ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016 ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΑΝ LESZAZOUS

07-07-2017 ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016 ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΑΝ LESZAZOUS

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016 ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΑΝ LESZAZOUS

 ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ 19.12.2016

Αγαπητοί φίλοι,

 

Με τεράστια επιτυχία και προσέλευση αναγνωρισμένων συμπολιτών μας από όλους τους χώρους , πολιτικής , οικονομίας , εμπορίου , δικηγορικού , ιατρικού κόσμου Μηχανικών οικονομολόγων αλλά και επιχειρηματιών κυρίως και επαγγελματιών της πόλης μας,  έγινε η ιδρυτική διακήρυξη του Συνδέσμου  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την ονομασία ‘’ΚΙΟΝΕΣ’’ ως ένδειξη σεβασμού και πολιτισμού στην ιστορία μας και την επιβλητικότητα και ανεπτυγμένη τελειότητα μηχανικής αισθητικής και ανάπτυξης της αρχαίας εποχής με τους κίονες μας , που είναι κ ένα διεθνές σύμβολο σε όλο τον κόσμο από τον Λευκό Οίκο μέχρι την Ασία και υπάρχουν όπου χρειάζεται να αναδειχθεί η σοβαρότητα η ανάπτυξη και η υψηλή αισθητική και είναι ο λόγος που επιλέχθηκε το όνομα μας αυτό.

 

Την εκδήλωση μας που έγινε στο Μπαρ ρεστοράν LESZAZOUS πλαισίωσαν παλιοί και νέοι φίλοι μας

 

19 Δεκεμβρίου στις 10:05 μ.μ.· Καλαμαριά·

Ευχαριστούμε Θερμά όλους που τίμησαν την ιδρυτική πράξη των ΚΙΟΝΩΝ και που συνέβαλαν στην υλοποίηση του ανθρώπινου δικτύου μας με επιχειρηματικές και επαγγελματικές συνέργειες δημιουργία διαδικτυακής πλατφόρμας άμεσης προβολής και επικοινωνίας μας www.kiones.grπου είναι ήδη υπό κατασκευή και θα ανακοινωθεί στην επόμενη συνάντηση μας , ευχαριστούμε και όσους πολλούς δεν μπόρεσαν να έρθουν ,αλλά έστειλαν τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης τους στον σύνδεσμο.

Το επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν υψηλότατο από όλους τους χώρους πολιτικής , οικονομίας , επιχειρεί ν και επαγγελματιών της πόλης αναγνωρισμένης προσφοράς και αξίας, και συμφωνήθηκε η επόμενη συνάντηση των ΚΙΟΝΩΝ μετά τις γιορτές σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας με BUSINESS MEETING με σύσταση του κάθε μέλους μας και γνωριμία όλων των μελών μας με ανταλλαγή business cards και συζήτηση των επόμενων βημάτων μας στην μεγάλη ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ που θα κάνουν οι ΚΙΟΝΕΣ για όλους τους ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΕΣ της πόλης μας με ταυτόχρονες δράσεις στοχευμένες πολιτισμού σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Αλέξανδρο Θάνο και με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε θερμά την ιδρυτική ομάδα των ΚΙΟΝΩΝ για την επιβλητική παρουσία της

1.      τον Δικηγόρο, Τέως Νομάρχη πρώην Πρόεδρο των ROTARY Θεσσαλονίκης Κο Θεόδωρο Ασπασίδη ,

2.      τον Δικηγόρο και Πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης θεσσαλονικης Δημήτρη Σταματιάδη

3.      τονΚοHarry NikolaidesιδιοκτήτητωνφροντιστηρίωνLord Byron School of Languages

4.      τον Μηχανολόγο Μηχανικό και Βιομήχανο ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ και Υφασμάτων SPARITEX Spiros Poulitsidis

5.      τονέμποροαθλητικώνειδώνSTREET & SPORTS Giannis Matsoukas

6.      τον αντιπεριφερειάρχη σε Θέματα Ανάπτυξης και Τουρισμού Alexandros Thanos

7.      τον εκπρόσωπο του Αποστόλου Τζιτζικωστα Δικηγόρο και Περιφερειακό σύμβουλο Κο Ασπασίδης Γεώργιος

8.      με την σύζυγο του Φιλόλογο Κα Konstantina Hatzi

9.      τηνInterior designer καιΑρχαιολόγομεMSc Hospitality and Tourism Management Efi Theodoraki B.

