσσωμο το Προεδρείο του Συνδέσμου με Πρόεδρο των ΚΙΟΝΩΝ Κο Μάριο Δράμαλη Μηχανολόγο Μηχανικό MBA Πρόεδρο του συνδέσμου Οικιακων Κτιριακών Φωτοβολταικων ΣΤΕΓΗ, τον Αντιπρόεδρο Ντίνο Κωστόπουλο Πρόεδρο Δ.Σ. στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , το μελος του ΔΣ τον Κο Καστανάκη Μανώλη Ηλεκτρολόγο Μηχανικό μελος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και η Ταμίας μας Φανή Παπαδοπούλου τραπεζικό στέλεχος Τράπεζας Πειραιώς καθώς και πλήθος μηχανικών αρχιτεκτόνων οικονομολόγων και μελών των ΚΙΟΝΩΝ σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Περισσότερα

31-07-2017: To SKG αγαπάει τους ΚΙΟΝΕΣ!

Ευχαριστούμε θερμά τον Maroglou Lefteris και το Thessnews για την δημοσίοποιηση του αφιερώματος στους ΚΙΟΝΕΣ
http://www.thessnews.gr/article/…/to-skg-agapaei-tous-kiones

To SKG αγαπάει τους ΚΙΟΝΕΣ!

THESS-SKG STORIES

Αγαπάει τους ανθρώπους που συνδυάζουν το επιχειρηματικό τους πνεύμα με τον πολιτισμό. Αγαπάει όλους αυτούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα τους και παράλληλα αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούν την επιχειρηματική τους τεχνογνωσία στην προώθηση του πολιτισμού μας.

To SKG αγαπάει τους ΚΙΟΝΕΣ!

THESS-SKG STORIES

Αγαπάει τους ανθρώπους που συνδυάζουν το επιχειρηματικό τους πνεύμα με τον πολιτισμό. Αγαπάει όλους αυτούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα τους και παράλληλα αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούν την επιχειρηματική τους τεχνογνωσία στην προώθηση του πολιτισμού μας.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ;

«Οι ΚΙΟΝΕΣ είναι ένα διαδραστικό ανθρώπινο δίκτυο καταξιωμένων επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλους τους κλάδους και χώρους, με στόχο τους την αλληλεπίδραση μεταξύ τους, επιχειρηματικές δράσεις και συνέργειες με αλληλοβοήθεια και σύσταση των μελών μας μεταξύ τους αλλά και στον κοινωνικό τους περίγυρο, με συνέργειες για τη βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης των επιχειρήσεών τους και του πελατολογίου τους και ανάδειξης των επαγγελματιών. Επίσης στόχος είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις και η συμμετοχή των ΚΙΟΝΩΝ σε στοχευμένες δράσεις πολιτισμού και τουρισμού, με αξιοποίηση γνώσης μελών μας από την περιφέρεια, τον δήμο και το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας προς κοινωνική συναναστροφή, ανάδειξη των μελών μας αλλά και δικές μας δράσεις πολιτισμού».

 

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΟΝΑΣ;

«Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς η συμμετοχή κάποιου μπορεί να τον βοηθήσει να προάγει τη δουλειά του, το επάγγελμά του, την επιχείρησή του και την κοινωνικότητά του, με την αξία ενός ανθρώπινου δικτύου που θα μπορέσει να τον βοηθήσει, να του ανοίξει πόρτες επαγγελματικά και κοινωνικά τόσο μέσω των συναντήσεων των ΚΙΟΝΩΝ σε επιλεγμένους χώρους και εκδηλώσεις, όσο και με την παρουσία του στη διαδικτυακή πλατφόρμα που θα υλοποιηθεί. Επίσης στη σελίδα www.facebook.com/kiones2016/ και την ομάδα του συνδέσμου www.facebook.com/groups/kiones/, όπου μπορεί να δημοσιεύσει εκδηλώσεις του, προϊόντα του και επιχειρηματικές του κινήσεις».

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ;

«Η συμμετοχή κάποιου σε ένα ανθρώπινο δίκτυο καταξιωμένων επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλους τους κλάδους και χώρους προϋποθέτει τη σύσταση από δύο μέλη μας και την αποδοχή από το δ.σ. και την επιτυχημένη σοβαρή πορεία του στο επάγγελμά του ή στην επιχείρησή του κατά γενική ομολογία. Μέλη μας μπορούν να γίνουν επιχειρηματίες ή επαγγελματίες ανεξαρτήτως χώρου. Π.χ. δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, βιομήχανοι, κατασκευαστές, ασφαλιστές, τεχνικοί, υδραυλικοί, κομμωτές. Απ' όλους τους χώρους αλλά με μια προϋπόθεση καλής τους πορείας επαγγελματικής και επιχειρηματικής στον χώρο τους. Οι ΚΙΟΝΕΣ θέλουν άτομα απ' όλους τους χώρους, αλλά επιθυμούν να κρατήσουν ένα υψηλό επίπεδο καταξίωσης στον επαγγελματικό ή επιχειρηματικό χώρο του καθενός».

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ;

«Τα μέλη μας, με τη συμμετοχή τους σε ένα ανθρώπινο δίκτυο καταξιωμένων επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλους τους κλάδους και χώρους, έχουν διαθέσιμη μια δεξαμενή γνωριμιών άλλων επιτυχημένων στον χώρο τους ανθρώπων και γνωστών τους. Μπορούν να δώσουν και να πάρουν υπηρεσίες και προϊόντα προς και από τα μέλη και τις γνωριμίες τους και να διαφημίσουν και να προάγουν το επάγγελμά τους ή την επιχείρησή τους. Με το ανάλογο αντίτιμο, βεβαίως, που θα καθορίσουν οι ίδιοι ως μια διαδικασία που βγαίνει και από τους όρους της αγοράς, με την προτίμηση πάντα της συμφερότερης προσφοράς αλλά και με προτεραιότητα στην επιλογή από επαγγελματία ή επιχείρηση μέλους μας, ώστε να γίνουν στην πράξη συνέργειες».

