Βραβεία προσφοράς και επιχειρηματικότητας των ΚΙΟΝΩΝ.

20-06-2019 Βραβεία προσφοράς και επιχειρηματικότητας των ΚΙΟΝΩΝ.

Το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ GALA της πόλης μας ,στο κοσμοπολίτικο LES ZAZOUS ,την Πέμπτη 20 Ιουνίου, μετά τις 9:30μμ., από τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Επιχειρηματιών ΚΙΟΝΕΣ , τ και την Τηλεοπτική εκπομπή Lifestyle, που θα καλύψει όλο το event τηλεοπτικά , όπου όλη η πόλη θα συναντηθεί στο Party του καλοκαιριού.
Οι ΚΙΟΝΕΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο, θα απονείμουν ,βραβεία επιχειρηματικότητας, πολιτισμού και πολιτικής δράσης, σε επιχειρηματίες και πολιτικούς ,που βοήθησαν την πόλη μας.
Επίσης η εκπομπή LIFESTYLE θα έχει το αποχαιρετιστήριο Party της,με καλεσμένους όλους τους συνεργάτες της εκπομπής, που σας κρατούσαν παρέα επί ένα χρόνο.



Χορηγός επικοινωνίας MVM https://www.facebook.com/
mvmdigitalmarketing/. http://mvmdigital.gr/
Στο κοσμοπολίτικο Les Zazous με μια συναρπαστική βραδιά θα γίνει το κοσμοπολίτικο Summer Party των ΚΙΟΝΩΝ  και της τηλεοπτικής εκπομπής LIFESTYLE με την υποστήριξη των καλλυντικών προϊόντων ΚΥΑΝΑ και της ATLAS τηλεόρασης.
Ο τίτλος της βραδιάς μας είναι «Για την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα πόλη επιχειρηματικότητας & πολιτισμού » και αφιερώνεται σε όλους και σε όλες που συμμετέχουν στους ΚΙΟΝΕΣ κ και στους συνεργάτες και τηλεθεατές της εκπομ
πής LIFESTYLE.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