10.  Τον πρώην Γενικό γραμματέα υπουργείου οικονομικών οικονομολόγο Panagiotis Kokkoris

11.  τον πρώην Δήμαρχο Χαλκηδόνας ΠΟΛΙΤΕΥΤΉ και σύμβουλο επιχειρήσεων Δαϊκούδης Παναγιώτης

12.  την τέως υπέυθυνη πολιτισμού της ΝΔ τ. Στέλεχος Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πολιτεύτρια Nadia Stavropoulou

13.  τον Δικηγόρο με διδακτορικό στο εμπορικό Δίκαιο Γιάννης Αθανασιάδης

14.  την Καθηγήτρια Αγγλικής ΓλώσσαςΠρώην Καθηγήτρια Αγγλικής Πρώην ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ στο ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ , Σπούδασε MA in Public Administration στο Neapolis University Pafos , Σοφία Χρηστίδου

15.  τον Μηχανολόγο Μηχανικό Κο George Vakos

16.  τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Dr Γεώργιο Δραμαλη

17.  την Καθηγήτρια εκπαιδευτικό Αγγλικων Γαλικών Κα Valina Xouri

18.  τον Οικονομολόγο - Επιχειρηματια George Benisis

19.  την Κλινική Ψυχολόγο Elsa Barda

20.  την Κα Μαρία Παπαδοπούλου ιδιοκτήτρια κλινικής φροντίδας γυναικών Mays Spa

21.  τον επιχειρηματία στην εταιρεία CAMARO , M-One Miss One , εταιρεία BROKERS JEANS) Tzortzis Nikolis

22.  τον Πρόεδρο του ΕλληνοΠολωνικού επιμελητηρίου Kiros Lazaridis

23.  τον Paris TsogkarlidisΠρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας στην εταιρεία Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

24.  Τον Πολιτικό Μηχανικό Stavros Gadonas

25.  την Κα Αποστολιδου απο το Πανεπιστήμιο ΑΠΘ κάτοχο 2 μεταπτυχιακών

26.  τον ειδικο συμβουλο του ΟΗΕ Andreas Grivas Koutropoulos

27.  με την σύζυγο του Tzina Kampaki,

28.  το μέλος ΔΣ της GLOBILED Βορείου Ελλάδος Manolis Toufas

29.  τον επιχειρηματία και εργοστασιάρχη Άγγελος Καλάρογλου

30.  την επιχειρηματία και συνιδιοκτήτρια του www.fashionshop.grMaria Dramali

31.  τον Πρόεδρο Δ.Σ. στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

32.  τον Ιδιοκτήτη τεχνικής εταιρείας Μηχανικό Giorgios Mantziaris

33.  τονΑρχιτέκτονακαιιδιοκτήτητεχνικήςεταιρείαςMantziaris Energy & Construction Project Management Christos Mantziaris

34.  τονΔημοσιογράφοCBO Coordinator στηνεταιρείαIntersos , Political Analyst στηνεταιρείαΕγνατιαΤηλεορασηGiorgos Giouvanoudis,

35.  το στέλεχος της ΝΔ Κο Kostas Nalmpantoglou,

36.  τον ιδιοκτήτη εταιρείας πληροφορικής Κο Asteris Karampolas

37.  την Διαιτολόγο Maria Karampola,

38.  την Καλή Ζαχαριάδου ιδιοκτητρια του γραφείου real earth

39.  τον Μηχανολόγο Μηχανικό ιδιοκτήτη της Sunwind Energy , Globiled Β.Ε., Πρόεδρο του πανελλήνιου συνδεσμου ΣΤΕΓΗ Marios Dramalis

ΚΙΟΝΕΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Τι είναι και τι αντιπροσωπεύει ο Σύνδεσμος ΚΙΟΝΕΣ

Βασικοί σκοποί του Συνδέσμου ΚΙΟΝΕΣ

1.Σκοπός του Συνδέσμου ΚΙΟΝΕΣ είναι η πολιτιστική και πολιτισμική ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών γύρω από τα δρώμενα  του χώρου του πολιτισμού και η προάσπιση της πολιτιστικής κληρονομιάς και πολιτισμού της πόλης μας με συμμετοχή σε εκδηλώσεις και κινήσεις εθελοντισμού που θα προάγουν τον πολιτισμό την προσφορά και τον εθελοντισμό με προγραμματισμό από την ομάδα πολιτιστικών δράσεων και δημοσίων σχέσεων του συνδέσμου.

ΠΡΩΤΗ ΔΡΑΣΗΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

2.Σκοπός του Συνδέσμου ΚΙΟΝΕΣ πέραν των πολιτιστικών δράσεων είναι η υποστήριξη της μελών μας  για αλληλεπίδραση επιχειρηματικών δράσεων και συνέργειες με αλληλοβοήθεια και σύσταση των μελών μας με συνέργειες του επιχειρηματικού και επαγγελματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης και η συνεργασία με επιστημονικό προσωπικό για την βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης των επιχειρήσεων και επαγγελματιών με την υλοποίηση μιας διαδικτυακής πλατφόρμας ενημέρωσης των μελών και του διαδικτύου με μορφές δικτύωσης των μελών μεταξύ τους στην ιστοσελίδα του συνδέσμου αλλά και με  στοχευμένες δράσεις  .

 

ΠΡΩΤΗ ΔΡΑΣΗ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ BANNERNEWSLETTERΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ

Ποιος ο σκοπός ίδρυσης σε ποιους απευθύνεται και τι θέλει να πετύχει και με ποιόν τρόπο συγκεκριμένα

Σκοπός ίδρυσης του συνδέσμου το να είναι ο σύνδεσμος μας αποτελεσματικός σε δράσεις στοχευμένες πολιτισμού και καινοτόμες αλλά και πραγματικής και μετρήσιμης αλληλοβοήθειας στα μέλη τους με αποτέλεσμα να μην κουράζονται τα μέλη μας και να μην αδρανεί ο σύνδεσμος μας.

Απευθυνόμαστε στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης και σε στελέχη της αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες από τον ιδιωτικό τομέα που μιλάμε την ίδια ‘’γλώσσα’’ της αγοράς και σε όσους σε δύσκολους καιρούς θέλουν μέσω ενός δυναμικού και κλειστού clubνα ενδυναμώσουν την επιχειρηματική και επαγγελματική τους θέση μέσω μιας κοινής προσπάθειας του συνδέσμου .

Μέλημα μας θα είναι η σύσφιγξη των σχέσεων, φιλικών και κοινωνικών, των μελών του Συλλόγου και η ανάπτυξη της αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ τους με σκοπό την επίλυση των κοινών προβλημάτων και ανάπτυξης πελατολογίου τους και προβολής τους μέσω websocialmediaμέσων ενημέρωσης τηλεόραση και εκδηλώσεων ημερίδων πληροφόρησης τους και ανάδειξης τους σε εκδηλώσεις και galaσε κεντρικά ξενοδοχεία και χώρους εστίασης και διασκέδασης.