 

Μ. ΔΡΑΜΑΛΗΣ

«Να έχουν οφέλη όλα τα μέλη μας»


«Στόχος μας», λέει ο πρόεδρος των ΚΙΟΝΩΝ, Μάριος Δράμαλης, «δεν είναι να λειτουργούμε έναν σύνδεσμο που θα υπάρχει απλώς για να υπάρχει. Θέλουμε όντως τα μέλη μας να έχουν άμεσα επαγγελματικά και επιχειρηματικά οφέλη διαδραστικά, μέσω Internet αλλά και με κοινωνικές επαφές και δράσεις πολιτισμού και εκδηλώσεων. Όπως τα γκαλά που θα κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον των μελών αλλά και τη συνοχή των ΚΙΟΝΩΝ με το υψηλό επίπεδο των μελών μας».


ΙNFO
Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει μέλος του μεγαλύτερου ανθρώπινου δικτύου της Θεσσαλονίκης ΚΙΟΝΕΣ μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 2310 478992 ή στο 6945 490599.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #42 (25/02/2017-26/02/2017)

Περισσότερα

30-07-2017: ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 8ΜΜ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ Κο ΘΑΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειαρχη τουρισμού πολιτισμού Αλεξανδρο Θάνο για την παρουσίαση κ τα μεγάλα βήματα κ αποτελέσματα που εχει κανει η περιφερεια μας στο κομμάτι του πολιτισμού κ τουρισμού και οι ΚΙΟΝΕΣ θα ειναι πάντα αρωγοί νέων ανθρώπων με όρεξη για δουλειά με αποτελέσματα κ μαζι θα δώσουμε την μάχη ενάντια στη δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία κάποιων που κρατάνε την χώρα τον πολιτισμό κ τουρισμό πισω ενώ υπάρχουν άξιοι μάνατζερ αιρετοί που θέλουν να προσφέρουν περισσότερο ευχαριστούμε θερμά κ για την παρουσία κ δυναμική τοποθέτηση του και του Γιώργου Ασπασίδη περιφερειακού συμβούλου κ του Διευθυντη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης Κου Χρήστου Λαζαριδη που έδωσε κ την ευρωπαϊκή τροχιά ανάπτυξης τουρισμού κ πολιτισμού της Περιφέρειας μας.

Περισσότερα

29-07-2017: ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΔΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής προσωρινού ΔΣ στους ΚΙΟΝΕΣ με την παρουσία πολλών μελών μας τα αποτελέσματα της διαδικασίας μας ήταν:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δράμαλης Μάριος Επιχειρηματίας Μηχ/γος Μηχανικός Πρόεδρος Πανελληνιου Συνδεσμου Οικιακων Κτιριακων Φωτοβολταικών
ΑΝΤ/ΔΡΟΣ Κωστόπουλος Ντίνος Προεδρος Ελληνικου Κεντρου Επικοινωνιας
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Αθανασιάδης Γιάννης Δικηγορος Παρ'Αρειω Πάγω
ΤΑΜΙΑΣ Παπαδοπούλου Φανή Τραπεζικό στέλεχος ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΜΕΛΟΣ Σταματιάδης Δημήτρης Δικηγόρος Πρόεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης Ο.Α.Θ.
ΜΕΛΟΣ Καστανάκης Μανώλης Προεδρος εταιρειών ηλιακών συστημάτων Μελος Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου
ΜΕΛΟΣ Τζιώγας Χαράλαμπος Μηχανικός

Συμφωνήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα η συνεδρίαση της Προσωρινής Διοίκησης για την υλοποίηση του συνδεσμου νομικά και οι αποφάσεις μας για την πορεία του συνδέσμου τις κινήσεις για προσέλκυση αξιόλογων μελών την συγγραφή συνοπτικής παρουσίασης του συνδέσμου αλλά και την οπτικοποιημένη παρουσίαση μας με βίντεο κλίπ.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας παλιά και νέα για την παρουσία τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου σε κοσμική ταβέρνα να τσικνήσουμε όλοι οι ΚΙΟΝΕΣ παρέα σε χαλαρή διάθεση.

Περισσότερα

29-07-2017: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Οι ΚΙΟΝΕΣ τίμησαν την εκδήλωση του μέλους μας Αλεξάνδρου Θάνου σε μια κατάμεστη αίθουσα όπου παρουσιαστήκε η καλή δουλειά κ τα άριστα αποτελέσματα της ομάδας τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που ηγείται ο Αλεξανδρος Θάνος άλλωστε ειναι κ ο κεντρικός μας ομιλητής στην συγκέντρωση μας την Τετάρτη 1 Μαρτίου στο ξενοδοχειο Πανοραμα στις 8μμ , αυτο που κρατήσαμε απο την εκδήλωση ηταν οι συνέργειες που εγιναν απο φορείς η τεχνοκρατική αντιμετώπιση στελεχών κ η πολλή δουλειά συστατικά επιτυχίας και στους ΚΙΟΝΕΣ. Εύγε κ καλή συνέχεια στον Αντιπεριφερειαρχη στο έργο του κ καλούμε ολους τους ΚΙΟΝΕΣ στην παρουσίαση του αποκλειστικά για εμάς.

