ΕΝΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΒΙΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

01-08-2017 ΕΝΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΒΙΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ με ιδιαίτερη χαρά σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Domotel Les Lazaristes φιλοξένησαν την ''τριανδρία'' οπως ονομάστηκε ο Πάρις Μπίλλιας, πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ο Πάρης Τσογκαρλίδης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, σύμβουλος επενδύσεων και δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας- Χορτιάτη και, ο Τάκης Δούμας, αρχιτέκτων μηχανικός- πολεοδόμος, μέλος του ΣΑΔΑΣ και πρόεδρος της Μ.Ε. Αρχιτεκτονικών Θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ που ενημέρωσαν τους ΚΙΟΝΕΣ και ενεργούς πολίτες τις πόλης μας , οτι επιδιώκουν να κινητοποιήσουν ενεργούς πολίτες και φορείς, με σκοπό να αξιοποιηθεί το ανεκμετάλλευτο περιουσιακό στοιχείο της πόλης που λέγεται θαλάσσιο μέτωπο, σε όλο του το μήκος, από το Καλοχώρι και τον Δενδροπόταμο δυτικά, ως το Αγγελοχώρι ανατολικά.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση των ΚΙΟΝΩΝ ήταν ο Κος Πάρης Τσογκαρλίδης ο οποίος έδωσε το τεκμηριωμένο όραμα και την τεχνική λύση μελετών που ήδη είναι σχεδιασμένη και έτοιμη προς υλοποίηση σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς Δήμους και Περιφέρεια.

Στην συζήτηση παρενέβησαν εκ μέρους της Περιφέρειας ο περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Ασπασίδης και δήλωσε πως ήδη έχει κλειστεί ραντεβού με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για το θέμα και εκφράστηκε η επιθυμία όλων των παρισταμένων να γίνει γρήγορα η διαδικασία και να ξεκινήσουν οι αποφάσεις θεσμικά για την ωρίμανση του έργου.

Στην χθεσινη εκδήλωση των ΚΙΟΝΩΝ τίμησαν με την παρουσίας τους οι Κοι Ποδιώτης Ιωάννης: Οικονομολόγος, Οικονομικός Επιθεωρητής, πρ. Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου ΥΜΑΘ , Πάρις Μπίλλιας, πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ο Πάρης Τσογκαρλίδης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, σύμβουλος επενδύσεων και δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας- Χορτιάτη και, ο Τάκης Δούμας, αρχιτέκτων μηχανικός- πολεοδόμος, μέλος του ΣΑΔΑΣ και πρόεδρος της Μ.Ε. Αρχιτεκτονικών Θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ , Ασπασίδης Γεώργιος Δικηγόρος Περιφερειακός Σύμβουλος και συσσωμο το Προεδρείο του Συνδέσμου με Πρόεδρο των ΚΙΟΝΩΝ Κο Μάριο Δράμαλη Μηχανολόγο Μηχανικό MBA Πρόεδρο του συνδέσμου Οικιακων Κτιριακών Φωτοβολταικων ΣΤΕΓΗ, τον Αντιπρόεδρο Ντίνο Κωστόπουλο Πρόεδρο Δ.Σ. στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , το μελος του ΔΣ τον Κο Καστανάκη Μανώλη Ηλεκτρολόγο Μηχανικό μελος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και η Ταμίας μας Φανή Παπαδοπούλου τραπεζικό στέλεχος Τράπεζας Πειραιώς καθώς και πλήθος μηχανικών αρχιτεκτόνων οικονομολόγων και μελών των ΚΙΟΝΩΝ σε μια κατάμεστη αίθουσα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