Επίσης μέλημα μας θα είναι η καλλιέργεια σχέσεων του Συλλόγου και των μελών του με παρεμφερείς Συλλόγους και μέλη τους του εσωτερικού ή του εξωτερικού, και η συνεργασία τους και η αλληλεπιδράσεις μας με επισκέψεις και στοχευμένες δράσεις και εκδηλώσεις. Η διαπίστωση, προβολή και προσπάθεια ανάπτυξης και υποστήριξης των μελών τόσο σε πολιτιστικό όσο και επιχειρηματικό επίπεδοκαι κυρίως με την επιχειρηματική δια δραστική ομάδα του συνδέσμου.

Επίσης στόχος μας η δημιουργία ομάδων τεχνικής οικονομικής νομικής τραπεζικής ασφαλιστικής υποστήριξης των μελών μας με έγκυρους επιστήμονες και σε συνεργασία με επιστημονικούς συλλόγους.

Θα υπάρχει άμεση ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών σχετικά με τις πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις δικαιώματα και υποχρεώσεις τα οποία έχουν οι ίδιοι και ο σύνδεσμος συνολικά.

Στόχος μας επίσης η οργάνωση εκδρομών και επισκέψεων σε άλλες πόλεις και πολιτιστικά δρώμενα από την ομάδα εξωτερικών δράσεων του συνδέσμου εκτός  της πόλης μας.

Ποιοι μπορούν να γίνουν μέλη του με ποιόν τρόπο αν υπάρχει συνδρομή καταστατικό ποιος ο τρόπος προσέγγισης νέων μελών και πως θα γίνει ελκυστικό όλο αυτό για κάποιον.

Απευθυνόμαστε στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης σε στελέχη και επαγγελματίες.

Μέλη του συνδέσμου μπορούν να γίνουν επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης μας με αίτηση τους και απόφαση του ΔΣ του συνδέσμου εισδοχής τους όποτε θα συνεδριάζει και με πρόταση 2 τουλάχιστον μελών εν ενεργεία.

Υπάρχει καταστατικό που θα το διαβάζει πριν κάνουμε την εισδοχή και θα υπογράφει την αίτηση εισδοχής μέλους και προς το παρόν δεν υπάρχει συνδρομή αλλά μόνο στοχευμένες δράσεις και ο τρόπος προσέγγισης νέων μελών είναι από τα υπάρχοντα μέλη  και από την ομάδα επικοινωνίας του συνδέσμου.

Ελκυστικό θα γίνει διότι τα μέλη μας θα έχουν απτά αποτελέσματα και μετρήσιμα και δράσεις άμεσες και αποτελεσματικές για τις επιχειρήσεις τους.

Κάθε πότε θα βρίσκονται τα μέλη και πού και ποια η ατζέντα

Τα μέλη του συνδέσμου ενημερώνονται για τις συναντήσεις και δράσεις μας από την ιστοσελίδα από το fbμέσω της ομάδας μηνυμάτων ή μέσω emailή τηλεφωνημάτων η smsαπό την ομάδα επικοινωνίας του συνδέσμου και από το 2017 θα βγαίνει και ατζέντα συναντήσεων και δράσεων με πρόγραμμα μηνιαίο τουλάχιστον για τον αναγκαίο προγραμματισμό των μελών και της παρουσίας τους χωρίς κωλύματα με πρόγραμμα και ενημέρωση από την ομάδα επικοινωνίας του συνδέσμου από την ομάδα προγραμματισμού.

Τα μέλη θα έχουν τόπο συνάντησης που θα προγραμματίζεται κάθε φορά από την ομάδα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας και δικτύωσης μελών και θα είναι κεντρικά ξενοδοχεία για εκδηλώσεις , ημερίδες , η αίθουσες ομιλιών επιμελητηρίων ή μπαρ ρεστοράν για ποιο χαλαρές στιγμές σε συνδυασμό με διασκέδαση μας στα openpartyτου συνδέσμου  στόχος μας να είμαστε πάντα επίκαιροι και στα καλύτερα ξενοδοχεία και σημεία της πόλης.