Περισσότερα

17-07-2017: ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ευχαριστούμε Θερμά όλους που τίμησαν την ιδρυτική πράξη των ΚΙΟΝΩΝ και που συνέβαλαν στην υλοποίηση του ανθρώπινου δικτύου μας με επιχιερηματικές και επαγγελματικές συνέργειες δημιουργία διαδικτυακής πλατφόρμας άμεσης προβολής και επικοινωνίας μας www.kiones.gr που είναι ηδη υπο κατασκευή και θα ανακοινωθεί στην επόμενη συνάντηση μας , ευχαριστούμε και όσους πολλούς δεν μπόρεσαν να έρθουν χθές αλλά έστειλαν τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης τους στον σύνδεσμο , το επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν υψηλότατο απο όλους τους χώρους πολιτικής , οικονομίας , επιχειρείν και επαγγελματιών της πόλης αναγνωρισμένης προσφοράς και αξίας, και συμφωνήθηκε η επόμενη συνάντηση των ΚΙΟΝΩΝ μετά τις γιορτές σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας με BUSINESS MEETING με σύσταση του κάθε μέλους μας και γνωριμία όλων των μελών μας με ανταλλαγή business cards και συζήτηση των επόμενων βημάτων μας στην μεγάλη ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ που θα κάνουν οι ΚΙΟΝΕΣ για όλους τους ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΕΣ της πόλης μας με ταυτόχρονες δράσεις στοχευμένες πολιτισμού σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Αλέξανδρο Θάνο και με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

07-07-2017: ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΠΡΑΚΗ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016
Φωτογραφία του χρήστη Κιονες.
Φωτογραφία του χρήστη Κιονες.
Περισσότερα

07-07-2017: ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016 ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΑΝ LESZAZOUS

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016 ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΑΝ LESZAZOUS

 ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ 19.12.2016

Αγαπητοί φίλοι,

 

Με τεράστια επιτυχία και προσέλευση αναγνωρισμένων συμπολιτών μας από όλους τους χώρους , πολιτικής , οικονομίας , εμπορίου , δικηγορικού , ιατρικού κόσμου Μηχανικών οικονομολόγων αλλά και επιχειρηματιών κυρίως και επαγγελματιών της πόλης μας,  έγινε η ιδρυτική διακήρυξη του Συνδέσμου  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την ονομασία ‘’ΚΙΟΝΕΣ’’ ως ένδειξη σεβασμού και πολιτισμού στην ιστορία μας και την επιβλητικότητα και ανεπτυγμένη τελειότητα μηχανικής αισθητικής και ανάπτυξης της αρχαίας εποχής με τους κίονες μας , που είναι κ ένα διεθνές σύμβολο σε όλο τον κόσμο από τον Λευκό Οίκο μέχρι την Ασία και υπάρχουν όπου χρειάζεται να αναδειχθεί η σοβαρότητα η ανάπτυξη και η υψηλή αισθητική και είναι ο λόγος που επιλέχθηκε το όνομα μας αυτό.

 

Την εκδήλωση μας που έγινε στο Μπαρ ρεστοράν LESZAZOUS πλαισίωσαν παλιοί και νέοι φίλοι μας

 

19 Δεκεμβρίου στις 10:05 μ.μ.· Καλαμαριά·

Ευχαριστούμε Θερμά όλους που τίμησαν την ιδρυτική πράξη των ΚΙΟΝΩΝ και που συνέβαλαν στην υλοποίηση του ανθρώπινου δικτύου μας με επιχειρηματικές και επαγγελματικές συνέργειες δημιουργία διαδικτυακής πλατφόρμας άμεσης προβολής και επικοινωνίας μας www.kiones.grπου είναι ήδη υπό κατασκευή και θα ανακοινωθεί στην επόμενη συνάντηση μας , ευχαριστούμε και όσους πολλούς δεν μπόρεσαν να έρθουν ,αλλά έστειλαν τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης τους στον σύνδεσμο.

Το επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν υψηλότατο από όλους τους χώρους πολιτικής , οικονομίας , επιχειρεί ν και επαγγελματιών της πόλης αναγνωρισμένης προσφοράς και αξίας, και συμφωνήθηκε η επόμενη συνάντηση των ΚΙΟΝΩΝ μετά τις γιορτές σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας με BUSINESS MEETING με σύσταση του κάθε μέλους μας και γνωριμία όλων των μελών μας με ανταλλαγή business cards και συζήτηση των επόμενων βημάτων μας στην μεγάλη ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ που θα κάνουν οι ΚΙΟΝΕΣ για όλους τους ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΕΣ της πόλης μας με ταυτόχρονες δράσεις στοχευμένες πολιτισμού σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Αλέξανδρο Θάνο και με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε θερμά την ιδρυτική ομάδα των ΚΙΟΝΩΝ για την επιβλητική παρουσία της

1.      τον Δικηγόρο, Τέως Νομάρχη πρώην Πρόεδρο των ROTARY Θεσσαλονίκης Κο Θεόδωρο Ασπασίδη ,

2.      τον Δικηγόρο και Πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης θεσσαλονικης Δημήτρη Σταματιάδη

3.      τονΚοHarry NikolaidesιδιοκτήτητωνφροντιστηρίωνLord Byron School of Languages

4.      τον Μηχανολόγο Μηχανικό και Βιομήχανο ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ και Υφασμάτων SPARITEX Spiros Poulitsidis

5.      τονέμποροαθλητικώνειδώνSTREET & SPORTS Giannis Matsoukas

6.      τον αντιπεριφερειάρχη σε Θέματα Ανάπτυξης και Τουρισμού Alexandros Thanos

7.      τον εκπρόσωπο του Αποστόλου Τζιτζικωστα Δικηγόρο και Περιφερειακό σύμβουλο Κο Ασπασίδης Γεώργιος

8.      με την σύζυγο του Φιλόλογο Κα Konstantina Hatzi

9.      τηνInterior designer καιΑρχαιολόγομεMSc Hospitality and Tourism Management Efi Theodoraki B.