Υπάρχει εγγραφή συνδρομή ; και ποιες οι υποχρεώσεις των μελών εκτός από τα δικαιώματα

Εγγραφή στο πρώτο στάδιο υλοποίησης του συνδέσμου δεν θα υπάρχει ούτε συνδρομή στο 2016 και πρώτους μήνες του 2017 αλλά στην πορεία μόλις γίνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα διασύνδεσης μελών και η σύσταση έδρας και γραφείων των ΚΙΟΝΩΝ , θα υπάρχει ετήσια συνδρομή όπου θα καθορίσει το ΔΣ το ποσό, για την υποχρεωτική διαδικτυακή παρουσία με κάρτα επαγγελματική προφίλ και προβολή με κάρτα και Bannerτης κάθε επιχείρησης και για τα έξοδα συντήρησης γραφείου και εγγραφή των νέων όμως μελών πέραν των ιδρυτικών που τιμής ένεκεν δεν θα έχουν ποσό εγγραφής άλλα μόνο ετήσιας συνδρομής.

Υποχρέωση του κάθε μέλους είναι να παρίσταται σε όλες τις εκδηλώσεις μας και σε 3 φορές αδικαιολόγητης απουσίας χωρίς έγκαιρη ενημέρωση τους θα διαγράφονται από μέλη μας και να επιμελείται η ομάδα εισδοχών και διαγραφών μελών.

Θα  βγαίνει ένα μηνιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων και θα γίνετε επίσης πλάνο προσέλκυσης προσωπικοτήτων και ανθρώπων  που θα λαμπρύνουν κάθε φορά και θα φέρουν κόσμο στις εκδηλώσεις και συναντήσεις μας όχι μόνο με βαρετές ομιλίες αλλά με openbarκαι πάντα ένα ομιλητή και ένα θέμα για 30 λεπτά όχι παραπάνω.

Το πιο σημαντικό και ελκυστικό για έναν επιχειρηματία και έμπορο η ανεξάρτητο επαγγελματία είναι να προάγει και διαφημίσει την δουλειά του να έχει αποτέλεσμα και να περνάει και όμορφα στις συναντήσεις όχι βαρετά.

Αρά το Α και το Ω είναι αρχικά να υπάρχει η ΔΙΚΤΥΩΣΗ και η ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ και η σύσταση όλων των μελών ταυτόχρονα με κάποιο eventκαι προσκεκλημένο που θα κρατάει το ενδιαφέρον και στο τέλος να υπάρχει και η χαλαρότητα του open bar δεξίωση και Partyνα περνάει και καλά ο κόσμος και μάλιστα στα πιο inστέκια της πόλης η κάθε μας συνάντηση όπως σε barrestaurantσε ξενοδοχεία σε poolbarαλλά και σε χώρους πολιτισμού galleryμέγαρο μουσικής κλπ.

 