10.  Τον πρώην Γενικό γραμματέα υπουργείου οικονομικών οικονομολόγο Panagiotis Kokkoris

11.  τον πρώην Δήμαρχο Χαλκηδόνας ΠΟΛΙΤΕΥΤΉ και σύμβουλο επιχειρήσεων Δαϊκούδης Παναγιώτης

12.  την τέως υπέυθυνη πολιτισμού της ΝΔ τ. Στέλεχος Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πολιτεύτρια Nadia Stavropoulou

13.  τον Δικηγόρο με διδακτορικό στο εμπορικό Δίκαιο Γιάννης Αθανασιάδης

14.  την Καθηγήτρια Αγγλικής ΓλώσσαςΠρώην Καθηγήτρια Αγγλικής Πρώην ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ στο ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ , Σπούδασε MA in Public Administration στο Neapolis University Pafos , Σοφία Χρηστίδου

15.  τον Μηχανολόγο Μηχανικό Κο George Vakos

16.  τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Dr Γεώργιο Δραμαλη

17.  την Καθηγήτρια εκπαιδευτικό Αγγλικων Γαλικών Κα Valina Xouri

18.  τον Οικονομολόγο - Επιχειρηματια George Benisis

19.  την Κλινική Ψυχολόγο Elsa Barda

20.  την Κα Μαρία Παπαδοπούλου ιδιοκτήτρια κλινικής φροντίδας γυναικών Mays Spa

21.  τον επιχειρηματία στην εταιρεία CAMARO , M-One Miss One , εταιρεία BROKERS JEANS) Tzortzis Nikolis

22.  τον Πρόεδρο του ΕλληνοΠολωνικού επιμελητηρίου Kiros Lazaridis

23.  τον Paris TsogkarlidisΠρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας στην εταιρεία Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

24.  Τον Πολιτικό Μηχανικό Stavros Gadonas

25.  την Κα Αποστολιδου απο το Πανεπιστήμιο ΑΠΘ κάτοχο 2 μεταπτυχιακών

26.  τον ειδικο συμβουλο του ΟΗΕ Andreas Grivas Koutropoulos

27.  με την σύζυγο του Tzina Kampaki,

28.  το μέλος ΔΣ της GLOBILED Βορείου Ελλάδος Manolis Toufas

29.  τον επιχειρηματία και εργοστασιάρχη Άγγελος Καλάρογλου

30.  την επιχειρηματία και συνιδιοκτήτρια του www.fashionshop.grMaria Dramali

31.  τον Πρόεδρο Δ.Σ. στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

32.  τον Ιδιοκτήτη τεχνικής εταιρείας Μηχανικό Giorgios Mantziaris

33.  τονΑρχιτέκτονακαιιδιοκτήτητεχνικήςεταιρείαςMantziaris Energy & Construction Project Management Christos Mantziaris

34.  τονΔημοσιογράφοCBO Coordinator στηνεταιρείαIntersos , Political Analyst στηνεταιρείαΕγνατιαΤηλεορασηGiorgos Giouvanoudis,

35.  το στέλεχος της ΝΔ Κο Kostas Nalmpantoglou,

36.  τον ιδιοκτήτη εταιρείας πληροφορικής Κο Asteris Karampolas

37.  την Διαιτολόγο Maria Karampola,

38.  την Καλή Ζαχαριάδου ιδιοκτητρια του γραφείου real earth

39.  τον Μηχανολόγο Μηχανικό ιδιοκτήτη της Sunwind Energy , Globiled Β.Ε., Πρόεδρο του πανελλήνιου συνδεσμου ΣΤΕΓΗ Marios Dramalis

ΚΙΟΝΕΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Τι είναι και τι αντιπροσωπεύει ο Σύνδεσμος ΚΙΟΝΕΣ

Βασικοί σκοποί του Συνδέσμου ΚΙΟΝΕΣ

1.Σκοπός του Συνδέσμου ΚΙΟΝΕΣ είναι η πολιτιστική και πολιτισμική ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών γύρω από τα δρώμενα  του χώρου του πολιτισμού και η προάσπιση της πολιτιστικής κληρονομιάς και πολιτισμού της πόλης μας με συμμετοχή σε εκδηλώσεις και κινήσεις εθελοντισμού που θα προάγουν τον πολιτισμό την προσφορά και τον εθελοντισμό με προγραμματισμό από την ομάδα πολιτιστικών δράσεων και δημοσίων σχέσεων του συνδέσμου.

ΠΡΩΤΗ ΔΡΑΣΗΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

2.Σκοπός του Συνδέσμου ΚΙΟΝΕΣ πέραν των πολιτιστικών δράσεων είναι η υποστήριξη της μελών μας  για αλληλεπίδραση επιχειρηματικών δράσεων και συνέργειες με αλληλοβοήθεια και σύσταση των μελών μας με συνέργειες του επιχειρηματικού και επαγγελματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης και η συνεργασία με επιστημονικό προσωπικό για την βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης των επιχειρήσεων και επαγγελματιών με την υλοποίηση μιας διαδικτυακής πλατφόρμας ενημέρωσης των μελών και του διαδικτύου με μορφές δικτύωσης των μελών μεταξύ τους στην ιστοσελίδα του συνδέσμου αλλά και με  στοχευμένες δράσεις  .

 

ΠΡΩΤΗ ΔΡΑΣΗ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ BANNERNEWSLETTERΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ

Ποιος ο σκοπός ίδρυσης σε ποιους απευθύνεται και τι θέλει να πετύχει και με ποιόν τρόπο συγκεκριμένα

Σκοπός ίδρυσης του συνδέσμου το να είναι ο σύνδεσμος μας αποτελεσματικός σε δράσεις στοχευμένες πολιτισμού και καινοτόμες αλλά και πραγματικής και μετρήσιμης αλληλοβοήθειας στα μέλη τους με αποτέλεσμα να μην κουράζονται τα μέλη μας και να μην αδρανεί ο σύνδεσμος μας.

Απευθυνόμαστε στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης και σε στελέχη της αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες από τον ιδιωτικό τομέα που μιλάμε την ίδια ‘’γλώσσα’’ της αγοράς και σε όσους σε δύσκολους καιρούς θέλουν μέσω ενός δυναμικού και κλειστού clubνα ενδυναμώσουν την επιχειρηματική και επαγγελματική τους θέση μέσω μιας κοινής προσπάθειας του συνδέσμου .

Μέλημα μας θα είναι η σύσφιγξη των σχέσεων, φιλικών και κοινωνικών, των μελών του Συλλόγου και η ανάπτυξη της αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ τους με σκοπό την επίλυση των κοινών προβλημάτων και ανάπτυξης πελατολογίου τους και προβολής τους μέσω websocialmediaμέσων ενημέρωσης τηλεόραση και εκδηλώσεων ημερίδων πληροφόρησης τους και ανάδειξης τους σε εκδηλώσεις και galaσε κεντρικά ξενοδοχεία και χώρους εστίασης και διασκέδασης.

Επίσης μέλημα μας θα είναι η καλλιέργεια σχέσεων του Συλλόγου και των μελών του με παρεμφερείς Συλλόγους και μέλη τους του εσωτερικού ή του εξωτερικού, και η συνεργασία τους και η αλληλεπιδράσεις μας με επισκέψεις και στοχευμένες δράσεις και εκδηλώσεις. Η διαπίστωση, προβολή και προσπάθεια ανάπτυξης και υποστήριξης των μελών τόσο σε πολιτιστικό όσο και επιχειρηματικό επίπεδοκαι κυρίως με την επιχειρηματική δια δραστική ομάδα του συνδέσμου.

Επίσης στόχος μας η δημιουργία ομάδων τεχνικής οικονομικής νομικής τραπεζικής ασφαλιστικής υποστήριξης των μελών μας με έγκυρους επιστήμονες και σε συνεργασία με επιστημονικούς συλλόγους.

Θα υπάρχει άμεση ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών σχετικά με τις πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις δικαιώματα και υποχρεώσεις τα οποία έχουν οι ίδιοι και ο σύνδεσμος συνολικά.

Στόχος μας επίσης η οργάνωση εκδρομών και επισκέψεων σε άλλες πόλεις και πολιτιστικά δρώμενα από την ομάδα εξωτερικών δράσεων του συνδέσμου εκτός  της πόλης μας.

Ποιοι μπορούν να γίνουν μέλη του με ποιόν τρόπο αν υπάρχει συνδρομή καταστατικό ποιος ο τρόπος προσέγγισης νέων μελών και πως θα γίνει ελκυστικό όλο αυτό για κάποιον.

Απευθυνόμαστε στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης σε στελέχη και επαγγελματίες.

Μέλη του συνδέσμου μπορούν να γίνουν επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης μας με αίτηση τους και απόφαση του ΔΣ του συνδέσμου εισδοχής τους όποτε θα συνεδριάζει και με πρόταση 2 τουλάχιστον μελών εν ενεργεία.

Υπάρχει καταστατικό που θα το διαβάζει πριν κάνουμε την εισδοχή και θα υπογράφει την αίτηση εισδοχής μέλους και προς το παρόν δεν υπάρχει συνδρομή αλλά μόνο στοχευμένες δράσεις και ο τρόπος προσέγγισης νέων μελών είναι από τα υπάρχοντα μέλη  και από την ομάδα επικοινωνίας του συνδέσμου.

Ελκυστικό θα γίνει διότι τα μέλη μας θα έχουν απτά αποτελέσματα και μετρήσιμα και δράσεις άμεσες και αποτελεσματικές για τις επιχειρήσεις τους.

Κάθε πότε θα βρίσκονται τα μέλη και πού και ποια η ατζέντα

Τα μέλη του συνδέσμου ενημερώνονται για τις συναντήσεις και δράσεις μας από την ιστοσελίδα από το fbμέσω της ομάδας μηνυμάτων ή μέσω emailή τηλεφωνημάτων η smsαπό την ομάδα επικοινωνίας του συνδέσμου και από το 2017 θα βγαίνει και ατζέντα συναντήσεων και δράσεων με πρόγραμμα μηνιαίο τουλάχιστον για τον αναγκαίο προγραμματισμό των μελών και της παρουσίας τους χωρίς κωλύματα με πρόγραμμα και ενημέρωση από την ομάδα επικοινωνίας του συνδέσμου από την ομάδα προγραμματισμού.

Τα μέλη θα έχουν τόπο συνάντησης που θα προγραμματίζεται κάθε φορά από την ομάδα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας και δικτύωσης μελών και θα είναι κεντρικά ξενοδοχεία για εκδηλώσεις , ημερίδες , η αίθουσες ομιλιών επιμελητηρίων ή μπαρ ρεστοράν για ποιο χαλαρές στιγμές σε συνδυασμό με διασκέδαση μας στα openpartyτου συνδέσμου  στόχος μας να είμαστε πάντα επίκαιροι και στα καλύτερα ξενοδοχεία και σημεία της πόλης.

Υπάρχει εγγραφή συνδρομή ; και ποιες οι υποχρεώσεις των μελών εκτός από τα δικαιώματα

Εγγραφή στο πρώτο στάδιο υλοποίησης του συνδέσμου δεν θα υπάρχει ούτε συνδρομή στο 2016 και πρώτους μήνες του 2017 αλλά στην πορεία μόλις γίνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα διασύνδεσης μελών και η σύσταση έδρας και γραφείων των ΚΙΟΝΩΝ , θα υπάρχει ετήσια συνδρομή όπου θα καθορίσει το ΔΣ το ποσό, για την υποχρεωτική διαδικτυακή παρουσία με κάρτα επαγγελματική προφίλ και προβολή με κάρτα και Bannerτης κάθε επιχείρησης και για τα έξοδα συντήρησης γραφείου και εγγραφή των νέων όμως μελών πέραν των ιδρυτικών που τιμής ένεκεν δεν θα έχουν ποσό εγγραφής άλλα μόνο ετήσιας συνδρομής.

Υποχρέωση του κάθε μέλους είναι να παρίσταται σε όλες τις εκδηλώσεις μας και σε 3 φορές αδικαιολόγητης απουσίας χωρίς έγκαιρη ενημέρωση τους θα διαγράφονται από μέλη μας και να επιμελείται η ομάδα εισδοχών και διαγραφών μελών.