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΜΕΣΑ

  1. Υλοποίηση καταστατικού υπογραφών και έναρξη διαδικασίας ίδρυσης του συνδέσμου μας από κάποιον δικηγόρο του συνδέσμου.
  2. Εκλογή ΔΣ και συνεδρίαση της ομάδας με 12 άτομα για οργάνωση και επιμερισμό αρμοδιοτήτων
  3. Ομάδα επιχειρηματικής υποστήριξης μελών με κατηγοριοποίηση  Δικηγόροι , Γιατροί , επιχειρήσεις ένδυσης , επιχειρήσεις τεχνικές , υπηρεσιών ,τοπικής αυτοδιοίκησης , κλπ. με αλληλεπιδράσεις των μελών σε ενημερωτικά δελτία κλειστού τύπου για εκδηλώσεις προϊόντα και υποστήριξη μελών με δημιουργία προφίλ κάθε μέλους σε σελίδα στο internetαπό το websitewww.kiones.gr  που ήδη είναι κατοχυρωμένο.
  4. Θα ζητήσουμε σύντομο βιογραφικό κάθε μέλους και δραστηριότητα εταιρείας του με τα Logoκαι συμβολική τιμή παρουσίασης στο internetκαι στο βιβλίο μελών.
  5. Επίσημη εισδοχή μελών με έναν κίονα συμβολικό και με σήμα για τα κουστούμια επίσημα κλειστού club.
  6. Επιτροπή εκδηλώσεων και προσκεκλημένων και ενημέρωσης και προβολής των μελών και διαπραγμάτευσης με ξενοδοχεία επιχειρήσεις ξενοδοχεία κλπ.
  7. Επιτροπή ενημέρωσης οργανώσεων εξωτερικού και αλληλεπιδράσεων με συνδέσμους ευρωπαϊκούς αμερικάνικους ασιατικούς.
  8. Προτάσεις εκδηλώσεων από μέλη προς τα μέλη , ημερίδων , galaκαι ενημερωτικών ημερίδων για τα μέλη και της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας αλλά και Linkστην ιστοσελίδα μας σε κάθε μέλος των εταιρειών και δραστηριότητας του με σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
  9. Μεγάλο galaopeningτου συνδέσμου με υλοποίηση του αρχικού καταλόγου μελών και με παρουσίαση σε πάνελ όλων των εταιρειών μελών του συνδέσμου με κάποιο μικρό αντίτιμο με συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης και εκδηλώσεων σε αίθουσα με καλεσμένους με υπόσταση και καλλιτεχνική επάρκεια σε κλειστό partyμε δυνατότητα καλεσμένων μόνο από τα μέλη.
  10. Επαφές με αντίστοιχους συνδέσμου εξωτερικού και πρόγραμμα ταξιδιών και δραστηριοτήτων μας στο εξωτερικό εκδρομές πολιτιστικές ανταλλαγές κλπ. 

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1.       Το κλίμα και τα μέλη τα προσελκύουν αποκλειστικά η ομάδα επικοινωνίας και όλοι οι συντονιστές και τα αρχικά μέλη του συνδέσμου οφείλουν να προσεγγίσουν άτομα αναγνωρισμένης αξίας για εγγραφή τους.

2.       Υπάρχει πολύ προσεκτική αρχικά αντιμετώπιση των μελών με σεβασμό χωρίς κοινωνικές διακρίσεις και χωρίς σχόλια κρίσεις που μπορεί να προσβάλλουν ή απομακρύνουν ένα μέλος μας.

3.       Βγαίνει πρόγραμμα και η ομάδα επικοινωνίας και εισδοχής μελών αρχίζει να στέλνει τις αιτήσεις μελών και καταστατικό σε όλους που εκδηλώνουν ενδιαφέρον εισδοχής.

 

 ΚΙΟΝΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας θα βρεθούν οι ΚΙΟΝΕΣ την επόμενη φορά σε Businesscoffee –drink   σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν τόσο με emailόσο και μέσω fbαλλά και τηλεφωνικά για όσους δεν διαθέτουν ηλεκτρονική ενημέρωση , εντός του Ιανουαρίου , στόχος μας να κάνουμε μια συνάντηση ανά μήνα χωρίς να είναι κουραστική και πάντα στοχευμένη σε businessκαι να περάσουμε και όμορφα σαφώς και να αλληλοεπιδράσουμε και επιχειρηματικά και κοινωνικά.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν είναι

Πρώτο και κύριο θα γνωριστούμε ξανά με ησυχία και χωρίς την έντονη μουσική που μας ενόχλησε στο LESZAZOUSκαι είναι δική μου ευθύνη που δεν το σκέφτηκα , αλλά ήθελα χαλαρό περιβάλλον για την πρώτη μας εκδήλωση , άλλωστε θα γίνει πολύ σοβαρή προετοιμασία για την επόμενη μας εκδήλωση που θα είναι απολύτως businessκαι στοχευμένη στα μέλη μας και στην ανάδειξη ΔΣ και υπογραφής καταστατικού.