Θα  βγαίνει ένα μηνιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων και θα γίνετε επίσης πλάνο προσέλκυσης προσωπικοτήτων και ανθρώπων  που θα λαμπρύνουν κάθε φορά και θα φέρουν κόσμο στις εκδηλώσεις και συναντήσεις μας όχι μόνο με βαρετές ομιλίες αλλά με openbarκαι πάντα ένα ομιλητή και ένα θέμα για 30 λεπτά όχι παραπάνω.

Το πιο σημαντικό και ελκυστικό για έναν επιχειρηματία και έμπορο η ανεξάρτητο επαγγελματία είναι να προάγει και διαφημίσει την δουλειά του να έχει αποτέλεσμα και να περνάει και όμορφα στις συναντήσεις όχι βαρετά.

Αρά το Α και το Ω είναι αρχικά να υπάρχει η ΔΙΚΤΥΩΣΗ και η ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ και η σύσταση όλων των μελών ταυτόχρονα με κάποιο eventκαι προσκεκλημένο που θα κρατάει το ενδιαφέρον και στο τέλος να υπάρχει και η χαλαρότητα του open bar δεξίωση και Partyνα περνάει και καλά ο κόσμος και μάλιστα στα πιο inστέκια της πόλης η κάθε μας συνάντηση όπως σε barrestaurantσε ξενοδοχεία σε poolbarαλλά και σε χώρους πολιτισμού galleryμέγαρο μουσικής κλπ.

 

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΜΕΣΑ

  1. Υλοποίηση καταστατικού υπογραφών και έναρξη διαδικασίας ίδρυσης του συνδέσμου μας από κάποιον δικηγόρο του συνδέσμου.
  2. Εκλογή ΔΣ και συνεδρίαση της ομάδας με 12 άτομα για οργάνωση και επιμερισμό αρμοδιοτήτων
  3. Ομάδα επιχειρηματικής υποστήριξης μελών με κατηγοριοποίηση  Δικηγόροι , Γιατροί , επιχειρήσεις ένδυσης , επιχειρήσεις τεχνικές , υπηρεσιών ,τοπικής αυτοδιοίκησης , κλπ. με αλληλεπιδράσεις των μελών σε ενημερωτικά δελτία κλειστού τύπου για εκδηλώσεις προϊόντα και υποστήριξη μελών με δημιουργία προφίλ κάθε μέλους σε σελίδα στο internetαπό το websitewww.kiones.gr  που ήδη είναι κατοχυρωμένο.
  4. Θα ζητήσουμε σύντομο βιογραφικό κάθε μέλους και δραστηριότητα εταιρείας του με τα Logoκαι συμβολική τιμή παρουσίασης στο internetκαι στο βιβλίο μελών.
  5. Επίσημη εισδοχή μελών με έναν κίονα συμβολικό και με σήμα για τα κουστούμια επίσημα κλειστού club.
  6. Επιτροπή εκδηλώσεων και προσκεκλημένων και ενημέρωσης και προβολής των μελών και διαπραγμάτευσης με ξενοδοχεία επιχειρήσεις ξενοδοχεία κλπ.
  7. Επιτροπή ενημέρωσης οργανώσεων εξωτερικού και αλληλεπιδράσεων με συνδέσμους ευρωπαϊκούς αμερικάνικους ασιατικούς.
  8. Προτάσεις εκδηλώσεων από μέλη προς τα μέλη , ημερίδων , galaκαι ενημερωτικών ημερίδων για τα μέλη και της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας αλλά και Linkστην ιστοσελίδα μας σε κάθε μέλος των εταιρειών και δραστηριότητας του με σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
  9. Μεγάλο galaopeningτου συνδέσμου με υλοποίηση του αρχικού καταλόγου μελών και με παρουσίαση σε πάνελ όλων των εταιρειών μελών του συνδέσμου με κάποιο μικρό αντίτιμο με συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης και εκδηλώσεων σε αίθουσα με καλεσμένους με υπόσταση και καλλιτεχνική επάρκεια σε κλειστό partyμε δυνατότητα καλεσμένων μόνο από τα μέλη.
  10. Επαφές με αντίστοιχους συνδέσμου εξωτερικού και πρόγραμμα ταξιδιών και δραστηριοτήτων μας στο εξωτερικό εκδρομές πολιτιστικές ανταλλαγές κλπ. 

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1.       Το κλίμα και τα μέλη τα προσελκύουν αποκλειστικά η ομάδα επικοινωνίας και όλοι οι συντονιστές και τα αρχικά μέλη του συνδέσμου οφείλουν να προσεγγίσουν άτομα αναγνωρισμένης αξίας για εγγραφή τους.

2.       Υπάρχει πολύ προσεκτική αρχικά αντιμετώπιση των μελών με σεβασμό χωρίς κοινωνικές διακρίσεις και χωρίς σχόλια κρίσεις που μπορεί να προσβάλλουν ή απομακρύνουν ένα μέλος μας.

3.       Βγαίνει πρόγραμμα και η ομάδα επικοινωνίας και εισδοχής μελών αρχίζει να στέλνει τις αιτήσεις μελών και καταστατικό σε όλους που εκδηλώνουν ενδιαφέρον εισδοχής.

 

 ΚΙΟΝΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας θα βρεθούν οι ΚΙΟΝΕΣ την επόμενη φορά σε Businesscoffee –drink   σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν τόσο με emailόσο και μέσω fbαλλά και τηλεφωνικά για όσους δεν διαθέτουν ηλεκτρονική ενημέρωση , εντός του Ιανουαρίου , στόχος μας να κάνουμε μια συνάντηση ανά μήνα χωρίς να είναι κουραστική και πάντα στοχευμένη σε businessκαι να περάσουμε και όμορφα σαφώς και να αλληλοεπιδράσουμε και επιχειρηματικά και κοινωνικά.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν είναι

Πρώτο και κύριο θα γνωριστούμε ξανά με ησυχία και χωρίς την έντονη μουσική που μας ενόχλησε στο LESZAZOUSκαι είναι δική μου ευθύνη που δεν το σκέφτηκα , αλλά ήθελα χαλαρό περιβάλλον για την πρώτη μας εκδήλωση , άλλωστε θα γίνει πολύ σοβαρή προετοιμασία για την επόμενη μας εκδήλωση που θα είναι απολύτως businessκαι στοχευμένη στα μέλη μας και στην ανάδειξη ΔΣ και υπογραφής καταστατικού.

 

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

 

1.       Γνωριμία των μελών ΚΙΟΝΩΝ με προσωπική τους μίνι παρουσίαση 2λεπτη ανά μέλος ενώπιων όλων μας και παρακαλούμε όλοι μας να έχουμε μαζί μας τις BUSINESSCARDSμας για να ανταλλάξουμε.

2.       Υλοποίηση καταστατικού υπογραφών και έναρξη διαδικασίας ίδρυσης του συνδέσμου μας από κάποιον δικηγόρο του συνδέσμου.

3.       Εκλογή ΔΣ και συνεδρίαση της ομάδας με 12 άτομα για οργάνωση και επιμερισμό αρμοδιοτήτων

4.       Ομάδα επιχειρηματικής υποστήριξης μελών με κατηγοριοποίηση  Δικηγόροι , Γιατροί , επιχειρήσεις ένδυσης , επιχειρήσεις τεχνικές , υπηρεσιών ,τοπικής αυτοδιοίκησης , κλπ. με αλληλεπιδράσεις των μελών σε ενημερωτικά δελτία κλειστού τύπου για εκδηλώσεις προϊόντα και υποστήριξη μελών με δημιουργία προφίλ κάθε μέλους σε σελίδα στο internetαπό το websitewww.kiones.gr  που ήδη είναι κατοχυρωμένο.

5.       Θα ζητήσουμε σύντομο βιογραφικό κάθε μέλους και δραστηριότητα εταιρείας του με τα Logoκαι συμβολική τιμή παρουσίασης στο internetκαι στο βιβλίο μελών που θα αποφασίσει το ΔΣ όταν έρθει σε σώμα.

6.       Θα δοθεί τιμή ενίσχυσης εξόδων υλοποίησης του συνδέσμου μας για τα ιδρυτικά μέλη αλλά και εξόδων παρουσίας μας σε εκδηλώσεις σε ξενοδοχεία και κάθε άλλη εκδήλωση που θα συμμετέχουμε.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ/KINHTO

EMAIL /FB

1.ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SUNWIND ENERGY ,  GLOBILED , FASHION SHOP

 Έργα  Φωτοβολταϊκά  Βιομάζας Εξοικονόμησης ενέργειας Φωτισμό LEDeshopρούχα γυναικεία

2310478992 6945 490599

dramalismarios@gmail.com

www.sunwindenergy.gr  www.fashionshop.gr

www.globiled.com

2.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

LIVE PRESS

6944 307206

manager@livepress.gr

3.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΕΓΝΑΤΙΑ 6

6977 263610

John.athens.law@gmail.com

4.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΝΗ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

2310697713 6994154986

papadopoulouf@piraeusbank.gr

5.ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΦΡΑΓΚΩΝ 1

6932 755982

dimitrisstamatiadis@gmail.com

6.ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΔΙΠΛΩΜ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

ELITHERMΑΕΒΕ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

6972800040

kastan@elitherm.gr

7.ΤΖΙΩΓΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΔΙΠΛΩΜ.ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Χ.Α. ΤΖΙΩΓΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ CEOΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΑΠΘ

2310510104 6941599974

tziogas.babis@gmail.com  ctziogas@auth.gr

8.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΛΥ

 

LIVE PRESS

 

 

9.ΜΠΑΡΔΑ ΕΛΣΑ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

6985 072928

elsabarda@gmail.com

10.   ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ

6944542144 2310440133

pkokkori@otenet.gr

11.   ΑΣΠΑΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

6977621803 2310342022 2310533751

aspasidisteo@yahoo.gr

12.   ΑΣΠΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

6977779999

aspasidis@gmail.com

13.   ΧΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

 

 

14.   ΘΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

6973242700

thanosalexandros@gmail.com

15.   ΠΑΠΑΤΚΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

FASHION SHOP

2310478992 6947836500

maria.papatkoudi1@gmail.com

16.   ΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

6937 250225

gbak56@gmail.com

17.   ΓΙΟΥΒΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

INTERSOS

6947 695144

giouvanoudisg@gmail.com

18.   ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΧΑΡΥ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

LORD BYRON

2310 278804

harry@lordbyron.gr

19.   ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

98 SPORTS & STREET

2310 280343

myrto@gmail.com

20.   ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΡΙΑ Ν.Δ.

ΓΡΑΦΕΙΟ

6994 185001

nadiastavropoulou@gmail.com

21.   ΝΑΛΜΠΑΝΤΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

GLOBILED

6945 083985

kostasnalmp@gmail.com

22.   ΤΣΟΓΚΑΡΛΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΕ

6947 433000

Paris@proteas.com.gr

23.   ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

2310417783

6944 930251

geordram1960@gmail.com

http://dramalisgeorge.wixsite.com/dramalis

https://www.facebook.com/dramalisgeorge/

24.   ΞΟΥΡΗ ΒΑΛΙΝΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

6947 939445

valinaxouri76@hotmail.com

25.   ΓΚΑΝΤΩΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

6944 585843

stavrosgadonas@gmail.com

26.   ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

DAIKOUDIS SOLUTIONS

6944248190

daikoudisp@yahoo.gr

27.   ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

2310210978 6980507979

sochris@otenet.gr

28.   ΠΟΥΛΙΤΣΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥΛΙΤΣΙΔΗΣ Α.Ε.