 

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

 

1.       Γνωριμία των μελών ΚΙΟΝΩΝ με προσωπική τους μίνι παρουσίαση 2λεπτη ανά μέλος ενώπιων όλων μας και παρακαλούμε όλοι μας να έχουμε μαζί μας τις BUSINESSCARDSμας για να ανταλλάξουμε.

2.       Υλοποίηση καταστατικού υπογραφών και έναρξη διαδικασίας ίδρυσης του συνδέσμου μας από κάποιον δικηγόρο του συνδέσμου.

3.       Εκλογή ΔΣ και συνεδρίαση της ομάδας με 12 άτομα για οργάνωση και επιμερισμό αρμοδιοτήτων

4.       Ομάδα επιχειρηματικής υποστήριξης μελών με κατηγοριοποίηση  Δικηγόροι , Γιατροί , επιχειρήσεις ένδυσης , επιχειρήσεις τεχνικές , υπηρεσιών ,τοπικής αυτοδιοίκησης , κλπ. με αλληλεπιδράσεις των μελών σε ενημερωτικά δελτία κλειστού τύπου για εκδηλώσεις προϊόντα και υποστήριξη μελών με δημιουργία προφίλ κάθε μέλους σε σελίδα στο internetαπό το websitewww.kiones.gr  που ήδη είναι κατοχυρωμένο.

5.       Θα ζητήσουμε σύντομο βιογραφικό κάθε μέλους και δραστηριότητα εταιρείας του με τα Logoκαι συμβολική τιμή παρουσίασης στο internetκαι στο βιβλίο μελών που θα αποφασίσει το ΔΣ όταν έρθει σε σώμα.

6.       Θα δοθεί τιμή ενίσχυσης εξόδων υλοποίησης του συνδέσμου μας για τα ιδρυτικά μέλη αλλά και εξόδων παρουσίας μας σε εκδηλώσεις σε ξενοδοχεία και κάθε άλλη εκδήλωση που θα συμμετέχουμε.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

1.     ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SUNWIND FASHION SHOP

2.     ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

3.     ΑΣΠΑΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

4.     ΑΣΠΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ

5.     ΘΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

6.     ΠΑΠΑΤΚΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

FASHION SHOP

7.     ΧΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

 

8.     ΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

-

9.     ΓΙΟΥΒΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

INTERSOS

10.  ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΧΑΡΥ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

LORD BYRON

11.  ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

98 SPORTS & STREET

12.  ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΡΙΑ Ν.Δ.

 

13.  ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΦΡΑΓΚΩΝ 1

14.  ΝΑΛΜΠΑΝΤΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

 

15.  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΚΕ

LIVE PRESS

16.  ΤΣΟΓΚΑΡΛΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν.Δ.

 

17.  ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

18.  ΞΟΥΡΗ ΒΑΛΙΝΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

 

19.  ΓΚΑΝΤΩΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

 

20.  ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

 

21.  ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ

 

22.  ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΕΓΝΑΤΙΑ 6

23.  ΠΟΥΛΙΤΣΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SPARITEX

24.  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΦΗ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

25.  ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ

 

26.  ΚΑΡΑΜΠΛΟΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ

27.  ΚΑΡΑΜΠΟΛΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

SIGMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

28.  ΤΟΥΦΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΔΣ

GLOBILED

29.  ΚΑΛΑΡΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠ/ΤΙΑΣ

 

30.  ΜΠΑΡΔΑ ΕΛΣΑ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

 

31.  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

MAYSPA

32.  ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ BROKERS CAMARO

33.  ΜΠΕΝΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

X-ONE GREECE

34.  ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

35.  ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑΣ

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

36.  ΚΑΛΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

REΑL EARTH

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΙΟΝΩΝ 19.12.2016 ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΑΝ LESZAZOUS

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