SPARITEX

6944580080

spiros@poulitsidis.gr

29.   ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΦΗ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

6945 272425

theodorakiefi@gmail.com

30.   ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

6937 351517

apostolidougr2014@gmail.com

31.   ΚΑΡΑΜΠΛΟΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ

6976 157798

m.karambola@gmail.com

32.   ΚΑΡΑΜΠΟΛΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SIGMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

6987 180334

a.karampolas@sigmahellas.gr

33.   ΤΟΥΦΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΔΣ

GLOBILED

6973 656575

mtoufas@icloud.com

34.   ΚΑΛΑΡΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

6970 077588

a.kalaroglou@gmail.com

35.   ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

MAYSPA

6970 493774

filoimayspa@yahoo.gr

36.   ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ BROKERS CAMARO

6945 237070

george@nikolis.gr

37.   ΜΠΕΝΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

X-ONE GREECE

6931 533944

george@benisis.gr

38.   ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

6944270725

gmantz7@gmail.com

39.   ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑΣ

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

6972850385

xmantz@tee.gr

40.   ΚΑΛΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

REAL EARTH

 

kalirealearth@gmail.com

41.   ΚΥΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΛΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

6944665535

kiroslazaridis@gmail.com

42.   ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

COSTOS S.A.  ΣΤΑΦΥΛΙ

69449589757

aggloskonsoulas@gmail.com

43.   ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

MARKETING ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

6944744151

stfaster@otenet.gr

44.   ΡΑΠΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ  KΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ANATOLIACOLEGE

3HEADS DIGITAL MEDIA

6984554090

vicrapta@hotmail.com

45.   ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΑΙΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

V.K. ENERGYΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

2310218818 6945505364

info@vkenergy.gr

www.vkenergy.gr

46.   ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΙΒΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο.Η.Ε.

 

 

47.   ΚΑΜΠΑΚΗ ΤΖΙΝΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

 

 

48.   ΗΛΙΑΣ ΝΟΛΗΣ

 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

6972720806

In.energeia@gmail.com

49.   ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΙΔΩΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ

6944420882

info@cover-stavridis.gr

50.   ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΙΤΡΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ

6974845503

tsaknakimagda@gmail.com

 

51.   ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

ΙΑΤΡΕΙΟ

6947694415

nadiared@yahoo.com

52.   ΜΑΚΡΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ARTCAFÉ LAZARISTES

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

6947185102

memakroglou@gmail.com

53.   ΓΙΔΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ H.L.S. ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

6976740594

sales@hls.com.gr

54.   ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΥΛΟΣ GROUP

6986937958

info@diavlosgroup.gr

55.   ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΝΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ

6973616486

2310716180

sofiatsani@yahoo.gr

56.   ΜΟΥΤΑΦΤΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

MECHANICUS

2315508215 6947498519

info@mechanicus.gr

57.   ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΡΥΠΟΛΟΓΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

TODAY DELICIOUS

6948248438

trypologos@gmail.com

58.   ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

EXCELLENCE BY CHRISTINE

6947431960

sullilarichristine@gmail.com

59.   ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

6942502721

efstalekos@gmail.com

60.   ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

6972002148

chpgr@yahoo.com

61.   ΠΕΤΚΑΚΗ ΠΩΛΛΙΝΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

EURO CHANNEL

6974321401

polinapetk@windowslive.com

62.   ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΛΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΡΙΑ

LIVE PRESS

6945411900

manager@livepress.gr

63.   ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΙ ΠΑΝ.ΓΚΟΥΝΤΑ Ο.Ε.

6945896363

info@deltaplastics.gr

64.   ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

BEINOGLOU SA

6946795669

nthomaidis@beinoglou.gr

65.   ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ MARKETING

DOPPLER S.A.

6977765944

manolopu@hotmail.com

66.   ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

RESEL A.E.

2310546680 6946331367

info@resel.gr, www.resel.gr

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

1.     ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SUNWIND FASHION SHOP

2.     ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

3.     ΑΣΠΑΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

4.     ΑΣΠΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

5.     ΘΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

6.     ΠΑΠΑΤΚΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

FASHION SHOP

7.     ΧΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

 

8.     ΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

-

9.     ΓΙΟΥΒΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

INTERSOS

10.  ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΧΑΡΥ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

LORD BYRON

11.  ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

98 SPORTS & STREET

12.  ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΡΙΑ Ν.Δ.

 

13.  ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΦΡΑΓΚΩΝ 1

14.  ΝΑΛΜΠΑΝΤΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

 

15.  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΚΕ

LIVE PRESS

16.  ΤΣΟΓΚΑΡΛΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν.Δ.

 

17.  ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

18.  ΞΟΥΡΗ ΒΑΛΙΝΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

 

19.  ΓΚΑΝΤΩΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

 

20.  ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

 

21.  ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ

 

22.  ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΕΓΝΑΤΙΑ 6

23.  ΠΟΥΛΙΤΣΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SPARITEX

24.  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΦΗ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

25.  ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ

 

26.  ΚΑΡΑΜΠΛΟΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ

27.  ΚΑΡΑΜΠΟΛΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SIGMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

28.  ΤΟΥΦΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΔΣ

GLOBILED

29.  ΚΑΛΑΡΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

 

30.  ΜΠΑΡΔΑ ΕΛΣΑ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

 

31.  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

MAYSPA

32.  ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ BROKERS CAMARO

33.  ΜΠΕΝΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

X-ONE GREECE

34.  ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

35.  ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑΣ

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

36.  ΚΑΛΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

REΑL EARTH

Περισσότερα

04-04-2017: Παρουσίαση του Συνδέσμου στην TV 100

Αυριο Τετάρτη 5.4.2017 και ωρα 6μμ ο Πρόεδρος μας Μάριος Δράμαλης θα μιλησει στην εκπομπή της Χριστίνας Κανατάκη στην TV100 , ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ για τον Σύνδεσμο ΚΙΟΝΕΣ και τις δράσεις των ΚΙΟΝΩΝ.

Περισσότερα